Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Tommyho Johnsona, kterému je něco přes dvacet a jediné pro co žije jsou víkendy. Jeho víkendy vyplňují náhodný sex, drogya občas se někde s někým porvat. Vlastně kdekoliv a s kýmkoliv. Tomyho život se odehrává mezi bitkami a sexuálními scénami. Obsese z násilí u něj pomalu přechází v noční můra a Tommy se dostává do stavu, kdy se sám sebe ptá, jakou cenu má jeho život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (184)

anglanek 

všechny recenze uživatele

Miluju Liverpool , miluju Anglii..miluju Anglickej fotbal, miluju jejich hlasky ,miluju to jejich fucking, miluju jak jsou v pohode, ale urcite nemam rad nasili ani bitky ale do filmu o Hooligans to proste patri! kdo kouka na Anglickou ligu,tak to proste chape. Hlasky jsou tu vyborny,vtipny a kdo ma radeji gymnastiku,tak tohle asi nikdy nedokaze pochopit. Film není ani tak o fotbale jako takovem ale o srdcove zalezitosti svého cklubu, parte provokateru co si uzivaji života a pribeh dvou dedku co palej jointy a nemuzu urcite zapomenout na Arabskyho taxikare. Proste je to Anglie a do Anglie to jejich celosvetove proslavene slovo FUCKING patri........... rozhodne ale budu koukat, poslouchat a vnimat při zapase na 80 000 tisíc srdcaru z Anglie,Skotska nebo Irska nez na 250 totalne vymastenych blbu z Ostravy nebo 300 zoufalcu ze Sparty co ani nevedi s kym jejich" milovana" Sparticka momentalne hraje. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Ivor Guest: 1. What A Waster ,2. Going Underground ,3. Rock & Roll Machine ,4. Hunted By A Freak ,5. Swastika Eyes ,6. House Of Jealous Lovers ,7. You're Fit But You Know It ,8. Miss Lucifer ,9. Watermellon ,10. Stumble & Fall ,11. Borstal Breakout ,12. Tunnel Vision ,13. You're The One For Me ,14. Now Is The Time ,15. Bulletproof ,16. Dogzilla ,17. Ever Fallen In Love , ()

Reklama

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Tak jako filmy o skinech mají vítěze (Kult Hákového Kříže) tak filmu o Hooligans mají toho svého. Není to ale případ Football Factory, ač jsem se sám sobě divil. Za lepší a poutavější snímek považuju Hooligans s Frodem Pytlíkem. Prostředí a herci tu pro mě nejsou vůbec atraktivní a až na konci filmu se začne trochu něco dít. Čekal jsem daleko více... ()

baruss 

všechny recenze uživatele

Možno by sa tento film obyšiel aj bez komentára. Ale to by nemohol byť pre mňa strašlivým sklamaním. Z dvoch "rovnomenných filmov" som skôr zhliadol amercikého mladšieho bratčeka. Hooligans s Eliahom Woodom (takzvané Green Street Hooligans). Bol to pekný film. Nie však o ňom som chcel. Po zhliadnutí amerického filmu o futbale a chuligánoch som mal zmiešané pocity. A keďže ako správny ultra fan navštevujem futbalové zápasy a z času na čas mám nutkanie si aj zabékať, dostal som avízo o filme Hooligans... V požičovni ma tento film vždy lákal, ale nejako som nikdy nemal náladu požičať si film s lebkou na obale... Po tomto avíze (geniálny film a iné superlatíva padali) som začal zháňať.. Zohnal som...Pol roka som čakal na tú správnu náladu, kedy si konečne film zapnem. chyba prechyba ! ! ! film sa mi absolútne nepáčil, celý bol nejaký podivný, akoby bez dejovej línie a s futbalom nemal nič spoločné. Film absolútne nezachytáva realitu futbalového chuligánstva, tvári sa drsne, absolútne sa mi nepáči. Degraduje celý futbal.. Kludne sa ten film mohol volať Fight Club. Tie podivné sny.. Tie podivné sny majú s chuligánstvom veľmi málo spoločného... Nechápem čo kto na tom vidí, hlavne ľudia čo sa pohybujú do futbalu, ultras, hooligans.. Ďaleko lepšia v tomto smere príde americká "hračka" s Eliahom Woodom. A ešte jedna úsmevná zaujímavosť... Tak ako aj vo filme Green Streeet Hooligans, kde bol úhlavným rivalom West Hamu - Millwall, aj v tomto filme je úhlavným nepriateľom Chelsea - Millwall. V oboch filmoch sa stratnú v FA cupe a hrá sa na ihrisku Millwallu. V oboch je to finálne bitka... : )) (zdá sa mi málo pravdepodobné, že by oba kluby mali úhlavného nepriateľa Millwall, aj keď všetko je možné, veď všetko sú to mestské časti Londýna).. A NEDÁ MI NEZAKONČIŤ VETOU: a možno sa o futbale dobrý film ani natočiť nedá.. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Čistá ostrovní záležitost, která popisuje celkem věrně běžný i víkendový život jednoho z fanoušků Chelsea - nudná práce, chlastání, koks, píchání, a v sobotu rvačka. Je to bez příkras, bez vyzdvihování nebo naopak moralizování. Jak už to u anglických filmů bývá, nechybí výborná hudba (Chemical bros., Primal Scream, ale i třeba David Guetta) a místy hodně cynický humor. Málem ukopanej k smrti, květináři, taxikáři, noční můry a přeludy. Jeden ze starý party už se nevrátí. Bright dostal sedmičku, a koule mám tak nakopaný že příštích pár měsíců budu rád když se vychčiju. Po tom všem se fakt musíte ptát sami sebe jestli to stálo za to? Jasně že kurva jo! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (15)

  • Danny Dyer se účastnil seriálu dokumentů o fotbalových chuligánech (Footbal Hooligans), kde se dostal do styku se skutečnými chuligány. (Kryton)
  • Vlajka fanoušků Chelsea, která visí na zadním skle autobusu byla údajně autentickým dárkem jednoho z bývalých členů tvrdého jádra Headhunters. Nick Love ji použil, i když je ní zobrazen Totenkopf. (don corleone)
  • Právě tímto filmem se Danny Dyer dostal do povědomí mnoha fotbalových chuligánů, což mu připravilo dobré podmínky k proniknutí mezi skutečné chuligány ve svém dokumentu Hooligans - Zákon tribuny (od r. 2006). (FCBLFC)

Reklama

Reklama