Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další z úspěšných japonských hororů, které ovládly západní svět. Předtucha, vás zavede do světa nadpřirozena, které se dotkne každého nervu vašeho těla. Hideki Satomi je profesor, jehož život je obrácen vzhůru nohama poté, co najde útržek novin s oznámením o úmrtí jeho dcery. Ta opravdu zemře při autonehodě. Tři roky po této tragédii jsou její rodiče stále naprosto zničeni, ale život jim do cesty připraví další nástrahy v podobě novinových článků předpovídajících smrt jejich přátel. Podaří se jim tentokrát změnit osud? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

kikuka 

všechny recenze uživatele

uhm..zatial som vypla 20 min pred koncom, ked tam nieco zasuchotalo a mne vletel do izby zakerny cierny chrobak..povie mi niekto, preco asi v polke filmu vymenili kameramana, strihaca a zvukara a zacali robit neprijemnu atmosferu? to mam ako kukat?..to sa nerobi..sak ja vlastne ani neviem, preco to pozeram..ja horory nemam rada..ja sa fakt bojim..strraaaasny klaun.."o".. (dokukala som po cca10-min. pauze..) (mamma mia) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Noviny hrůzy..... . Není třeba hektolitrů krve k nahnání strachu, to já rád. Má to myšlenku - výborně. Působivá zjevení - to by mělo fungovat. Bohužel tak napůl. Japonská klasika, nedokážou mě strhnout herci (kterých tu naštěstí moc není). Mám se bát výjevů, ale ne vždy to přesvědčivě fungovalo. Rozhodně ne na celý film. Jen další (slabá) variace na téma Kruh. Závěr se to snaží zachránit. Mám tušení, že zbytečně. ()

Reklama

Jossie 

všechny recenze uživatele

Tenhle Nezvratný osud po japonském způsobu mi moc nesednul. Herci byli hrozní, zvlášť hodně přehrával hlavní hrdina, nepochopitelné věci mi v hororech obvykle moc nevadí, pokud je tam strašidelná atmosféra, ale tady to moc nefunguje, takže se mi vlastně líbil až ten konec. Ten alespoň nebyl tolik nezvratný. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Neviem, ako nás dokážu Japonci stále desiť, keď sú ich "japan shock" v podstate o tom istom (ibaže sa priebežne mení mobil za VHS, prípadne noviny za internet). A to sú všetky tie KRUHY, ZMEŠKANÉ HOVORY a JU-ONY len špičkou ľadovca! I PREDTUCHA funguje na znepokojivej mrazivej úrovni a na rozdiel od hore spomenutých kúskov núti k zamysleniu. Inak, čo by na to asi tak povedali tvorcovia amerického seriálu „Zajtrajšie noviny“ a trilógie NEZVRATNÝ OSUD? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Japonci opět nezklamali a natočili skvělý film, který má všechny klady jaké má správný mysteriozní film mít. Tajemná atmosféra graduje už pěkně od začátku a divák si může v klidu vychutnat celých 95.minut. Zápletka je jednoduchá, sice ne moc originální, ale bez větších hluchých míst či nelogických scén. Herecké výkony jsou rovněž uspokojující a navíc hlavní herečka je celkem atraktivní. Jen škoda toho divného konce. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Film byl natočen na motivy mangy "Newspaper of Terror", které kreslil Kioufu Shinbun a napsal Jiro Tsunoda. (Terva)

Reklama

Reklama