Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený mariňák Shane Wolfe už má za sebou celou řadu náročných úkolů, tentokrát ho ale čeká zcela výjimečný úkol, a to zajištění bezpečí pěti dětí zavražděného bezpečnostního experta ministerstva obrany. Shane je postupně donucen vyměnit svůj arzenál zbraní a potápěčských kombinéz za plenky a jídlo pro děti. Kromě zločinců musí zkrotit mladou rebelku Zoe, zasmušilého čtrnáctiletého Setha, osmiletou fanynku bojových umění Lulu, tříletého Petera, o dva roky mladšího Tylera a v neposlední řadě jejich excentrickou rumunskou pečovatelku. Přestože jsou pro něj běžnou rutinou smrtelně nebezpečné mise, jeho představa o přežití v drsných podmínkách dostane reálnou podobu teprve v okamžiku, kdy je postaven tváří v tvář každodenním rodinným povinnostem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +Vin Diesel (mohu ho kdykoliv), některé vtipy –hodně trapné, podprůměrné zpracování, mnohokrát viděný scénář./// Když máti chtěla vidět tento film, tak jsem ho půjčil. Ovšem přisedl si k němu i otec, a to neměl dělat. Pravou je, že jsem se více bavil jejich reakcemi, než tímto filmem samotným. Hudba může být dobrá, ale tak nějak nevím proč jsem ji nevnímal. Tedy alespoň ne tolik abych si ji teď pamatoval. Navíc mi zde chybí lepší (čti hvězdnější) obsazení dětských rolí. (Ok Brittany Snow ještě ujde) Přesto je to spíše i její filmový start. Z dospělých rolí potěší Chris Potter (ten ze seriálu Kung fu: Legenda pokračuje), tady mi jeho role byla sympatická, navíc zahrál obstojně. Přesto na obsazení filmu 12 do tuctu to skutečně nemá. Technicky se taky nejedná o kdovíjakou dokonalost. Když dobře, tak se jedná o standart. Nejvíce však film sráží jeho infantilnost, či snad trapnost. Ale konec kritiky. Docela jsem se občas u některých scén i bavil. A poslední maličkost, Policajt ze školky nebyl překonán./// Celkem 44%/// ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Hovorte si čo chcete, ale podľa mňa Vin Diesel vie hrať! Napriek tomu, že ďalšia disneyovská rodinná komédia má biedny scenár pozliepaný z toľkých filmov, až sa nedajú spočítať a očividne nenápadití scenáristi sa nehanbili použiť ani desaťkrát omleté, prepláchnuté a dávno sparodované motívy, ten Diesel, ktorého toľko ohovárate, sa na to nevykašľal a postavil sa ku svojej roli natoľko zodpovedne, že je takmer jediným človekom, ktorý v tomto filme naozaj hrá. Väčšina ostatných si vystačila s tromi výrazmi tváre. On naopak používa svoju tvár v porovnaní so zvyškom filmu nadpriemerne a pôsobí pri tom dosť prirodzene. Niektoré scény sú skutočne herectvavzdorné, ale to je dnes v rodinných filmoch pravidlom. Čo sa môžme čudovať, keď scenár napísali dvaja chlapíci, ktorí predtým písali pre seriály a z tých zopár filmových pokusov ani jeden na IMDb nedosahuje 5 bodov, pričom jeden z nich je americká prerábka francúzskeho Taxi. Niektoré hlášky a scénky im však predsa len vyšli a je z toho typická rodinná komédia, akých sú tucty. Za Vina Diesela pridávam 1,5*. Jasné, že som jeho veľký fanúšik a aj preto (avšak nie len preto), spravil pre mňa z otravnej infantilnej zlátaniny pozerateľný film. Keby som mohla, urobím si megamix len z jeho scén a tie budem pozerať :-) ()

Reklama

Zombi 

všechny recenze uživatele

Asi takhle, kdo od filmu s názvem Dudlíkátor, potažmo Cumlikátor :o) čeká něco jiného než totálně nenáročnou zábavu pro děti? Skoro kazdý známější vazoun se alespoň jednou nechá ukecat do podobné role, takže to Vinovi až tak nezazlívám, hlavně že dá dalšího Ridicka. Filmu jsem se spíše obával, ale nakonec jsem byl docela příjemně překvapenej, navzdory zdejším hodnocením a mým očekáváním. Film je sice nablblej, ale zároveň je docela akční, furt se něco děje, není tu moc keců o rodiných hodnotách, což je v tomto žánru obrovské plus, děti nejsou vyloženě otravný a Diesel není tak prkenej jako třeba Arnold :o) Akce je tu sice korektní, aby na to mohli koukat děti, ale fim prostě odsejpá a i některý vtípky docela fungujou. Dal bych 2 hvězdy, ale vzhledem k jednohvězdičkovým hodnocením, který si film podle mě opravdu nezaslouží, dám slabší 3. ()

LeG!oN 

všechny recenze uživatele

Já bych to neviděl tak strašně.Je to přeci rodinný film, a tak se nedá čekat nějaká bomba. Docela mile mě to překvapilo, některé vtipy byly i vtipný, ale Vin Diesel se mi sem nějak nehodil (drsňák s černočerný tmy nebo rychle a zběsile). Je to hlavně hodně podobný policajtovi ze školky a tam je stejnej problém s hlavním hercem. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Vinu Dieselovi už asi slzely oči z Riddickových kontaktních čoček a pustil se tedy po vzoru svých předchůdců mezi děti a divákovi z toho slzí oči taky pláčem. Neskutečně šablonovitý scénář na sebe vrší jeden gag za druhým, jejichž kvalitu by uvítali leda tak dramaturgové zábavných pořadů TV Nova, nudné režisérovo podání, které se navíc občas snaží „zavděčit“ akční scénou, které jsou však pro smích i když jsou myšleny smrtelně vážně, jako například úvodní záchranná mise, a mezi tím vším stojí holohlavá hora svalů, která umí svoje drsné charisma prodat mnohem lépe. Zůstává sice pravdou, že Dieselovi se mezi dětmi líbí a že přebalování, zpívání ukolébavek či přípravu snídaně si vyloženě užívá. Jenomže to vše se děje v neskutečně trapných a křečovitých situacích, za něž by se styděl i jeden policista, který šel do školky. Moje uznání by se ještě dokázalo přiklonit zhruba k první polovině, která je relativně zábavná (pokud samozřejmě chcete), jenomže ve chvíli „vzájemného porozumění a dohody“ to jde všechno do háje a s tím i poslední špetka humoru. Tisíckrát nastavená kaše, nespočetněkrát viděné finále, až v tom maglajzu člověk zapomene vnímat, že k tomu hraje vynikající hudba Johna Debneyho, která skvěle paroduje všemožné vojenské motivy. „Takže Vine, až budeš příště volit mezi zásypem dětského zadku a pistolí, nepokoušej se to kombinovat a vyber si jedno z toho ty už budeš vědět co.“ ()

Galerie (57)

Zajímavosti (17)

  • Záporáci v závere filmu používajú pištole Heckler & Koch USP-45, SIG-Sauer P226 a Desert Eagle, ako aj karabínu M4A1 s granátometom. (ČSFD)
  • Ve scéně na párty, kdy Shane (Vin Diesel) chytí rugbyový míč, je možné všinmout si, že se vedle Shanea mezi záběry z ničeho nic objeví postava afroameričana. (MIG29)
  • Ve scéně po párty, kdy Shane (Vin Diesel) chytá Zoeina (Brittany Snow) přítele, zašpiní si rameno. Když však poté dům uklízí, oblečení má opět čisté. (MIG29)

Související novinky

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

23.05.2011

Projekt se sice jmenuje lákavě – The Machine – a Diesel si v něm zahraje kyborga, navrženého jako ultimátní zbraň, ale neradujte se. Scénář napsali ti samí lidé co Noc v muzeu a půjde o rodinnou… (více)

The Rock leze na skálu

The Rock leze na skálu

30.08.2007

Dříve nebo později to postihne každého filmového svalnatce náhlý přechod od drsné akce k rodinné komedii, v níž si hrdina, který předtím lámal vazy padouchů jako suché pařezy, musí poradit s hordou… (více)

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Tatínek Rock

Tatínek Rock

30.11.2005

Snad všichni velcí akční hrdinové si nakonec po sérii filmů, v nichž pod jejich rukama skonalo mnoho nepřátel, odskočili k tomu, aby si natočili nějakou příjemnou rodinnou komedii, v nichž jejich… (více)

Reklama

Reklama