Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Série bláznivých komedií s Lesliem Nielsenem v hlavní roli opět posílila Pravdivý příběh podle skutečných událostí z jiných filmů právě začíná Na mušce je Uprchlík, Mission Impossible, Jasné nebezpečí, Casablanca, Osudová přitažlivost, Titanic, Zachraňte vojína Ryana a množství dalších filmů Případ houslového virtuóza a jednonohého, jednorukého a jednookého zločince patří k nejbláznivějším případům, jaké FBI zaznamenala za dobu své historie. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (378)

Juto 

všechny recenze uživatele

Milé prekvapenie pre mňa. Preto, aby ste si užili viac túto paródiu, pomohlo by poznať filmy ako „Utečenec", ale aj „Na sever severzápadnou linkou", „Casablanca“, „Titanic“ a mnoho, mnoho ďalších filmov, klasických aj súčasných. Čím viac ste vo filmoch oboznámení, tým viac vás tento film rozosmeje. Keďže som filmový nadšenec, veľa týchto gagov sa mi prepojilo a vďaka nim som sa pri sledovaní tejto frašky s Leslie Nielsen skutočne dobre bavil. 6/10 ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Když dostal Tommy Lee Jones oscara za roli v Uprchlíkovi, tak kde ho má sakra Richard Crenna za roli v Utopenci na útěku? Na parodie moc nejsem, ale tohle je jedna z mála, které snesu, a to klidně pořád dokola. Líbila se mi, a to hodně, hlavně díky Lesliemu a Richardovi. Pár nezapomenutelných scén a vtípné herecké výkony dokážou udělat divy. Určitě jedna z nejlepších parodií, z které by si ty dnešní sračky měly vzít příklad. ()

Reklama

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielson opět nezklamal! Celou dobu jsem měla neustálej úsměv na rtech, který střídaly výbuchy smíchu..obzvlášť brutální byla scénka s kradením auta, jenž začalo hrát, skákat...to byla síla:-D Líbilo se mi, že většina vtípků byla směrovaných na Uprchlíka - ten jsem viděla celkem nedávno, a tak jsem si správně většinu pasáží spojila, a to lepší zábava to byla:-) Nemusíte se bát, že se naskytne hlucháá chvilka, vtipných gagů je tu opravdu hromada ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Film těžící čistě z úspěchu BLÁZNIVÉ STŘELY a popularity Leslieho Nielsena. Povedených je ale jen několik parodických scén na UPRCHLÍKA. Upřímně jsem se zasmál jen při kratičké parodii POBŘEŽNÍ HLÍDKY (ta byla si nejlepší). Jinak slabota. Pokud nejste Leslieho skalní fanoušci, mohu film vřele nedoporučit. 27% ()

JayZak 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem tenhle film strašně žral, stejně jako všechny parodie s Leslie Nielsenem. Tehdy jsem se většinu filmu smál, nezastavitelný proud ztřeštěných gagů, kdy nás nenechají ani na chvíli vydechnout mě zkrátka dostal. Teď ale když se dívám po dlouhé době tak mi bohužel víc než dost vtípků připadá trapná a už mě to zdaleka nebaví tak jako dřív. Takový Agent WC40 je i po těch letech zábavnější, tady dávám pouze 2* za povedené vtípky jako hláška "Tvoje lži jsou průhledné jako salám v igelitovém pytlíku" :). ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Pokud si zpomalíte v závěrečných titulcích ony "osoby, na kterých nikomu nezáleží", zjistíte, že mezi nimi figurují lidé z titulků normálních, mimo jiné i režisér a scénárista Pat Proft. (Robbi)
  • Leslie Nielsen přiznal, že to bylo jedno z nejzábavnějších natáčení, které kdy zažil. (Beckett51)
  • Většina postav ve filmu se jmenuje podle názvu měst ve státě Minnesota. Scénárista Pat Proft je totiž z Minnesoty. (becki_tu)

Reklama

Reklama