Reklama

Reklama

Příšerky z podkroví

  • USA Aliens in the Attic (více)
Trailer

Pearsonovic děti musejí využít veškerého svého důvtipu, odvahy i schopností, které získaly hraním počítačových her, aby přelstily malé zelené houževnaté příšerky, jež ztroskotaly v domě, kde rodina tráví léto a odvrátily jejich útok na Zemi. Nejtěžší ze všeho však bude zatajit mimozemské návštěvníky před rodiči. Sympatické herecké obsazení v čele s Ashley Tisdaleovou, Andym Richterem, Kevinem Nealonem, Timem Meadowsem a Doris Robertsovou je zárukou, že rodinná sci-fi komedie bude mít úspěch i u vašich dětí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me fakt prijemne prekvapilo, na to, ze se jedna o rodinnou komedii s detma, to je fakt nehorazna zabava. Navic jsem myslel, ze se deticky budou s mimozemstanama kamaradit, ale tady si to s nima na ferovku asi tak 70 minut rozdavaj vsim, co je po ruce. Samozrejme sme porad v rodinnym zanru, takze to jsou petardy, palky, brambory a podobne, ale stejne to je perfektne svizna jizda. Navic martani jsou trikove hodne slusne zvladnuty a deticky, i kdyz si sem tam nakou tu chytrou poznamku neodpusti, nejsou nijak zvlast otravny. Ale celej film si pro sebe krade Robert Hoffman, kterej je tady za takovyho debilka, ale v momente, kdy ho pripoji k dalkovymu ovladani, tak to rozjede tak kurevsky, ze sem se pokazdy, co byl na scene, paradne nasmal, obzvlast v momente, kdy si to zacne v kung-fu stylu rozdavat s babkou o holi. Fakt skvela zabava. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mne to vůbec nebralo, ale pak se to rozjede, takže jsem to vzal celé na milost. Je ovšem fakt, že jsem často koukal na hodiny, kdy už bude konec a sledování jsem občas přerušil. Je to jistě skvělá rodinná komedie, ale bohužel pro mne to nějak není. Nebo mne to zastihlo ve špatné náladě. Mimozemšťan ví. Takže pro mne slabší průměr. ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemná rodinná oddychovka, pri ktorej sa nezasmejú len najmenší, pre ktorých je vlastne film ako stvorený, ale aj starší. Takýto film občas padne vhod, navyše je tu fajn humor, milé postavičky stvorené dobrými CGI. Sympatický herci, ktorý sa samozrejme moc nepretŕhajú. Dobré akčné scény. Samozrejme treba vypustiť všetko ostatné okolo toho, vypnúť mozog a oddychovať s popcornom v ruke. Ak sa to nepodarí, odpad je na mieste. Intelektuálom rozhodne nedoporučujem. 55% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Parádní rodinná podívaná, kterou jsem si od začátku do konce užíval. Sympatičtí teenageři, pár dospěláků, jeden otravný nápadník a čtyři mimozemšťani, kteří chtějí ovládnout naši planetu. Jako námět pro film to zní celkem fádně a neatraktivně, a snad proto jsem byl výsledkem tak příjemně překvapen. Tohle totiž vůbec není špatný či snad nudný film, tohle je nápaditá rodinná komedie, která nabízí fádní námět v zajímavém kabátě a dělá z toho námětu atraktivní podívanou. Těžko říct, co bylo vtipnější, jestli kung-fu souboj Rickyho s babičkou Pearsonovou, petardy ve větrací šachtě nebo snad přímo ty příšerky, které tak krutě podcenili dětskou populaci na naší planetě. Faktem však zůstává, že jsem se u filmu ani na chvilku nenudil a že jsem si ho užíval, jako bych byl malé dítě. Částečně na to mají určitě vliv i jednotlivé herecké výkony, počínaje Carterem Jenkinsem v hlavní roli, přes atraktivní Ashley Tisdale a jejího nápadníka Roberta Hoffmana, který je skoro po celou dobu filmu ovládán prostřednictvím čipu v krku, až po Doris Roberts, která je v roli babičky hodně neotřelá a velice vtipná. Ne, tohle prostě není obyčejný film, tohle je hodně vydařená komedie, kterou řadím mezi nadprůměrné filmy a kterou jsem si parádně užil. A z toho důvodu uděluji zasloužené čtyři hvězdy. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Tak, já mám ovladačku Logitech, zkoušel jsem hrát i na X-Boxu a PS, ale pravdou je, že takové funkce, jaké jsou k vidění u hraček mimozemšťanů, neposkytují. Zato jsou ale vybrační... :-) Pro děti jsou příšerky volbou číslo jedna a pro nás dospěláky...dejme tomu číslo dvě a to i bez ovládacího čipu za krkem. Zábava snad pro všechny věkové kategorie bez nutnosti přemýšlet... 60% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Píseň, která hraje při závěrečných titulcích, nazpívala Ashley Tisdale, která si ve filmu také zahrála. (LEGACY)
  • Pracovný názov filmu bol They Came From Upstairs. Pod týmto označením sa objavil aj v niektorých propagačných materiáloch ešte pred zavedením zmeny názvu snímku. (misterz)

Reklama

Reklama