Reklama

Reklama

Sedmý hřích

  • USA Original Sin (více)
TV spot

Obsahy(1)

Kuba, devatenácté století. Bohatý obchodník Luis Vargas (Antonio Banderas) hodlá upevnit své společenské postavení sňatkem s Američankou. Nehledá skutečnou lásku a dohoda je uzavřena čistě na obchodním základě. O to víc je pak překvapen, když mu do života místo prosté ženy vstoupí svůdná Julia (Angelina Jolie). Netrvá dlouho a Vargas se do ní zamiluje. Zanedlouho se objeví i tajemný a podezřívavý Walter Downs (Thomas Jane), který tvrdí, že Julia není tím, kým se být zdá. Vargas sice zpočátku odmítá uvěřit, ale když manželka zmizí i s jeho penězi, rozhodne se zjistit, jak se věci doopravdy mají. Vydává se na pouť temnou stranou vášně, která jej může zavést až do pekel... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (178)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Teprve až dodatečně jsem zjistil, že režisér Cristofer natočil snímek Gia, který se mi moc líbil... Nic jsem popravdě nečekal (snad jen odhalenou Angelinu.) Ty scény byly docela funkční, nefunkční se mi jevily dialogy, částečně jednání postav nebo docela snadno odhadnutelné dějové zvraty. V podstatě jsem tedy dostal to, co jsem čekal... ()

klapqua 

všechny recenze uživatele

Až tak silno by som film nezavrhovala. Samozrejme, víťazí u mňa Siréna z Missisipi s božským Belmondom, ale ani toto nebolo až tak príšerné. Keby sa pohrali s niektorými scénami, ubrali na sentimente a netlačili v niektorým momentoch tak na pilu, mohlo to byť aj celkom ok. Mne osobne sa páčili oba herecké výkony, kostými a aj prostredie. Páčilo sa mi to čudné tajomno okolo hlavnej hrdinky, ale zároveň mi chýbalo lepšie priblíženie jej konania atď. Chcelo to skrátka trochu vypilovať. Kladne hodnotím aj Blanchardovu hudbu (áno, som hudobný závislák), ktorá atmosféru ozaj dotvárala. Nie je to film, ktorý by som pozerala nejako opakovane, ale ak ho uvidím znova, prežijem to. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film se mi moc líbil. Nemohla jsem si nechat ujít tohle úžasné duo a spolu jim to vážně sedlo. Děj filmu je zajímavý a zapletený. Od první chvíle jsem věděla, že Angelina bude pěkná mrška ale k ní to sedí. Líbila se mi zápletka i konec. Je to poutavé, zajímavé, napínavé, romantické a je tam i postelová scéna. Mě se film líbil. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Terence Blanchard: 1. Opening ,2. Getting To Know You ,3. Wedding Reception ,4. Love Scene ,5. Emily's Letter ,6. Luis & Julia ,7. Luis Finds Julia ,8. It's Edmond ,9. Luis Confronts Julia ,10. Breakfast With Billy ,11. Try To Run ,12. Billy's Here ,13. Billy's Dead ,14. Kitchen Talk ,15. Leaving ,16. Game's Over ,17. Luis Leaving ,18. Luis Travels/Julia Sins ,19. The Brothel ,20. Making Poison ,21. Whorehouse 2 ,22. Poison Run ,23. Prison Talk ,24. Ending ,25. Boat To Havana , ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Mimořádně nepovedený film. Žádná atmosféra, napětí ani erotické dusno. Zato scénář natolik špatný, že těžko chtít po hercích, aby to uhráli. Dokonce ani Angelina Jolie mi tentokrát nepřipadala moc sexy. Hrůzu završil ořez do televizního formátu: takhle dlouhý záběr na prázdný prostor mezi dvěma herci už jsem dlouho neviděl. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Některé scény byly vystřiženy, aby film v USA nedostal rating "NC-17"- tj. do 17ti let nepřístupno ani v doprovodu dospělého. (HappySmile)
  • Dům s plantáží je skutečný velkostatek s cukrovou třtinou, ale opuštěný. (HappySmile)

Reklama

Reklama