Komedie, která příliš humoru nenabízí, zaujme jen hereckým obsazením. Burt Lancaster a Kirk Douglas jsou herecky ve formě i ve vysokém věku. Škoda, že scénář i zpracování je zcela průměrné.(28.10.2003)

Tak Kirka s Burtem můžu vždycky. Pospolu je to ovšem ještě lepší. Jako komedie přinejmenším "dostatečné". Dále bychom zde našli trochu nesentimentální nostalgie po starých dobrých časech zlodějských - je jen škoda, že při tomto filmu se člověku stýská i po těch starých dobrých časech hereckých.(31.7.2005)

Rozpočet $-miliónovTržby USA $21,458,229Tržby Celosvetovo $23,760,000(15.4.2010)

Milá dvojka v začínající nepříliš jim nakloněné době. Pánové velkých rolí již v tak nízkých filmech, přesto však krásných právě díky nim.(22.9.2010)

• danecek24

44. Zlatý Glóbus za rok 1986 - nominace (1) - Nejlepší filmová píseň - "They Don't Make Them Like They Used To" - Hudba a text Burt Bacharach, Carole Bayer Sager, Kenny Rogers(20.12.2008)

Milá a vtipná komedie. Nejlepší je bývalí nájemný vrah, nyní již poloslepý důchodce, který čeká přes třicet let aby splnil svou poslední zakázku a zastřelil ústřední hrdiny...(4.6.2007)

Dvaja obstarožný parťáci vo svižnej a nenáročnej akčnej komédii.(29.3.2011)

Příjemná oddychovka s legendy světového filmu. 65%(14.2.2010)