Reklama

Reklama

Pod kůží

Trailer

Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně. Nikdo z nesourodé čtveřice, kterou svedla dohromady náhoda, si ale nedokáže představit strašlivou hrůzu, která na ně čeká u zapadlé a opuštěné benzínové stanice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Místy zmateně sestříhané béčko s originálním killerem, jenž vás nechá nejdřív pěkně vycukat a pak vás schlamstne. Zevnitř. Na stroboskopický střih jsem si už dávno zvykl, takže mi nedělal žádné problémy. Neříkám, že ho mám rád, ale už se v tom orientuju líp než dřív. Stačí vědět, čeho si všímat. Škoda, že Splinter dostává grády až někdy kolem 50. minuty. Do té doby je to spíš atmosférická záležitost plná keců ekomacgyvera. Ale poslední půlhodina má slušný grády a za to je ta hvězda navíc. ()

TomStall odpad!

všechny recenze uživatele

Vypnul jsem to když začala útočit ruka zabiják a geniální postava Seth, kterýmu jsem přál dlouhou a bolestivou smrt od doby co začal filosofovat o stáří lesa, po ní začal házet toaletní papír.. Jediné čeho lituji je že nevím jestli všechny postavy půjdou pod drn nebo ne.. Ale vlastně je mi to spíš jedno. Odpad ()

Reklama

Jino 

všechny recenze uživatele

Vcelku chytlavá zápletka a zajimavé monstrum se ztrácí za objektivy zmatené kamery, která hodně kazí výsledný dojem z filmu - některé scény jsem si musel pomaleji přehrát, abych vůbec něco viděl. S čímž samozřejmě souvisí absence jakékoliv hustší atmosféry, která by byla tady opravdu na místě - tři postavy zabarikádované na benzínce s monstrem okolo ní... Nakonec je z toho tuctové béčko. 50% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Sakra. Má to dost kladů - zajímavý nápad, originální monstrum, zajímavé postavy. Má to ale i dost špatného - je to film s asi nejrychlejším střihem vůbec (takže monstrum si nestihnete ani pořádně prohlédnout), kamera se dost třepe a ke konci až příliš, konec je klasické klišé (možné pokračování). Pozitivem ale je, že jsem se u sledování tohodle filmu nenudil, zase na druhou stranu jsem čekal něco víc. Takové lepší 2* si to zaslouží. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Splinter je překvapivě koukatelný a dokonce značně napínavý horůrek, který těží především z nepředvídatelnosti scénáře a originální parazitní příšerky. I když počátečních a konečných 20 minut je vesměs utrpení, kde mozková aktivita klesá k nule, kameram opakovaně hatí možnost cokoli zahlédnout epileptickými záchvaty a nafta hoří popřípadě vybuchuje pouze tehdy, hodíli se to hlavním postavám. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Oklahoma City. (Terva)
  • Kabelová společnost HDNet Movies vysílala film dva dny před jeho oficiální premiérou v kinech. (Terva)
  • Na Sceramfestu získal snímek šest cen. Toby Wilkins za nejlepší režii, David Michael Maurer za nejlepší střih, Ozzy Alvarez za nejlepší make-up, Elia Cmíral za nejlepší hudbu, Ted Kroeber a Kai Barry za nejlepší kameru a tým specialistů za nejlepší speciální efekty. (Terva)

Reklama

Reklama