Reklama

Reklama

Příšerky z podkroví

  • USA Aliens in the Attic (více)
Trailer

Pearsonovic děti musejí využít veškerého svého důvtipu, odvahy i schopností, které získaly hraním počítačových her, aby přelstily malé zelené houževnaté příšerky, jež ztroskotaly v domě, kde rodina tráví léto a odvrátily jejich útok na Zemi. Nejtěžší ze všeho však bude zatajit mimozemské návštěvníky před rodiči. Sympatické herecké obsazení v čele s Ashley Tisdaleovou, Andym Richterem, Kevinem Nealonem, Timem Meadowsem a Doris Robertsovou je zárukou, že rodinná sci-fi komedie bude mít úspěch i u vašich dětí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

freddy 

všechny recenze uživatele

Parádní rodinná podívaná, kterou jsem si od začátku do konce užíval. Sympatičtí teenageři, pár dospěláků, jeden otravný nápadník a čtyři mimozemšťani, kteří chtějí ovládnout naši planetu. Jako námět pro film to zní celkem fádně a neatraktivně, a snad proto jsem byl výsledkem tak příjemně překvapen. Tohle totiž vůbec není špatný či snad nudný film, tohle je nápaditá rodinná komedie, která nabízí fádní námět v zajímavém kabátě a dělá z toho námětu atraktivní podívanou. Těžko říct, co bylo vtipnější, jestli kung-fu souboj Rickyho s babičkou Pearsonovou, petardy ve větrací šachtě nebo snad přímo ty příšerky, které tak krutě podcenili dětskou populaci na naší planetě. Faktem však zůstává, že jsem se u filmu ani na chvilku nenudil a že jsem si ho užíval, jako bych byl malé dítě. Částečně na to mají určitě vliv i jednotlivé herecké výkony, počínaje Carterem Jenkinsem v hlavní roli, přes atraktivní Ashley Tisdale a jejího nápadníka Roberta Hoffmana, který je skoro po celou dobu filmu ovládán prostřednictvím čipu v krku, až po Doris Roberts, která je v roli babičky hodně neotřelá a velice vtipná. Ne, tohle prostě není obyčejný film, tohle je hodně vydařená komedie, kterou řadím mezi nadprůměrné filmy a kterou jsem si parádně užil. A z toho důvodu uděluji zasloužené čtyři hvězdy. ()

Peter-1307 

všechny recenze uživatele

Žánrovo je to rodinná komédia. Dej je priemerný, výkony hercov v ničom nevynikajú, počítačová animácia tiež nič moc. Ale týmto negatíva tohoto filmu končia. Dej odsýpa, vtipne navrhnuté príšerky, akčné scény majú tempo a nenudia. A ten nápad s ďialkovým ovládaním dospelých skutočne nemá chybu. Najlepšou scénou bola kung-fu metelica medzi babkou a Rickym. Tvorcovia to čo chceli týmto filmom dosiahli, zabaví nielen decká, ale i dospelých. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me fakt prijemne prekvapilo, na to, ze se jedna o rodinnou komedii s detma, to je fakt nehorazna zabava. Navic jsem myslel, ze se deticky budou s mimozemstanama kamaradit, ale tady si to s nima na ferovku asi tak 70 minut rozdavaj vsim, co je po ruce. Samozrejme sme porad v rodinnym zanru, takze to jsou petardy, palky, brambory a podobne, ale stejne to je perfektne svizna jizda. Navic martani jsou trikove hodne slusne zvladnuty a deticky, i kdyz si sem tam nakou tu chytrou poznamku neodpusti, nejsou nijak zvlast otravny. Ale celej film si pro sebe krade Robert Hoffman, kterej je tady za takovyho debilka, ale v momente, kdy ho pripoji k dalkovymu ovladani, tak to rozjede tak kurevsky, ze sem se pokazdy, co byl na scene, paradne nasmal, obzvlast v momente, kdy si to zacne v kung-fu stylu rozdavat s babkou o holi. Fakt skvela zabava. ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Odpolední zábava pro malé děti, nic víc v tom nehledejte. Několik týnedžrů z rodiči na chatě, na jejíž střechu přistanou mimozemšťánci - malí, roztomilí, s vynalézavou technologií a s ambicemi připravit podmínky pro přílet armády ze své planety... Vizuálně se mimozemšťánci povedli, toť plus. Stejně jako asi dva tři nápady, které pobaví i dospělé diváky. Snad jediným vtipným nápadem jsou motivy s ovládáním dospěláků. Někdy jsou sice bohužel dovedeny do trapné pointy (jako když blonďatého machra ovládají trapná dvojčata), ale třeba akční babička mě bavila. A to dost! Film jsem taky shlédl s českým dabingem, který sice není tragický, ale na originál nikdy mít nemůže (proč proboha dabuje stále stejná parta dabérů!). Shrnuto, podtrženo: Hezcí mimozemšťánci, nekreativní scénář a režie, tuctoví nebo špatní herci, film, který se brzy vypaří z hlavy, protože nepřináší nic osobitého, originálního, neotřelého, téměř nic vtipného, ale malým dětem se může líbit, protože skopičin, barviček a vykalkulovaných potrhlostí je tu dostatek. Pro mě jako dospěláka za 2 hvězdičky, děti si asi 1 či dvě přidají. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Příšerky z podkroví jsem si už po prvním vačingu docela oblíbil, přestože nevyniká po grafické stránce a pár dalších věcech. Rodinné filmy nejsou snad nikdy dokonalé, takže takové přešlapy beru jako samozřejmost. Nicméně vždy dobře pobaví, hlavně při ovládání postav, nebo u prastarého telefonu, který mladá generace neumí používat. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Pracovný názov filmu bol They Came From Upstairs. Pod týmto označením sa objavil aj v niektorých propagačných materiáloch ešte pred zavedením zmeny názvu snímku. (misterz)
  • Píseň, která hraje při závěrečných titulcích, nazpívala Ashley Tisdale, která si ve filmu také zahrála. (LEGACY)

Reklama

Reklama