Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Richie je nejbohatší dítě na světě. Má vše, nač si vzpomene. Soukromou restauraci McDonald, psa Dolara a Claudii Schiffer jako osobní trenérku aerobiku. Něco mu však přece jen chybí, a to pár opravdu dobrých kamarádů. Při zahájení provozu nové otcovy továrny si všimne party, hrající na blízkém plácku baseball. Zatímco rodiče, kteří odletěli na večeři s anglickou královnou, musí nouzově přistát na moři po výbuchu bomby, pozve věrný komorník Cadbury partu z plácku do přepychového sídla. Příjemný večer Richiemu pokazí nejprve zjištění, že komorník dětem za návštěvu zaplatil, a vzápětí zpráva, že jeho rodiče zmizeli. Bombu umístil do letadla osobní strážce pracující pro Van Dougha, který se tak chce zmocnit obrovského majetku. Zbývá odstranit ještě Richieho. To však bude mnohem obtížnější, než by se na první pohled zdálo. Richie se totiž s Cadburym a partou z plácku pustí do boje a po dramatické bitvě, vedené poněkud netradičními prostředky, dokáže slavně zvítězit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

donkocicak 

všechny recenze uživatele

Opravdu slabý film. Co je nejdůležitější, nemá se sérii Sám doma nic společného. I když jako dítě jsem si to původně myslel, když jsem dostal VHS k Vánocům. Jistě se najde někdo, koho pobaví anebo rozptýlí ve volné chvilce. Mladé diváky bezpochyby, i já jsem takovým býval. Kdybych film hodnotil když jsem byl malý, určitě bych dal o dvě hvězdičky více. ()

Ice123 

všechny recenze uživatele

od ságy Sám doma (mám na mysli první dva díly, to ostatní už pro mě není Sám doma) je znatelný pokles, ale Culkin už jako dítě měl velké charisma a hrát uměl. Díky čemuž tento film také dosahuje hodnocení 3*.... Vtipné scény a hlášky se zde objeví, ale někdy to postřádá šmrnc. V celku vzato je to hezká rodinná komedie na kterou se dá jednou za rok kouknout, když na to přijde chuť ;) 55%. ()

Reklama

Lyriq 

všechny recenze uživatele

Ano, opravdu si přeji, aby čeští distributoři zemřeli krutou a velmi bolestivou smrtí. Opět neštastný český název, tentokrát viditelně jen pro přilepšení si na známé sérii. Jinak bláznivá komiksová adaptace, kterou mám od dětství rád, vždycky jsem chtěl mít vlastního mekáče. :D "Tady je Nash. Všechno jde hladce jak hleny do krku." ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ďalší z filmov, na ktorých som vyrastal a kedže som bol veľmi malý, dlho som si lámal hlavu, prečo sa Kevin volá Richie Rich a prečo má iných rodičov. Som veľkým fanúšikom už od detstva prvej dvojice filmov Sám Doma a kedže naši skvelí ľudia tomu dali názov Sám doma a bohatý, to bol ten dôvod, prečo som sa tak poplietol. I keď je pravda, že keby tomu ostal pôvodný názov Richie Rich, nikomu by to nič nehovorilo. Kedže tretí a štvrtý diel Sám doma sú totálne odpady kinematografie a najhoršie pokračovania celkovo, tento film som narozdiel od nich mal veľmi rád a videl som ho v televízií snáď každý rok. Má veľa nápadov, vtipov a nových skvelých postáv. Macaulay bol proste v mladosti skvelý. ()

Zeek 

všechny recenze uživatele

Tenhle třetí díl byl zbytečný. Předešlé dva díly jsou dobré, tomu odpovidá hodnocení moje i ostatních. Ale tenhle film má s předešlými společný akorát část názvu, jinak se ty filmy nedají srovnat, ať už kvalitou či námětem. Je to škoda, že se stává takřka už pravidelností, že se točí další a další díly něčeho co je dobrý, shazuje to akorát renomé předešlých dílů. Moje hodnocení: 20% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 38,1 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 76 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno