Reklama

Reklama

Příšerky z podkroví

  • USA Aliens in the Attic (více)
Trailer

Pearsonovic děti musejí využít veškerého svého důvtipu, odvahy i schopností, které získaly hraním počítačových her, aby přelstily malé zelené houževnaté příšerky, jež ztroskotaly v domě, kde rodina tráví léto a odvrátily jejich útok na Zemi. Nejtěžší ze všeho však bude zatajit mimozemské návštěvníky před rodiči. Sympatické herecké obsazení v čele s Ashley Tisdaleovou, Andym Richterem, Kevinem Nealonem, Timem Meadowsem a Doris Robertsovou je zárukou, že rodinná sci-fi komedie bude mít úspěch i u vašich dětí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Pro děti je tento film nesporně velká dobrodružná trestná výprava proti neslušným mimozemšťanům, kteří chtějí ovládnout planetu. Jako dobrodružná sci-fi rodinná komedie může pobavit, pokud se na ni ale podíváte okem dospělého diváka, který se sice chtěl pobavit, ale taky odpoutat od okolního světa a odreagovat, pravděpodobně narazíte. Dost fádní děj, ve kterém se děti chvilkama snaží tvářit jako dospělí a zachraňují planetu ryze dětskými prostředky je téma dost vlažné a nebýt několik docela dobrých triků (mimozemšťané byli docela pohlední) a několik skvěle provedených akcí (zvláště dálkové ovládání osob ve kterém excelovali Robert Hoffman jako Ricky a Doris Roberts jako babička, jejich společný souboj byl ohromně povedený) byl by to jen docela průměrný film. A koneckonců taky byl, ale neusnul jsem u něj, takže přece jen něco na něm zaujalo. Za víc než tři hvězdičky (a procentuálně trochu míň, než těch 50%) zcela určitě ale nestál ... ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemná rodinná oddychovka, pri ktorej sa nezasmejú len najmenší, pre ktorých je vlastne film ako stvorený, ale aj starší. Takýto film občas padne vhod, navyše je tu fajn humor, milé postavičky stvorené dobrými CGI. Sympatický herci, ktorý sa samozrejme moc nepretŕhajú. Dobré akčné scény. Samozrejme treba vypustiť všetko ostatné okolo toho, vypnúť mozog a oddychovať s popcornom v ruke. Ak sa to nepodarí, odpad je na mieste. Intelektuálom rozhodne nedoporučujem. 55% ()

Reklama

Peter-1307 

všechny recenze uživatele

Žánrovo je to rodinná komédia. Dej je priemerný, výkony hercov v ničom nevynikajú, počítačová animácia tiež nič moc. Ale týmto negatíva tohoto filmu končia. Dej odsýpa, vtipne navrhnuté príšerky, akčné scény majú tempo a nenudia. A ten nápad s ďialkovým ovládaním dospelých skutočne nemá chybu. Najlepšou scénou bola kung-fu metelica medzi babkou a Rickym. Tvorcovia to čo chceli týmto filmom dosiahli, zabaví nielen decká, ale i dospelých. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mne to vůbec nebralo, ale pak se to rozjede, takže jsem to vzal celé na milost. Je ovšem fakt, že jsem často koukal na hodiny, kdy už bude konec a sledování jsem občas přerušil. Je to jistě skvělá rodinná komedie, ale bohužel pro mne to nějak není. Nebo mne to zastihlo ve špatné náladě. Mimozemšťan ví. Takže pro mne slabší průměr. ()

zberatel 

všechny recenze uživatele

...Ja som sa naramne bavil, komedia a k tomu este rodinna ma naozaj velmi milo prekvapila. Efektovo su ti mimozemstania na velmi slusnej urovni, a od chvile ked vstupia na obrazovku zacina ta prava zabava :). Prijemnym humorom sa tu naozaj nesetri a vobec sa nestihnete nudit, prave naopak, paintballovy sniper, prekladatelska prirucka, dialkove ovladanie babicky a ricka a ich kung fu suboj... mna len mrzi ze to nebolo dlhsie, vyborna zabava :-) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Píseň, která hraje při závěrečných titulcích, nazpívala Ashley Tisdale, která si ve filmu také zahrála. (LEGACY)
  • Pracovný názov filmu bol They Came From Upstairs. Pod týmto označením sa objavil aj v niektorých propagačných materiáloch ešte pred zavedením zmeny názvu snímku. (misterz)

Reklama

Reklama