Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tím, kdo bude letos na Vánoce rozdávat dárky není starý dobrý Santa, ale Satan. Ten totiž před tisíci lety prohrál ve hře s andělem a od té doby musel dělat Santu. Teď ale jeho trest končí a on si konečně může vylít zlost za všechno dobré, co kdy musel udělat... (Magic Box)

Recenze (158)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Úvodní vykydlení rodiny je zábavné a rychlé - na úvod přistane nakopnutý psík na vrtuli větráku, o závěr se postará vržená hvězda z vánočního stromku. Rozkošná babka pedantsky setře celý obchůdek, ale na Santu je krátká. Nechybí ani prsatky v podniku U Zlatokopek, hříchy jsou sečteny i panu faráři. A že říká Santa bizonovi můj sob? Tak to je to nejmenší. Ušetřeny nejsou ani děti, kterým báječně explodují hlavičky. Navrch velmi dobrý dabing umožní vychutnat si šťavnaté dialogy. Snad jen Nicolas je neskutečný trouba, ale dá se přežít. Možná jsem se bavil víc, než v roce 2005, každopádně hodnocení ponechávám. Jo a navrch šlapací muzika v podání mj. The Gore Gore Girls nebo Machine Gun Felatio... ()

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

WTF? To toto malo byť čo? Očakával som kravinu, a aj som ju síce dostal, ale tá brutalita vôbec nebola vtipná a v závere sa už Santu bojíte úplne vážne. To ono je to tým, že navlieknu wrestlerového redhead agresora, čo mu pri každom zaťatí zubov vyvalí na hlave žilu ako požiarnicku hadicu... Zhovadilosť, povedal by som, pretože to pôsobí pomerne dehonestujúco. Ešteže máme mikuláša, lebo toto by som ako dieťa nerozdýchal... A ešte keby vo filme pil CocaColu, to by ma dorazilo úplne. ()

Reklama

AlchENEMY odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle že bylo natočeno v roce 2005? Pánové a dámy, tohle by byla ostuda i na rok 1985! Když jsem to viděla v programu, zaujalo mě to, říkám, to bude netradiční horor a ten smích při scénách kdy Santa vraždí vánočním věncem a jeho muflon plive kšiltovky lidí co sežral,...no prostě k smíchu. A ještě do toho ten trapný příběh o satanovi a santovi, který měl asi vyznít tajemně...ten by byl vtipný i v pohádce o princeznách. Tady palce jednoznačeně dolů.. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Vánoční masakr. Satanův syn Santa Claus jako dvoumetrová hora svalů (prostě Bill Goldberg) se konečně zprostil své prohrané sázky, podle které nesměl tisíc let nikoho zabíjet a místo toho byl povinen rozsévat všude kolem vanoční pohodu, číst dětský dopisy, doručovat dárky a podobný hovadiny. Santa je ale pořádnej zmrd a jakmile se tohoto závazku zbavil, hned se vrátil do normálu - to znamená s požitkem hláškovat a kosit co se dá v Den zabíjení (pro nás oběti stále ještě Štědrý den). Goldberg zmáknul svojí roli výborně, tenhle film je hovadina ale bavil jsem se skvěle. Šťastný a veselý! I'm Santa Claus, not fuckin' Dracula! ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Ano, tak tento film je extrém! Vůbec nic jsem od toho nečekala dostal jsem výbornou zábavu při které jsem se opravdu hodně bavil.Celkem zajímavý a originální scénář.Bill Goldberg se na tuto roli hodil a byl velmi vtipný.Ostatní herci nebyli také špatní a nejvíce mně potěšila asi Emilie de Ravin .Samozřejmně i přesto, že film má komediálná prvky tak sem tam zde bylo i nějaké to děsivější místo i když jen nepatrné.Pro mně film, na který se podivám kdykoliv ještě jednou, protože to stálo opravdu za vidění! ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama