Reklama

Reklama

Sedmý hřích

  • USA Original Sin (více)
TV spot

Obsahy(1)

Kuba, devatenácté století. Bohatý obchodník Luis Vargas (Antonio Banderas) hodlá upevnit své společenské postavení sňatkem s Američankou. Nehledá skutečnou lásku a dohoda je uzavřena čistě na obchodním základě. O to víc je pak překvapen, když mu do života místo prosté ženy vstoupí svůdná Julia (Angelina Jolie). Netrvá dlouho a Vargas se do ní zamiluje. Zanedlouho se objeví i tajemný a podezřívavý Walter Downs (Thomas Jane), který tvrdí, že Julia není tím, kým se být zdá. Vargas sice zpočátku odmítá uvěřit, ale když manželka zmizí i s jeho penězi, rozhodne se zjistit, jak se věci doopravdy mají. Vydává se na pouť temnou stranou vášně, která jej může zavést až do pekel... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (178)

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Sedmý hřích může potěšit snad jen fanoušky červené knihovny, protože ničím jiným tenhle snímek není. Také nechápu, proč film dostal přívlastek erotický, když se v něm odehraje prakticky jen jediná milostná scéna (a to ještě nijak extra šokující). Bez Angeliny a Banderase bych tenhle hloupý slaďák poslal bez výčitek do odpadu. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Stokrát luhovaný pytlík čaje vážně nemůže chutnat. A to ani v tom případě, že si jej dáte do hrníčku s nádhernými křivkami Angeliny Jolie a pijete jej s charismatickým Antoniem Banderasem. Nesedlo mi ani kubánské prostředí, ve kterém se příběh odehrává, takže to vypadá na pořádný divácký debakl. Jenže! Angelina Jolie se do role "Julie" setsakramentsky hodí, a i když z toho žádný velký požár není, tak to mezi ní a Antoniem Banderasem docela slušně jiskří. Pár dobře nasnímaných či výborně vygradovaných scén se taky povedlo, sem tam se divák i lekne a poprvé je dokonce i překvapen dějovým zvratem. Tedy, jak kdo. Ale myslím, že po té úvodní selance to zas až tak očekávatelné není. No, závěr je trošku upachtěný, ale celkově jde o lehce podprůměrný film s výborným castingem, který jej tahá do teplejších vod. [leden 2006] ()

Reklama

Brinkley 

všechny recenze uživatele

Děsivá nuda, do závěrečných titulků jsem zkrátka nevydržela. Mohu tak mít alespoň naději, že film zachránil třeba překvapivý, strhující závěr... Bohužel i kdyby tomu tak bylo, po půl hodince snímku mi již byl konec zcela buřt, ať už mělo být rozuzlení jakékoli. Nejzdařilejší moment filmu byl ten, kdy jsem stiskla na svém dálkovém ovladači stop. Do té doby však předvídatelný děj, špatné herecké výkony, stupidní dialogy... Kdybych byla mužem, dám o hvězdičku navíc za Jolie, která zde vypadá skutečně neskutečně sexy. Ale i to je otázkou názoru. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Právě jsem zabil člověka." - "Právě jsem si koupila klobouk. Ale proč na to mám pořád myslet? Neříkám si dokola: Právě jsem si koupila klobouk, právě jsem si koupila klobouk. Nezáleží na tom. Prostě ne. Stalo se." Originální příběh lásky s dost silným sexuálním nábojem. Angelina Jolie se tady ukáže celá nahatá, a to několikrát. Antonio Banderas jako chlápek bláznivě zamilovanej do podvodnice ok. Oba za mě nějaké emoce vytřískali, takže hodnotím pozitivně. Na 4* to ale není. - 60%. ()

estee 

všechny recenze uživatele

Na Angelinu mám slabosť, hoci jej akčné úlohy sa mi moc nepáčia. Neuveriteľne mi však pasuje do úloh nie celkom vyrovnaných žien, ktoré vám obrátia život naruby a pritom toho ani nemusí veľa nahovoriť. Potenciál takejto postavy bol aj v tejto romantickej dráme a A. Banderas jej skvelo sekundoval. Dojem z filmu však zničila katastrofálna kamera (to, že som väčšinu filmu sledovala ohavným spôsobom useknuté tváre a postavy nebolo chybou v prijímači) a prekombinovaný záver. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Dům s plantáží je skutečný velkostatek s cukrovou třtinou, ale opuštěný. (HappySmile)
  • Některé scény byly vystřiženy, aby film v USA nedostal rating "NC-17"- tj. do 17ti let nepřístupno ani v doprovodu dospělého. (HappySmile)

Reklama

Reklama