Reklama

Reklama

Můj auťák Brouk

  • USA Herbie: Fully Loaded (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodina Peytonova se už několik let účastní automobilových závodů NASCAR. Nejmladší dcera Maggie by také chtěla závodit, ale její otec jí v jakékoliv kariéře s vůní benzínu brání, protože nechce, aby se jí něco stalo. Proto dostane Maggie od otce k úspěšnému zakončení studia jako dárek starý Volkswagen Brouk z vrakoviště. Maggie ho s kamarádem opraví a ke svému překvapení zjistí, že Brouk má jméno Herbie. Jak se brzy ukáže, není Brouk jen obyčejný kus rezavé karoserie s motorem, ale kouzelné auto, které Maggie pomůže splnit její velké sny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tak už dlouho jsem neviděl nějakou ptákovinu a teď se to teda povedlo. Pohádka o autíčku, které je staré, ale pořád chce závodit, a o holce, která chce závodit taky, ale není si tím úplně jistá. No a autíčko Herbie jí ten problém vyřeší. Nečekejte žádné umění, je to jen obyčejný film pro infantily a děti obecně, ale ve svém žánru bych řekl slušná práce. Pár vtipných scén, trocha nudy a Lindsay. 70% ()

numi 

všechny recenze uživatele

Ale tak ona je to přece jen pohádka pro děti. Jinde si někdo obleče neviditelný plášť či sedmimílové boty, tady si Lindsay obleče úplé tričko a úžas (mužského) diváka nad výsledkem je asi tak totožný... Jinak je ale irelevantní pozastavovat se nad tím, že to starej brouk natře všem autům v NASCAR (ups, spoiler, ale asi jste to čekali všichni, že...), že jezdí po rampě, po ochranném plotě, že se směje, plive olej a zamilovává se. Vždyť kdo z nás nezná letající ševce, draky plivající oheň a mluvící zvířata? Vše je zasazeno do dětského naivního světa a je samozřejmé, že se to dospělým moc líbit nebude. Ale pro děti to bude opět zážitek, neboť ten podceňovaný outsider to zase všem natře, ti neústupní rodičové zase ustoupí dětským snům a ta sympatická slečna řidička si najde cestu k tomu sympatickému mladíkovi z garáže. Co víc si mohou přát? Kdyby na ČSFD hodnotili jenom děti, tak dám ruku do ohně za to, že by nám Herbie v hodnocení zčervenal a já bych dal čtyři hvězdičky. Jenže na ČSFD nejsou jenom děti, ani moc dětí ČSFD nečte, takže dávám hvězdičky dvě. Ty totiž přesně odpovídají tomu, jak jsem se bavil já osobně. [červen 2006] ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Mothersbaugh: 1. Lindsay Lohan - First ,2. Getcha Back - Mark McGrath ,3. Walking on Sunshine - Aly & AJ ,4. Fun, Fun, Fun - Caleigh Peters ,5. Magic - Pilot ,6. Working for the Weekend - Josh Gracin ,7. Roll on Down the Highway - The Donnas ,8. Born to Be Wild - The Mooney Suzuki ,9. More Than a Feeling - Ingram Hill ,10. Metal Guru - Rooney ,11. You Are the Woman - Josh Kelley ,12. Hello - Lionel Ritchie ,13. Welcome to My World - Mavin ,14. Herbie Fully Loaded Remix - Blacksmoke Organisation ,15. Herbie vs. Nascar - Blacksmoke Organisation , ()

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrná šablonovitá disneyovka, jejímiž hlavními taháky jsou Lindsay Lohan a brouk. Pro brouky mám slabost, ale Lindsay se tu jako herečka zrovna dvakrát nepředvedla a rozhodně jsou slečny co mě berou víc než ona a třeba její MEZI NÁMI DĚVČATY je minimálně o třídu lepší než tohle. Taky bylo fajn vidět po delší době znovu Matta Dillona, který vystřihl skvělého samolibého záporáka a Michaela Keatona. Závody hemžící se počítačovými triky měly své momenty, romantická linka byla dost zazděná, humor infantilní a spočívající takřka výlučně v tom, že brouk mrká světly, takže jsem se celou dobu přiměřeně nudil a v kině bych to rozhodně nedal. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ještě než se z Lindsay Lohan stala vymetačka večírků, fetka a návštěvnice vězeňské cely – byla celkem nadějnou dětskou herečkou a vzorem pro mnoho mladých dívek. Tenhle film sice stojí na dosti naivní zápletce, ale tak film je určen hlavně pro děcka a puberťáky, takže tato cílená skupina diváků byla jistě spokojená. Herbie bylo pěkné autíčko, finální závod pěkně zpracovaný, nechybělo ani několik lehce „dramatických“ momentů, takže proč tomu nedat alespoň průměrní ohodnocení. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Lindsay Lohan získala na Teen Choice Awards nominaci na Nejlepší herečku v komedii. (imro)
  • 50-milionový remake vydělal během prvního týdne (22. – 26. 6. 2005) nasazení do amerických kin jen 17,7 mil. dolarů, a jelikož ho promítali již od středy, víkendový zisk byl o 5 milionů menší. Víkendový výdělek byl nejmenším v historii pro film uváděný v počtu 3 500 kin. Během následujícího měsíce ale suma vzrostla až na 55,9 milionu. (imro)

Reklama

Reklama