Reklama

Reklama

Příšerky z podkroví

  • USA Aliens in the Attic (více)
Trailer

Pearsonovic děti musejí využít veškerého svého důvtipu, odvahy i schopností, které získaly hraním počítačových her, aby přelstily malé zelené houževnaté příšerky, jež ztroskotaly v domě, kde rodina tráví léto a odvrátily jejich útok na Zemi. Nejtěžší ze všeho však bude zatajit mimozemské návštěvníky před rodiči. Sympatické herecké obsazení v čele s Ashley Tisdaleovou, Andym Richterem, Kevinem Nealonem, Timem Meadowsem a Doris Robertsovou je zárukou, že rodinná sci-fi komedie bude mít úspěch i u vašich dětí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Film som išiel pozerať s tým, že pozerať nejakú detskú tuposť, ktorá ma možno v niečom pobaví. Ale film už od začiatku išiel v slušnom vtipnom tempe. Bolo to veľmi príjemné prekvapenie a pri babiknom ninja súboji som bol takmer mŕtvy. Treb ešte vyzdvihnúť výkon nesympatického frajera až veľmi sympatickej Ashley Tisdale, lebo to ako zahral "zombieka" bolo viac ako dobré. Avšak v konečnom dôsledku je to v prvom rade detsko-rodinná zábava, kde už na začiatku vieme ako to všetko skončí. ()

swenyx 

všechny recenze uživatele

Příšerky z podkroví jsou hrozná blbost, ale já se u toho celkem dost nasmál, hlavně kvůli tomu jak je to nelogický. Ale bylo to i docela cool, třeba to jak se daly ovládat lidi jako v nějakým street figterovi bylo dobrý :D Příběh nebo nějakou větší hloubku za tím vším nehledejte, je to víceméně tupá dětská zábava. ()

Reklama

^Rain^ 

všechny recenze uživatele

Film na jedno pusteni s krajne nesymaptickymi hlavnimi hrdiny, ktery si pujcuje az moc scen z jinych filmu (National Lampoon, Wall-E, Matrix, Galaxy Quest) a nemuze se snad libit ani detem. Mimozemstani a efekty byli fajn, humor bohuzel veskery zadny. Neni divu, ze film propadl. Snad se nedockame dvojky "Aliens on a plane". ()

El_Rabbit 

všechny recenze uživatele

Tuhle prkotinu jsem si pustil v totalní kocovině s tím, že si odpočnu u zábavné kravinky. Nicméně z návalu dementních dialogů a tak všeho dohromady, mě ještě víc rozbolela hlava a musel jsem si v půlce zdřímnout. Opravdu si myslím, že minimálně ty dialogy, co se tam vedly postavy museli urážet i pětiletý děti... ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Maminka mě musela kojit nadrogovaným mlíkem, které na mě zanechalo doživotní následky, jinak si nedokáži logicky vysvětlit, proč se do podobných blbůstek tak zamiluji :o) Má někdo lepší teorii?? Příšerky jsou důkazem toho, že by se rodinné filmy neměli podceňovat. Ruku na srdce, zasmáli jste se u nějaké komedie více než u kung-fu babči či závěrečným titulkám? :o) Chtěla bych být na místě těch dětí, kteří si tuhle akční jízdu musely pořádně užívat a mě tak zařídily pořádnou zábavu :o) Nu a čtyřruký mimozemšťánek je sladký bonbónék, který nechci nikdy docucat :o) P.S. Smekám před Robertem Hoffmanem, nedokázala bych se tak blbě tvářit, dělat takový voloviny a nesmát se :o) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Píseň, která hraje při závěrečných titulcích, nazpívala Ashley Tisdale, která si ve filmu také zahrála. (LEGACY)
  • Pracovný názov filmu bol They Came From Upstairs. Pod týmto označením sa objavil aj v niektorých propagačných materiáloch ešte pred zavedením zmeny názvu snímku. (misterz)

Reklama

Reklama