Reklama

Reklama

Příšerky z podkroví

  • USA Aliens in the Attic (více)
Trailer

Pearsonovic děti musejí využít veškerého svého důvtipu, odvahy i schopností, které získaly hraním počítačových her, aby přelstily malé zelené houževnaté příšerky, jež ztroskotaly v domě, kde rodina tráví léto a odvrátily jejich útok na Zemi. Nejtěžší ze všeho však bude zatajit mimozemské návštěvníky před rodiči. Sympatické herecké obsazení v čele s Ashley Tisdaleovou, Andym Richterem, Kevinem Nealonem, Timem Meadowsem a Doris Robertsovou je zárukou, že rodinná sci-fi komedie bude mít úspěch i u vašich dětí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Missi84 odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že nepotěším fanklub filmu, ale tohle opravdu ne. Chtěla jsem si oddechnout u pohodového a nenáročného filmu, ale to se o filmu Příšerky v podkroví, říci nedá. Ohrané téma, nezajímavé dialogy, hlavní hrdinové nevýrazní, místy mi to přišlo jako by se snažili smotat několik filmů dohromady. Vůbec to nebylo svižné a vtipné. 82 minut naprosté ztráty času. ()

swenyx 

všechny recenze uživatele

Příšerky z podkroví jsou hrozná blbost, ale já se u toho celkem dost nasmál, hlavně kvůli tomu jak je to nelogický. Ale bylo to i docela cool, třeba to jak se daly ovládat lidi jako v nějakým street figterovi bylo dobrý :D Příběh nebo nějakou větší hloubku za tím vším nehledejte, je to víceméně tupá dětská zábava. ()

Reklama

zberatel 

všechny recenze uživatele

...Ja som sa naramne bavil, komedia a k tomu este rodinna ma naozaj velmi milo prekvapila. Efektovo su ti mimozemstania na velmi slusnej urovni, a od chvile ked vstupia na obrazovku zacina ta prava zabava :). Prijemnym humorom sa tu naozaj nesetri a vobec sa nestihnete nudit, prave naopak, paintballovy sniper, prekladatelska prirucka, dialkove ovladanie babicky a ricka a ich kung fu suboj... mna len mrzi ze to nebolo dlhsie, vyborna zabava :-) ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Příšerky z podkroví jsou příšernou komedií, v níž se celá řada postav chová nelogicky. A nedomyšlených věcí je tu skutečně hodně. Jedinými zábavnými scénami jsou ty, kdy dochází k ovládání členů rodiny. Hlavně babča pobavila, ale přítel ségry taky nenudí. Jinak ale snímek vlastně nic nového nepřinese... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

První pravidlo válečníků je, že všichni protivníci mají slabinu. Jak koliv se mi to zdálo trapné, nakonec jsem to přežil. Je to průměrný snímek o invazujících bytostech malého vzrůstu, kteří přistanou na půdě jednoho domu, kam právě přijede několik příbuzných rodin trávit dovolenou. Dobrodružství může začít. Invaze je skoro hotová. Podaří se dětem tuto situaci zachránit ?Mimozemšťani jsou docela podaření, jen škoda, že závěrečné pasáže se odehrávají v polotmě. Kdo vydrží až do půlky titulků, uvidí ještě pár gagů. Bonus na dvd je docela pestrý, tak to tak nějak přežijte. Ve filmu hraje Ashley Tisdale ( Bethany ) a zazní tam i její song Switch http://www.youtube.com/watch?v=sOoK8BUWDeA Dále třeba uslyšíte Donnie Klang a jejich Dr. Love : http://www.youtube.com/watch?v=RVdy0QIqyI0 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Píseň, která hraje při závěrečných titulcích, nazpívala Ashley Tisdale, která si ve filmu také zahrála. (LEGACY)
  • Pracovný názov filmu bol They Came From Upstairs. Pod týmto označením sa objavil aj v niektorých propagačných materiáloch ešte pred zavedením zmeny názvu snímku. (misterz)

Reklama

Reklama