Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Řada erotických minipříběhů natočená na motivy povídek a bajek známých spisovatelů (La Fontaine, Boccaccio). (claudel)

Recenze (57)

walkingdead 

všechny recenze uživatele

To byly časy, když českým a slovenským celebritám dali do ruky hrst valut a řekli jim: "pojďte si (simulovaně) zapíchat před kamerou. U vás to nikdy nikdo neuvidí, slibujeme..." Akorát o tom slibu zapomněli říct Vláďovi Železnému, takže to hned šlo na nově... a některé ty baby se za to dnes prý stydí, přitom není za co, protože měly co ukázat, tak to ukázaly. Lepší instruktorku sexuální výchovy než Sabinku Laurinovou jsem si v 90. letech neuměl představit, takže to rozhodně nebudu házet do odpadu, i když to tam "filmařsky" asi patří. ()

vozralec 

všechny recenze uživatele

Dohromady to má cca 2h 40 min, což dalo fušku na jeden zátah. Odměnou bylo několik lechtivých minipříběhů, z nichž některé ušly, jiné stály za starou bačkoru (dámský ocásek WTF). Přesto je zde cítit snaha o jakousi uměleckou úroveň. České herectvo téměř dobylo svět. Obzvláště Šárka "Irenka" Vojtková byla k nakousnutí. Naopak Noga hrál jako magor. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Já víc ke štěstí nepotřebuju :D Zábavné klasické povídky, fešné československé herečky bez negližé. Humoriáda jak se patří v každém směru. Vyloženě pak nejzábavnější je povídka Nejlepší přátelé, kde společná manželství konzumují Hrubešová a Brožová křížem krážem. Laurinová je taky v pohodě, Fialová velice příjemná, Vojtková pobavila (dokonce dvakrát) a u Studénkové jen lituju, že neměla vlastní postelovou scénu. Ovšem Zdenička se jinak erotiky nebojí v běžném československém kontextu, takže by to ani tak nebylo raritní setkání. ()

Brouk odpad!

všechny recenze uživatele

Fantastický předělový film nejedné naší umělkyně, obzvláště jedné ano!!! Kam se hrabou Lurdy!!! Zázrak!!! Hle nesedávej panenko v koutě, hodný strýček a znalec umění (tedy přeloženo štědrý sponzor) si Tě najde. A zázrak? No ten se stal... Přerod nejedné naší pseudoumělkyně, tedy herečky nižší kategorie na špičkovou a navíc plníci tržby bulvárních plátků.... A pak už je to standard.. kázati vodu, popíjeti víno... ono to snad nepraskne (Já a svlékat? Ne,nikdy... JÁ! JÁ! JÁ! Já jsem HEREČKA a nemám to zapotřebí)... a prasklo, ale dost ututlalo... :-) A když se pak srovnaj ty ženské hrudníčky po čase ... žádný zákrok zvenčí ale zhůry... Příroda je mocná... To samo nebo po miminku,že.... ach jo... Proč mám pamatováka a sem tam chvilky soudnosti, jak by se mi jako milovníkovi estrád a řádnému "Novákovi" blaženě žilo... Aspoň, že Miro Noga s pár lidma v historickém kostýmku pochopil, že to je taškařice :-) 5* či odpad, aby se nezapomělo... jinak slabé hodně slabé 2 ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Toto je čistokrvné guilty pleasure. Polovica poviedok síce nemá hlavu ani pätu a sú akurát zdĺhavé, ale tie od Boccacia sú dokonca aj vtipné a svojsky poučné. Naše herečky v mladosti využili príležitosť, dnes si to do vitríny k oscarom nedajú, ale nič zlé sa nestalo. Skôr dobré a zvlášť u Fialovej a Laurinovej je to radosť pozrieť. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Hoci Miro Noga najprv o svojej účasti nechcel hovoriť a novinárom skladal telefón, neskôr povedal, že: „Boli to veľmi vtipné poviedky, teda aspoň tá moja.“ (Arsenal83)
  • Herci vraj dostali na tie časy kráľovský honorár – každý po 20 000 korún. (Raccoon.city)
  • Film bol natočený pre spoločnosť Playboy a všetkým aktérom bolo sľúbené, že tento film sa v strednej a východnej Európe neobjaví. (Dexter1)

Reklama

Reklama