Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe Scheffer je rozvedený otec, který se sám stará o dceru. V kanceláři marně čeká na povýšení, je přepracovaný a nedoceněný. Vše vyvrcholí na služebním parkovišti, kde mu mladší kolega zabere místo. Když se Joe ozve, tak ho zbije před zraky vlastní dcery, která sedí v autě. Joe se rozhodne, že musí radikálně změnit svůj život. Nejlepší začátek bude, když se naučí prát a vrátí kolegovi jeho úder. Proto začne trénovat bojová umění u veselého a bláznivého profesora. Chce dát svalnatému kolegovi, kterého se všichni bojí, pořádnou nakládačku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Dokonale sterilní ryzí hollywoodský produkt coby mravoučná pohádka o tom, že dobrý nakonec neoplácí zlé zlým, určená snad ponejvíce zakomplexovaným taťkům z takzvané střední třídy pro dodání čehosi, čemu lze v sobotu odpoledne u televizní obrazovky říct sebevědomí. Místy otravné, místy otravně zábavné, místy zábavné, vcelku však jen taková ta uslintaná nuda plná emotivních grimas a pseudopostojů, přemoudřelé dcerušky, chápavých krásných žen a jednoho herce rádobykomika, shodou okolností taky s příjmením Allen. Prostě jen další popkornové snadno zapomenutelné vymydlené klišoidní happyendové nic. ()

Keram42 

všechny recenze uživatele

Uff, klasicky odporný závěr, kdy Allen půlku filmu trénuje na závěrečnej souboj, aby pak... no, nebudu prozrazovat konec, ale co asi od podobných filmů čekat. Ideální na sobotní odpoledne, nejlépe po obědě, kdy se najednou probudíte v druhé půlce a zjistíte, že jste ani tak o moc nepřišli. Což je vlastně docela pozitivum. ()

Reklama

Oskar 

všechny recenze uživatele

Rodinná variace na Americkou krásu. Jenže jaký má smysl příběh, zpochybňující tradiční americké hodnoty, pokud sám po chvíli upadne do patetické obhajoby téhož? Navíc Tim Allen se chytil do stejné pasti jako Mel Gibson ve filmu Po čem ženy touží: zprvu je fajn, ale po "proměně" je z něj suchar, mentor a debil. 40 % ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě pobavil vzhled Tima Allena, kterej vypadal jak Chuck Norris bez vousů. Rozjezd obsahující pár slušnejch gagů byl slibnej, ale po chvíli začala zábavnost filmu výrazně upadat až skončila u komediálního podprůměru. Zápletka na hodinu a půl stopáže příliš jednoduchá, závěr děsně patetickej (divadlo) a nevýrazný vedlejší postavy. Zajímavý bylo jen obsazení malý Hayden Panettiere, a to v souvislostí s její současnou kariérou, dvě silnější hvězdy. ()

Awesomer 

všechny recenze uživatele

Vysvětlí mi někdo, na co tahle krávovinka potřebovala rozpočet 38 milionů dolarů??? Ale k filmu. Allen se na tyhle tatíky přesně hodí... Film samotný sice má myšlenku, jsou tam i vtipné okamžiky, ale často se to bere až příliš vážně. Je to nechutně přeslazené a PŘEDEVŠÍM přechytralá 12 letá dceruška, jejíž mentální vývoj šel světelnou rychlostí dopředu akorát tak dokáže nasrat....Pozitivem je jednoznačně James Belushi.. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Rolu Joe Scheffera (Tim Allen) mál stvárniť Jim Carrey, no odmietol ju, pretože sa venoval filmu Majestic (2001). (ShortyIC)

Reklama

Reklama