Fingon
Svým způsobem pokračování známějšího How Grinch stole Christmas, tentokrát se zelený příšerák snaží narušit Halloween.(10.4.2009)
StrYke
Docela pěkné pokračování How Grinch stole Christmas, s tím rozdílem, že v Halloween Is Grinch Night se snaží Grinch přerušit Halloween. Úvodem do tohoto krátkometrážního animovaného filmu je průměrná písnička, která diváka nijak neohromí, ale ani neodradí od zbytku "filmu". Halloween Is Grinch Night mi docela připomíná nějakou epizodu seriálu Tom a Jerry - škodolibý Grinch se snaží překazit Halloween a to i tím způsobem, že "omylem" přejede kytku, která se pokouší znovu zvednout ze země, a když se jí to konečně povede, Grinch zacouvá a znova jí zajede. Závěr je také podobný Tomu a Jerrymu - když Grinch honí ?sněžného muže?, který nakonec vběhne do uličky, už má na tváři takový škodolibý úsměv, že vyhrál, ale potom najede na šutr a vyletí ze svého vozu někam hooodně daleko. Navíc v té době ještě neexistovalo "remake" snímku (velmi známý Grinch, dávaný v českých televizích vždy na Vánoce), takže představa, že pes táhne celý vůz, je trochu směšná... Ačkoliv má tato "epizoda" nepravidelného "seriálu" o Grinchovi (čtyřdílná včetně remake) pouhých 112 vteřin - včetně titulek - je to skvělá zábava, jak pro malé, tak i pro velké diváky (ale spíše pro ty malé). Navíc "film" - na rok 1977 - vypadá docela dobře. Dávám čtyři hvězdičky - to znamená tak 75%.(18.11.2010)
Fingon
StrYke