Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fotografka Rafi (Uma Thurman) je velmi atraktivní 37-letá žena. Po rozvodu řeší zklamání z mužů se zkušenou terapeutkou Lisou (Meryl Streep). Ta jí poradí, aby si našla takového muže, který jí zase vrátí chuť do života. A tak se Rafi seznámí s okouzlujícím a přitažlivým Davidem (Bryan Greenberg). Fantastický milenec je o 14 let mladší. Na pravidelných setkáních s terapeutkou Lisou září Rafi štěstím a při konverzaci zabíhá až do těch nejintimnějších detailů mileneckého vztahu, včetně pikantností. Lisa je spokojená s pozitivním vývojem své klientky. Její klid ale vezme velmi rychle za své v okamžiku, kdy zjistí, že oním ideálním mužem je její vlastní syn! Je vůbec možné se s takovou situací vypořádat? Snadné to asi nebude, když už i tak zkušená terapeutka potřebuje terapii... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (341)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Velmi milé a hezké dílo:) Uma Thurman i její (herecký) partner Bryan Greenberg spolu vytvořili přirozený, americky pohledný a věkově rozdílný pár. Meryl Streep jako rozvážná psycholožka je rovněž výborná. Její klid a potěšení nad pozitivním vývojem klientky se však začne postupně vytrácet, když zjistí, že ten muž, s kým si začala, je její syn. Začnou se rozvíjet komicky nechtěné situace a humorné scénky. Zároveň se však vztah Rafi a Davida začne potýkat s prvními problémy a nastupujícím stereotypem. Konec filmu vyznívá otevřeně a ne jeden divák si možná říká: "Co jako teda?":) Rozhodně vydařená, konverzační vztahová komedie. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně krásná Uma Thurman (a samozřejmě je "taky" dobrá herečka), sympaticky civilní scénář a solidní režie (byť film místy zbytečně zpomaluje, některé postavy se kvůli humoru občas chovají divně a závěr je trošku "na sílu") - to jsou hlavní trumfy téhle víc romance než komedie. Příjemný film. *** 1/2 ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Příjemná romanťárna a vtipná komedie v jednom, k tomu tedy hodnotím kladně elegantní závěr, moc pěkný. Uma Thurman mě pravidelně odbourávala, ty její výlevy u psychoterapeutky Meryl Streep byly k popukání. Musím přiznat, že mi bylo paní doktorové svým způsobem líto, přesto jsem se na její účet bavila. Herecky velmi vydařené, parádně napsané dialogy i hezky natočené, v takových těch drobných detailech/záběrech úžasné, no a hudební podmaz skvělý (I wish you love, Rachael Yamagata). ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +vydařený český dabing -že některým "vtipným" situacím se tvůrci vyhnuli/// Prime je velmi příjemná a uvěřitelná romantika dochucená jemným humorem, který vás však v mnoha situacích nádherně pobaví. Není tu nic co by tu být nemělo a mohlo by tak kazit celkový dojem z filmu. Nádherný příběh dopněn přirozeným herectvím všech zůčastněných zvedá hodnocení ještě výš./// Celkem 84%/// ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Younger je evidentně velmi vyzrálý člověk a zručný režisér, který zaujme diváka i tím nejmenším detailem. Žádný zbytečný sentiment, minimum klišé, spousta nápaditosti, svěžesti a režijní invence. Nenásilný humor a především skvěle zahrané postavy. Mnoho scén chytne u srdce a mnoho jich příjemně pobaví. Inteligentní humor je přítomen po celý film a nikdy nezklouzne k trapnosti. V současné době Prciček a podobných trapasů je toto více než příjemná náplast. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Autorem obrazu, který Rafi (Uma Thurman) považuje za svůj nejmilejší, je americký malíř lotyšského původu Mark Rothko. (venus)
  • Během prvních třech dnů promítání (28. – 30. 10.) vydělala 22-milionová romantická komedie 6,2 milionu dolarů a celkový obrat se v kinech USA vyšplhal na 22,7 mil. dolarů. (imro)
  • Pes, sedící u Lisy (Meryl Streep) ve scéně, kdy jí s manželem sendvič, je ve skutečnosti její vlastní pes Digby. (jezurka42)

Reklama

Reklama