Reklama

Reklama

Princezna ledu

  • USA Ice Princess (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Casey se snaží získat stipendium na Harvard. Přijímací komisi ale musí předložit samostatný projekt. Rozhodne se zkombinovat své dvě vášně - fyziku a krasobruslení. Chodí se dívat na tréninky mladých krasobruslařek a vytvoří projekt, který radí krasobruslařkám, co mají na svých pohybech zlepšit. Nakonec začne sama trénovat pod vedením matky své spolužačky Gen, přísné a náročné Tiny Harwoodové. Ta objeví její nesporný talent, a Casey se ze začátečníků dostává rovnou do juniorek. Aby si na trénink vydělala, nabere si spoustu brigád, čímž ovšem trpí její příprava do školy. Matka jí krasobruslení zakazuje. Casey také zjistí, že její fyzikální projekt je úspěšný a může jí vydělávat peníze. Na přeborech, kde závodí společně s Gen, je tak dobrá, že trenérka, v obavě, aby její dceru nepřipravila o postup, dá Casey schválně nové boty, které jí rozedřou nohy do krve. Casey je její zradou hluboce dotčena... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

petite fille 

všechny recenze uživatele

film dokonale vhodný na zaspávanie pred telkou. vidím dobre, alebo je na plagáte k nemu logo Walta Disneyho? tak potom sa už ničomu nečudujem. Michelle Trachtenberg je spanilá šprtka, ktorá aj "bez make-upu" vyzerá na obraze ako miss amerika (o jej hypnotizujúcich romanticky spomalených korčuliarskych scénach radšej pomlčím), Kim Cattrall je nesympatická ako vždy (ešte dobre, že jej dali hrať mrchu) a Joan Cusack sa snaží priviesť k životu tak plochú postavičku spravodlivej maminy, že sa ani veľmi nedivím tomu, že jej to nejde. ale je to milé. učí to deti dôležitým hodnotám, napr. treba ísť za hlasom svojho srdca a všetko zlé je na niečo dobré a že ani nad zlými ľuďmi netreba lámať palicu a tak ďalej a tak ďalej.. a žili šťastne až kým nepomreli. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Další rodinný film od Disneyho, a další film na téma jak jedna holka ke krasobruslařskému úspěchu přišla. Těžko říct, proč filmaře tak táhne svět krasobruslení, protože mám pocit, že tohle už je ve filmu vyčerpané a probrané téma a pokud někdo nepřijde s něčím opravdu originálním (jako byl například geniální film Ledově ostří), tak to vždy musí dopadnout tak, že v tom lepším případě to bude průměrný film, na který se dá koukat a kde si každý najde něco zajímavého, díky čemu ho ten film nebude nudit, a v horším případě to nadchne jen málokoho a u televize bude většina lidí zívat nudou. A tohle je tedy naštěstí ten lepší případ, kdy Disney vsadil na klasický osvědčený scénář a ono to, ostatně skoro jako vždy, dokonale funguje. Film nikterak nenadchne, ale už od začátku je asi každému divákovi jasné, jak tohle dopadne, a na konci se skutečně žádné překvapení nekoná. Zkrátka je to normální rodinný film více cílený na teenagery, který nevybočuje ze zajetých kolejí a který není ničím víc nežli průměrným filmem o splnění jednoho dívčího snu. Nic víc, nic míň. A jako takový na mě zafungoval, a proto se nerozpakuji udělit mu průměrné tři hvězdičky, protože ruku na srdce, tak špatné, abych to házel do podprůměru, to zase nebylo. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Reach - Caleigh Peters ,2. If I Had It My Way - Emma Roberts ,3. Get Your Shine On - Jesse McCartney ,4. You Set Me Free - Michelle Branch ,5. Reachin' For Heaven - Diana DiGarmo ,6. No One - Aly & AJ ,7. It's Oh So Quiet - Lucy Woodward ,8. Get Up - Superchic(k) ,9. I Fly - Hayden Panettiere ,10. Just a Dream - Jump 5 ,11. Bump - Raven-Symone ,12. There Is No Alternative - Tina Sugandh ,13. Unwritten - Natasha Beddingfield , ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Roztomilá limonáda od Disneyho a pokiaľ upustíte z prísnejších kritérií, nemusíte byť sklamaní. Ak čakáte realistický dej, tak ste na zlej adrese, radšej sa pripravte na hutnú dávku klišé a pátosu a taktiež výborne zvládnuté scény na ľade, ktoré potešia každého krasokorčuliarskeho fanúšika. Ani vtipy nie sú až tak trápne ako v Denníku pricenznej a pre mňa veľkým kladom je aj účasť dvoch seriálových hviezd - Michelle Trachtenberg a Hayden Panettiere. Hoci väčšina divákov by možno radšej sledovala cestu hviezdičky z Heroes ale mne to vyhovuje takto, Michelle mám predsa len o dosť radšej. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ledové ostří 7? Sbírat poznatky o fyzice nebo plyšáky z ledové plochy? Uspokojit matku nebo sebe (citově)? Harvard nebo Trojitý lutz? A nebo obojí s bonusem okatého rolbaře, co přijede svoji princezně vyžehlit kluziště až před dům - samozřejmě nepřipoután a bez SPZ? Jestli máte zájem tyto otázky řešit, dotankujte si k mému hodnocení klidně plnou nádrž - pokud ne, sledování Ice Princess je pro vás stejně marné jako bruslení na Máchově jezeře. V červenci.. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Krasobruslařka/y zaskakující za: Casey (Michelle Trachtenberg) - Jennifer Robinson, Sandra Jean Rucker, Lauren Wilson, Cassandre Van Bakel,  Nikki (Kirsten Olson) - Danielle Kahle, Tiffany (Jocelyn Lai) - Victoria Yeung .. (Katulik25)
  • Matka Casey zmíní v úvodu filmu francouzskou spisovatelku George Sandovou, která kvůli svému pohlaví užívala mužský pseudonym. (Matej.Mirejo)
  • Za Michelle Trachtenberg zaskakovali 4 krasokorčuliarky. (corona)

Reklama

Reklama