Reklama

Reklama

Tamara

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Tamara nenávidí svůj život. Je coby neaktraktivní a divná holka mezi spolužáky na střední terčem posměchu a různých divných vtipů. Jednou se jeden z jejich vtipů zvrhne tak, ze Tamara umře. Protože nikdo ze zůčastněných si nehodlá kazit život, vesele ji zakopou v lese. O to větší překvapení pak nastane, když Tamara další den vstoupí do třídy... jiná, divoká, a především živá. Tamara totiž vyvolala prastaré kouzlo, které jí dalo neuvěřitelnou krásu, zdatnost pobláznit kohokoliv, aby se do ní zamiloval a moc zbavit se každého, kdo jí stojí v cestě. (sxcorpion)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Gimp 

všechny recenze uživatele

Plakát trochu klame. Myslel jsem, že to bude nějaká komiksová adaptace s nějakou superhridnkou s bujnýma vnadama a stíracíma hláškama. No záměr to asi mělo podobnej ale nevychází z toho dobře ani dialogy ani vnady - na těch je az moc videt push-up podrpda. Dialogy zase padají se strašidelnýma hereckýma výkonama, na kterých tyhle teenagerovsky becka s predvidatelnym scenarem a lacinymi triky stoji... ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z variácii na tému: Som škaredé káčatko a keď mi niečo spravíte tak sa vám kruto pomstím. Stupidita naberá na obrátkach každou minutou a koniec je už vážne úplne mimo. Za normálnych okolností by ma potešilo, že je tu dosť gore ( nejaké odseknuté ucho, jazyk...) ale problém je, že to pôsobí strašne amatérsky, lacno a až príliš fake. To tu vážne radšej ani nemuselo byť. Jedným z mála pozitív je rozhodne predstaviteľka Tamari Jenna Dewan, ktorá je vážne pekelne sexi, ale je málo využitá a nie je tu s ňou ani jedna šteklivá scénka, čo je vážne škoda. Pokiaľ nie je na obrazovke tak je film strašne nudný a veľmi, veľmi debilný ( teda to aj keď tam je ). Škoda, malo to potenciál... ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Béčko nebo céčko? Čert to vem. Slasher kombinovaný s čarodějnickým hororem zní lépe, než ve skutečnosti vypadá. Především první skoro polovina je ubíjející drama o šikanované studentce, co vypadá, jako by vylezla z popelnice. Je to samozřejmě záměr, protože pak přijde ďábelská proměna a Dewanová je šťabajzna. Navrch ty červené šaty, co na nich není vidět krev...., jsou super. A protože pomsta chutná sladce, nejde jen o to, své trýznitele zmasakrovat, ale pořádně je potrápit. A když Kisha začne dávit, očekával jsem odkaz na mistra Fulciho...škoda, mohlo to být o třídu výše. Ale i tak - roztržené hrdlo, uříznuté ucho, podříznutí, nabodnutí...ale jo, mohl to být větší masomlejn a mohlo se více přitlačit na čarování, jenomže to by byl úplně jiný film. Oddechovka k odpolednímu čaji se šunkami a klábosení s přáteli...proč ne. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Keď už teenagerský horor, tak potom takýto. Slušný nápad, scenár je prispôsobený tomu mladšiemu publiku, no o to viac potešia drsnejšie scénky a zmeska stokrát videných a použitých zvratov, ktoré sú čuduj sa svete skvele načasované a nadmieru fungujúce. Film má slušná tempo a fakt ma veľmi príjemne prekvapil. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

"Horory" ze středoškolského prostředí rozhodně nejsou můj styl ... ale kdo na nich nevyrůstal? :-) Jednou za čas si nějakej takovej slasher dopřeju čistě pro zábavu a relax. A tohle mne mile překvapilo. Dal jsem na pozitivní hodnocení řady přátel z mých oblíbených a mohu jim dát za pravdu. Hlavní hrdinka se skvěle promění z ošklivýho káčátka na suprovou kost, WOW!! Nesledovaljsem pouze očima, věřte mi ... ;-)) A hlavně si tam všechny fakt slušně podává, totálně je zmanipuluje, poníží, zesměšní a ještě nechá zemřít fakt docela brutálníma úmrtíma. Navíc kamera v případě vražd nikam neuhýbá za roh, jak býváme zvyklí u těchto filmů ... pěkně sleduje všechno a z blízka (blití v koupelně fakt humáč, mařka vybliba i hovna!!) ... Celé je to takové docela povedené. Ale pak už se to u konce trochu táhlo a tempo mohlo být právě u takového filmu docela ještě rychlejší .. I tak na ty 4* to u mne výjimečně má ... :-) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo koncom roka 2004 v kanadskom meste Winnipeg. (Real Tom Hardy)
  • V pôvodnej verzii scenára bola Chloe (Katie Stuart) lesbička. V scenári sa taktiež nenachádzala urážka "trailer-trash whore", ktorú v jednej scéne povedal Patrick (Gil Hacohen) Tamare (Jenna Dewan). Hercom bola improvizovaná a zhodou náhod scenárista filmu Jeffrey Reddick v takom prívese vyrastal. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama