Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (154)

cross 

všechny recenze uživatele

Na romantickou komedii až příliš romantické a až příliš málo vtipné. Autoři nám ve scénáři předkládají jeden profláknutý milostný patos za druhým, čemuž bohatě pomáhají až přímo směšné dialogy a převídatelné, málo pravděpodobné scény. Až na pár chvil jsou nudní i představitelé, takže Marry se může jít zahrabat i se svými retro-filmy, italským nápadníkem a osudově zamilovaným doktorem! ()

Idego 

všechny recenze uživatele

K tomuto veledílu světové kinematografie jsem se dostal stejně jako k ostatním romantickým komediím podobného rázu, tedy když jsem večeřel, matka se na to v kuchyni dívala. Je to tradiční scénář - neviděl jsem víc než 20 minut a už v prvních vteřinách jsem byl schopen určit, jak to dopadne. Blbka je nešťastná a zamiluje se do prince. Princ má ale jinou blbku a první blbka je z toho smutná. Chvíli prince opruzuje a ten si pak uvědomí, že druhá blbka je opravdu blbá a že první blbka je úžasná osoba, zamiluje se do ní, druhou blbku opustí, vezme si první blbku a všichni jsou šťastní... Do toho pár opravdu velice trapných vtípků a seriálová hudba a voilà - máme dalšího zástupce typické americké romantické komedie pro široké publikum. Další z filmů, které mi hýbou žlučí a nutí mě zoufale vykřikovat: "PROČ? Proč jsou lidé schopni dívat se na podobné kraviny?"... ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Úspešná, profesionálna svadobná poradkyňa zo San Francisca, ktorá túži po ozajstnej, pravej láske a vlastnej svatbe. Zhruba o tom je tento film. Jennifer Lopez je ako vždy krásna. Najkrajšia hispánka, čo som kedy videl. Vskutku atraktívna, nádherná žena so snedou pokožkou a ladnými krivkami. Ale to samo o sebe na kvalitný romantický film nestačí. Obzvlášť, keď jej hereckým partnerom, v tejto povrchnej romanci, je vypelichaný, upotený seladon Matthew McConaughey. "Svadby podľa Mery" je snímok, ktorý ma nezaujal, nedojal ani nepobavil. ** ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je tak jednoduchý, až je prostě kouzelný. Pro mě. :-) Někteří tvrdí, že Lopez neumí hrát, ale mně se prostě líbí, jak hraje. A miláček Matthew je tady taky kouzelný (až na ty divné kalhoty, co má povětšinu fimu na sobě). :-) Vždyť je to tak krásně sladké. ;-) A ten krásně romantický hepáč, nádhera. Možná to zní ironicky, ale já to myslím opravdu vážně. Prostě další oblíbený film, který jsem viděla hodněkrát a klidně se na něj kdykoliv podívám znovu. :-))) ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Kdybych byl sprosťák, napsal bych, že je to totální píčovina, ale jelikož jsem slušný člověk, napíšu jen: donebevolající blbost + dementní kravina. Tak, když jsem si ulevil, snad mi půjde lépe konstruktivní kritika, i když.. ne. O Svatbách podle Máry se nedá napsat nic moc pochvalného, tak snad jen, že díky těm pár netrapným vtipům tam tu 1* přeci jen dám. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo v Golden Gate Parku, v muzeu De Young nebo třeba v kalifornské Akademii věd. (Terva)
  • Matthew McConaughey v jedné scéně tančí tango. Aby tanec zvládl, musel trénovat dva měsíce. (blackrain)
  • Při tanečním čísle v parku zní píseň The Closer You Are od Jule Styne. (blackrain)

Reklama

Reklama