Reklama

Reklama

Příšerky z podkroví

  • USA Aliens in the Attic (více)
Trailer

Pearsonovic děti musejí využít veškerého svého důvtipu, odvahy i schopností, které získaly hraním počítačových her, aby přelstily malé zelené houževnaté příšerky, jež ztroskotaly v domě, kde rodina tráví léto a odvrátily jejich útok na Zemi. Nejtěžší ze všeho však bude zatajit mimozemské návštěvníky před rodiči. Sympatické herecké obsazení v čele s Ashley Tisdaleovou, Andym Richterem, Kevinem Nealonem, Timem Meadowsem a Doris Robertsovou je zárukou, že rodinná sci-fi komedie bude mít úspěch i u vašich dětí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Tibb-Shäe 

všechny recenze uživatele

Pravdupovediac som dosť príjemne prekvapená! Čakala som totálnu blbosť a hoci story ozaj nestála za veľa, musím uznať, že to bola celkom slušná dávka zábavy a akcie na rodinnú fantasy. Robert Hoffman pod vplyvom zapnutého dialkového ovládača bol proste nezabudnuteľný - bitka s babičkou a záverečná scéna mi spôsobili záchvat smiechu. A príšerky boli zlaté. x) 65% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

První pravidlo válečníků je, že všichni protivníci mají slabinu. Jak koliv se mi to zdálo trapné, nakonec jsem to přežil. Je to průměrný snímek o invazujících bytostech malého vzrůstu, kteří přistanou na půdě jednoho domu, kam právě přijede několik příbuzných rodin trávit dovolenou. Dobrodružství může začít. Invaze je skoro hotová. Podaří se dětem tuto situaci zachránit ?Mimozemšťani jsou docela podaření, jen škoda, že závěrečné pasáže se odehrávají v polotmě. Kdo vydrží až do půlky titulků, uvidí ještě pár gagů. Bonus na dvd je docela pestrý, tak to tak nějak přežijte. Ve filmu hraje Ashley Tisdale ( Bethany ) a zazní tam i její song Switch http://www.youtube.com/watch?v=sOoK8BUWDeA Dále třeba uslyšíte Donnie Klang a jejich Dr. Love : http://www.youtube.com/watch?v=RVdy0QIqyI0 ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Detská rozprávka v ktorej deti bojujú so zákernými mimozemšťanmi. Úvodných 20 minút ma vôbec nebavilo, keďže si ma vôbec nezískali ústredné detské postavy. Našťastie potom sa rozpúta boj, ktorý trvá prakticky až do konca a to je teda solídna sranda. Dosť to pripomína súboj Kevina so zloduchmi zo série Sám doma. Dočkáme sa množstva jak vtipných tak neskutočne vynaliezavých a špičkovo technicky prevedených vychytávok.Akurát som mal tendenciu fandiť tým zeleným parchantom, ktorý pripomínajú slávneho Alzáka. Takže mi bolo ľúto, že to nakoniec museli vyhrať deti. Ale je to celkom zábavná jednohubka. 5/10. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Překvapivě docela příjemná a svěží rodinná podívaná. Příběh sice není nic moc, logický děr byste tu našli mnoho a animace taky nepatří zrovna mezi nejpovedenější. Ale uteče to velmi rychle, místy se člověk i docela pobaví ( i když občas to bylo i nad hloupostí snímku) a vůbec jsem těch 90 minut nelitoval. A to je hlavní. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Tak, já mám ovladačku Logitech, zkoušel jsem hrát i na X-Boxu a PS, ale pravdou je, že takové funkce, jaké jsou k vidění u hraček mimozemšťanů, neposkytují. Zato jsou ale vybrační... :-) Pro děti jsou příšerky volbou číslo jedna a pro nás dospěláky...dejme tomu číslo dvě a to i bez ovládacího čipu za krkem. Zábava snad pro všechny věkové kategorie bez nutnosti přemýšlet... 60% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Pracovný názov filmu bol They Came From Upstairs. Pod týmto označením sa objavil aj v niektorých propagačných materiáloch ešte pred zavedením zmeny názvu snímku. (misterz)
  • Píseň, která hraje při závěrečných titulcích, nazpívala Ashley Tisdale, která si ve filmu také zahrála. (LEGACY)

Reklama

Reklama