Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před 17-ti lety si ve studentských dobách zašpásovali s krásnou Colette a pak se vydali každý po svém. Zbyla jim jen hezká vzpomínka, ale možná i problematický teeneger Scott, který se právě vydal kamsi do světa na zkušenou. Protože si nešťastná matka Colette neví rady, osloví oba potencionální otce o pomoc. A všechny to stojí dost práce a přemlouvání, než je všechno tak, jak má být... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Další americký plagiát. Celkem by mne zajímalo, kolik jich je. Jenže to bychom se asi nedopočítali. Klasická kopie francouzského filmu „Otec a otec“, ovšem velké USA nám snímek okořenilo špetkou vulgarit a jiných vtípků. Ne, že by mi to až tak vadilo. V každém případě opět dvě postavy, z nichž ani jedna mi není sympatická, pana Williamse nějak moc nemusím a pan Crystal se vůbec na roli bijce nehodí. O postavě syna darmo psát. Závěr je jednoznačný za plagiátorství hodnocení dolů a za další také. 9148/9515 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie, která je remakem francouzského filmu, toho chce říct strašně moc, chce vytáhnout diváky na různá místa, ale to, co se děje, prostě není tak zajímavé, jak by si člověk přál. Billy Crystal a Robin Williams jsou asi dobrý tým, ale tady jejich humor prostě nefungoval. Jejich postavy pro mě nebyly zábavné, i když byly stejně tím nejzábavnějším v celém filmu. To je samo o sobě dost smutné. ()

Reklama

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerná a trapná americká verze vynikajícího francouzského snímku 'Otec a otec'. Sotva film začne, nějaká žena ukáže dvěma chlápkům fotku svého ztraceného syna, každému namluví, že je to jejich syn a požádá je, aby ho našly. Důvod? To se divák nedozví. A tímto stylem ubíhá celý film. Ono je to vůbec celé křečovité, omšelé, nedovyprávěné. Roli Gérarda Depardieua tu ztvárnil Billy Crystal a jeho drsná povaha se mu nedá uvěřit. Ne, toto je hodně špatný film, jehož sledování považuji za ztrátu času. Doporučuji se tomuto filmu vyhnout. Taková je to hrůza. ()

lactarius odpad!

všechny recenze uživatele

Člověka to nutí k zamyšlení... Slyšel jsem, že tyto trapné vykrádačky mají u amerického obecenstva někdy větší úspěch než originál. Jinak by to snad proboha nikoho nenapadlo ! Takže - začít žrát housky s karbanátkem, co nejvíc popcornu, zapíjet javorovým sirupem a na všechno podle vzoru pana Kaplana říkat Kou Kej - třeba se ten pravý, svobodný, *americký* názor dostaví. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Průměrný remake s jen několika opravdu dobrými vtipy.Ale co mě opravdu rozesmálo,byla Williamsova historka o jeho Ahoj doktore, ještě to nesplasklo a zpíval: "Ahoj doktore Joe, Mám prostatu oteklou, Myslím, že nefunguje tak, jako dřííííííív. Něco je v nepořádku, Tlačí mě něco v zadku..." ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama