Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tím, kdo bude letos na Vánoce rozdávat dárky není starý dobrý Santa, ale Satan. Ten totiž před tisíci lety prohrál ve hře s andělem a od té doby musel dělat Santu. Teď ale jeho trest končí a on si konečně může vylít zlost za všechno dobré, co kdy musel udělat... (Magic Box)

Recenze (158)

Wade 

všechny recenze uživatele

Ďábelský Santa je komedie do pohody pokud se divák smíří s tím že příběch má daleko větší potenciál a zpracování není taktéž nic moc.Divák sleduje jak se Santa baví a zabíjí když už nemusí rozdávat dárky a radost.Vraždy byly vcelku pěkné např:krumpáč,ale mohly být lepší a ve větším množství ani víc krve by neuškodilo,ale poté by to chtělo podat film jen jako horor a né míchat komedii.Já se bavil a teť budu jen čekat jestli se někdy natočí tenhle námět důstojnějc a víc jako horor slabé 4*. 70% ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Fantastický úvod a neodolatelně obskurní idea jsou důvody, proč si tahle záležitost ode mě odnáší celé tři hvězdičky. Pokud si ale o Santa's Slay chcete myslet jen to nejlepší, rozhodně ho vypněte už po úvodních titulcích, a nechte si pak někým vyprávět, o čem to vlastně bylo. Po počáteční divoké jízdě vás totiž čeká jen pomalé utonutí v rozbředlém a uprděném bahně zoufalého nevkusu a bezmocné nudy. Ne, žádný nový "Muž se třema rukama". Nic tak přitažlivě odpudivého se tady bohužel nekoná. A to to zpočátku vypadalo tak slibně... Je dobré vědět, že tohle určitě není první případ, kdy se Santa objevuje v humorně horrorových vodách. Stačí vzpomenout na "And All Through The House", jednu z prvních (a nejslavnějších) epizod Tales from the Crypt, režírovanou Robertem Zemeckisem. Na druhou stranu je třeba uznat, že Štědrý den jako Den zabíjení - to má opravdu něco do sebe! ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ja nie som sklamaný,naopak nečakal som od tohoto filmu zázrak ale štandard a ten aj splnil.Konečne vianočný film,ktorý ma pobavil.Hneď keď to začalo a jednu utopil v hríbovej polievke a ďalších tam zmasakroval-dobré.Pointa ako vždy pri takýchto filmoch bola o ničom,ale hlavne že som sa bavil nie?Videl som veľa Santov vo filmoch,ale B.Goldberg bol jeden s najlepších,zahral to špinavo odhodlane a po tomto filme sa divím,že mu neponúkli rolu Santu,ale kde nenecháva explodovať deti.A kto ma sral,a dúfal som že bude čo najskor na rade?D.Smith tam hrál neuveriteľného debila,neviem či to bol zámer alebo fakt,ale ten tam bol veľký zúfalec. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Už jsem si zvykla na to, že Santa může být úchyl a teď mi přistálo na stole tohle. Ještě štěstí, že u nás naděluje dárky pod stromeček Ježíšek a ne nějaký podivný obtloustlý chlapík v červeném oblečku, ze kterého se vyklubalo monstrum, které klidně projde krbem a vůbec dělá šílené věci. Souhlasím s tím, že to jediné, co může tenhle hororový příběh nabídnout je ďábelský Bil Goldberg. Ten řádí jako černá ruku a vypadal, že si tu roli náležitě užíval. Tenhle film mohl být parádní úlet, ale zůstal jaksi na půl cesty. Než někdy vidět něco podobného, tak dám raději přednost klasickým vánočním rodinným filmům. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Neskutečná ujetost, která je koukatelná opravdu jen zásluhou brutálního Santy Billa Goldberga. Ten totiž rozsévá smrt a zkázu s takovým nadhledem a neohrožeností, že i Arnold v jeho nejlepších letech by před ním vzal rychle do zaječích. Bohužel stupidní příběh Santovi jen překáží a jinak bláznivá morbidní komedie se v rukou scénáristy přeměnila jen na bláznivou slátaninu s nesympatickými hlavními hrdiny, kteří tempo snímku jen přibržďují. A navíc film není ani dost brutální jako horor a ani dost vtipný a nápaditý jako čistokrevná parodie. Prostě jen další z mnoha počinů, které slibovaly docela slušnou zábavu, ale svým zpracováním uvízly jaksi na mrtvém bodě. U mě tak na 2 a 1/2*. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno