Reklama

Reklama

Tamara

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Tamara nenávidí svůj život. Je coby neaktraktivní a divná holka mezi spolužáky na střední terčem posměchu a různých divných vtipů. Jednou se jeden z jejich vtipů zvrhne tak, ze Tamara umře. Protože nikdo ze zůčastněných si nehodlá kazit život, vesele ji zakopou v lese. O to větší překvapení pak nastane, když Tamara další den vstoupí do třídy... jiná, divoká, a především živá. Tamara totiž vyvolala prastaré kouzlo, které jí dalo neuvěřitelnou krásu, zdatnost pobláznit kohokoliv, aby se do ní zamiloval a moc zbavit se každého, kdo jí stojí v cestě. (sxcorpion)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

klerik 

všechny recenze uživatele

Horory od Lion Gates nikdy nehýrili originalitou, ale tie nechutnosti stoja za to... Na úchylný mix nechutností to však k záveru stráca grády (a brutalitu) a na obyčajný horor to skrátka nemá atmosféru. Trošku (dosť!) lepší scenár a dám 3*. Takto, ale vzniklo ďalšie PREKLIATIE. Ale na Tamaru som sa aspoň dopredu netešil... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, hororová oddychovka o neobľúbenom dievčati, ktoré raz po tragickom žartíku zoberie svoj osud do vlastných rúk a zverí sa temným silám. Spravodlivá pomsta tak môže začať... Keby sa pridalo na napätí a krvavých mordovačkách, tak mohlo ísť o celkom slušný slasher s veľmi sympatickou herečkou :). 60/100 ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Dal bych i víc, kdyby režisér nebyl debil a dal tý bohyni sex appealu jménem Jenna Dewan víc prostoru. Scény, kde není ona stojej naprosto za hovno (zvlášť ta jak ty dva týpci útočej na učitelovu ženu). Ale Jenna Dewan je taková kunda!!!!!!!! Uvědomuju si, že je tenhle film sračka ale čím víc Jenny tím víc hvězdiček. A navíc jsem se nenudil. ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

No vypadá to že v tomto případě opět půjdu "proti proudu" ale mě to vážně bavilo. Za prvé miluju zápletky typu : šedá myška se promění v krásku a pomstí se všem co jí ubližovali, za druhé to byla zatraceně pěkná holka a za třetí mě narozdíl od jiných nenudily ani scény kde se hlavní hrdinka nevyskytovala. Bylo to super a velmi mě to bavilo. 80% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Béčko nebo céčko? Čert to vem. Slasher kombinovaný s čarodějnickým hororem zní lépe, než ve skutečnosti vypadá. Především první skoro polovina je ubíjející drama o šikanované studentce, co vypadá, jako by vylezla z popelnice. Je to samozřejmě záměr, protože pak přijde ďábelská proměna a Dewanová je šťabajzna. Navrch ty červené šaty, co na nich není vidět krev...., jsou super. A protože pomsta chutná sladce, nejde jen o to, své trýznitele zmasakrovat, ale pořádně je potrápit. A když Kisha začne dávit, očekával jsem odkaz na mistra Fulciho...škoda, mohlo to být o třídu výše. Ale i tak - roztržené hrdlo, uříznuté ucho, podříznutí, nabodnutí...ale jo, mohl to být větší masomlejn a mohlo se více přitlačit na čarování, jenomže to by byl úplně jiný film. Oddechovka k odpolednímu čaji se šunkami a klábosení s přáteli...proč ne. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo koncom roka 2004 v kanadskom meste Winnipeg. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama