Reklama

Reklama

Osamělý vlk McQuade

  • Česko Vlk Samotář (více)
Trailer

Chuck Norris v roli texaského šerifa pátrá po ukradených zbraních. J. J. McQuade (Chuck Norris) je texaský muž zákona a drsný chlapík. Dohlíží na dodržování zákona, ale uplatňuje právo příliš svérázným způsobem, což mu přináší pouze nepříjemnosti z řad úředníků. Je mu proto k ruce přidělen nováček Kay (Robert Beltran) , který mu má pomáhat s případem únosu nákladních aut se zbraněmi. Když společně objeví místo úkrytu, jsou zajati bandity a zasypáni i s autem hluboko pod zemí. Šance na vyproštění, je minimální... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Pecival 

všechny recenze uživatele

Chuck dostane nakládačku a pokaždý se zregeneruje škopkem. No docela originální... jinak ale dosti nudné. Bitky (včetně té závěrečné) docela slabé, ani akce se moc zázračná nekonala. Sice je tu pár vtipných scén (mě se například líbil asi třikrát téměř totožný záběr na vybíhající vojáky z jakýchsi kasáren, které Chuck zkosil vždycky ve dveřích a přesto tam pořád nabíhali další), ale dohromady je to prostě slabota. Hudba nicméně docela ujde. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris údajně v jednom ze svých nejlepších filmů mě kupodivu docela pobavil. Otázka je, jestli tvůrci film mysleli vážně, protože jestli jo, tak já jsem se po celou dobu filmu usmíval. Je to už skoro třicet let starej film, o žádnou klasiku se opravdu nejedná, takže napětí, nebo snad nedejbože strach o hlavního hrdinu se nekoná ani náhodou. Ale prostě je sranda sledovat urputnou snahu o serióznost, když je to k pousmání. Zdůrazňuju k pousmání, ne k smíchu - to je rozdíl. Kdo k tomu přistoupí jako s současným akčňákům a navíc si nedokáže užít atmosféru let osmdesátých, bude velmi zklamán. Mimochodem, herecký talent Chucka Norrise se dá přirovnat ke dřevu. Krása Barbary Carreraové k Porschi Carrera :-) ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru docela slušný film, ačkoliv se nevyhne mnoha klišé včetně osudové lásky (která přišla jako v pohádce na první pohled), unesené dcery, revenge a tak. Na Carradinovi je znát, jak je technicky i pohybově zdatnější než Norris a jak mu dělá problém se podřídit scénáři, podle kterého má prohrát. Celkově ani ten příběh nedává moc smysl a padouši se chovají jak stádo pitomců včetně toho na vozíčku. Taky jsem nepochopil, když si zloun myslí, že se protivníka zbavil, proč mu ausgerechnet vzápětí unáší dceru? Ale říkám, jinak je to prostě podle pravidel žánru, hudba si hraje na Morriconeho a spaghetti westerny, což mně osobně přišlo sympatické, na podívání jednou za čas proč ne. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

K tomuhle filmu se dá říct jen jedno...Chuck Norris. Chuck Norris je zarostlý, špinavý a smradlavý, ale všichni se bojí mu říct, aby se umyl. Chuck Norris hraje překvapivě texaského Rangera, jezdí autem a ve službě do sebe leje jedno pivo za druhým, ale nikdo se neodváží mu říct, že se to nesmí. Chuck Norris se zamiluje, ale jeho vyvolená mu uklidí bungalov (a vyhodí mu pivo), aniž by si to přál, tak jí pro výstrahu zleje hadicí a vymáchá v bahně. Chuck Norris dostane od padouchů nakládačku??? (jistě to jen předstírá, aby mohl film dál pokračovat) a je zaživa pohřben ve svém autě několik metrů pod zem, tak si hlavu poleje pivem a prostě vyjede na povrch. Chucku Norrisovi unesou záporáci dceru, což ho celkem znepokojí a rozhodne se jí zachránit (za patami má dva vocasy, kteří jsou samozřejmě absolutně zbyteční). Chuck Norris se sám (s vocasy) postaví celé opevněné základně, rozsévá zkázu po bitevním poli, ladně uhýbá kulkám a ze zbraní podouchů dělá neškodné atrapy (vocasové dokazují svůj zbytečný úděl a jsou dobří jen k chytání kulek). Hlavní záporák je největší blázen a omezený pošetilec v celé Mléčné dráze, protože SE ODVÁŽÍ POSTAVIT CHUCKU NORRISOVI v pěstním souboji. Samozřejmě zoufale selže, ale při svém zbabělém útěku zastřelí lásku Chucka Norrise! Chuck Norris se doopravdy zlobí a s příslibem apokalypsy usedá do pásového buldozeru...film končí, protože nikdo nemá odvahu točit dál. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Úplně první film na úplně prvním videu, viděla jsem ho asi 20x, což bylo při černobílé tv s podivem, ale nikdo mi nic jinýho dlouho nepujčil, protože nikdo nic jinýho dlouho neměl, bylo to jako zázrak - moct si pustit lážo plážo emerickej film a couvat si nebo popohánět. Dneska by to bylo s bídou za 2*, ale tehdy ... byla v tom romantika (Carrera Chuckovi v kutlochu vygruntovala a on ji za to postříkal hadicí) i akce (Carradine kopl při zápase Chuckovi písek do očí a to od něj nebylo vůbec pěkné) a člověk taky nebyl tak filmově (i jinak) zmlsanej, chjo. ()

Galerie (165)

Zajímavosti (8)

  • Chuck Norris a David Carradine trvali na tom, že záverečnú bojovú scénu zvládnu aj bez záskoku dablérov. (m.a.t.o.)
  • Chuck Norris neskôr účinkoval v seriáli Walker, texaský ranger (od r. 1993). Producenti filmu kvôli tomu zažalovali spoločnosť CBS za porušenie autorských práv. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama