Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tím, kdo bude letos na Vánoce rozdávat dárky není starý dobrý Santa, ale Satan. Ten totiž před tisíci lety prohrál ve hře s andělem a od té doby musel dělat Santu. Teď ale jeho trest končí a on si konečně může vylít zlost za všechno dobré, co kdy musel udělat... (Magic Box)

Recenze (158)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

tak si tak na vánoce,celej den ležim v pelechu,žeru,žeru a žeru.čumenda na bednu,spokojenost.pak najednou čumim ve dvě v noci,že běží nějakej film,ďábelský santa.řikám si tak na to číhnu...po 5 minutách sem brečel smíchy tak nahlas,že si sousedi museli myslet,že konzumuju cukroví okořeněný notnou dávkou gandži.už jen ten nápad že bůh měl syna s panou marií...ježíše...a ďábel s panou erikou syna santu,kterej na svoje narozky jen tak mučí a vraždí koho potká,až zněj lstí anďěl udělá hodnýho dědka,co musí dělat 1000 let dětem radost...a teď už je 1000 let fuč a on si to začne vychutnávat s plnou dávkou brutality a černýho humoru....paráda!!!!není to tak dobrý jako třeba ruka zabiják,ale skvěle mě to pobavilo tudíž splnilo účel.spokojenost. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Už jsem si zvykla na to, že Santa může být úchyl a teď mi přistálo na stole tohle. Ještě štěstí, že u nás naděluje dárky pod stromeček Ježíšek a ne nějaký podivný obtloustlý chlapík v červeném oblečku, ze kterého se vyklubalo monstrum, které klidně projde krbem a vůbec dělá šílené věci. Souhlasím s tím, že to jediné, co může tenhle hororový příběh nabídnout je ďábelský Bil Goldberg. Ten řádí jako černá ruku a vypadal, že si tu roli náležitě užíval. Tenhle film mohl být parádní úlet, ale zůstal jaksi na půl cesty. Než někdy vidět něco podobného, tak dám raději přednost klasickým vánočním rodinným filmům. ()

Reklama

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

WTF? To toto malo byť čo? Očakával som kravinu, a aj som ju síce dostal, ale tá brutalita vôbec nebola vtipná a v závere sa už Santu bojíte úplne vážne. To ono je to tým, že navlieknu wrestlerového redhead agresora, čo mu pri každom zaťatí zubov vyvalí na hlave žilu ako požiarnicku hadicu... Zhovadilosť, povedal by som, pretože to pôsobí pomerne dehonestujúco. Ešteže máme mikuláša, lebo toto by som ako dieťa nerozdýchal... A ešte keby vo filme pil CocaColu, to by ma dorazilo úplne. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Neskutečná ujetost, která je koukatelná opravdu jen zásluhou brutálního Santy Billa Goldberga. Ten totiž rozsévá smrt a zkázu s takovým nadhledem a neohrožeností, že i Arnold v jeho nejlepších letech by před ním vzal rychle do zaječích. Bohužel stupidní příběh Santovi jen překáží a jinak bláznivá morbidní komedie se v rukou scénáristy přeměnila jen na bláznivou slátaninu s nesympatickými hlavními hrdiny, kteří tempo snímku jen přibržďují. A navíc film není ani dost brutální jako horor a ani dost vtipný a nápaditý jako čistokrevná parodie. Prostě jen další z mnoha počinů, které slibovaly docela slušnou zábavu, ale svým zpracováním uvízly jaksi na mrtvém bodě. U mě tak na 2 a 1/2*. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Fantastický úvod a neodolatelně obskurní idea jsou důvody, proč si tahle záležitost ode mě odnáší celé tři hvězdičky. Pokud si ale o Santa's Slay chcete myslet jen to nejlepší, rozhodně ho vypněte už po úvodních titulcích, a nechte si pak někým vyprávět, o čem to vlastně bylo. Po počáteční divoké jízdě vás totiž čeká jen pomalé utonutí v rozbředlém a uprděném bahně zoufalého nevkusu a bezmocné nudy. Ne, žádný nový "Muž se třema rukama". Nic tak přitažlivě odpudivého se tady bohužel nekoná. A to to zpočátku vypadalo tak slibně... Je dobré vědět, že tohle určitě není první případ, kdy se Santa objevuje v humorně horrorových vodách. Stačí vzpomenout na "And All Through The House", jednu z prvních (a nejslavnějších) epizod Tales from the Crypt, režírovanou Robertem Zemeckisem. Na druhou stranu je třeba uznat, že Štědrý den jako Den zabíjení - to má opravdu něco do sebe! ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama