Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Volné pokračování hororu Dům tisíce mrtvol - pár měsíců uběhlo od doby, co rodina masových vrahů Fireflyových poslala k odpočinku několik svých posledních obětí, mezi kterými byl i poručík George Wydell, bratr současného šerifa. Ten spřádá na Fireflye, v médiích proslavené jako Ďáblovy odvržence, osobní vendetu. Při obklíčení jejich domu přesilou místních policejních jednotek se dvěma členům rodiny podaří z domu prostřílet a utéct. Za jejich dopadení je Wydell schopen obětovat snad úplně všechno. Prozatímní neúspěch ho donutí najmout si Nesvatou dvojici, dva neméně brutální texaské vrahy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (500)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Prvoplánovité a zbytečné. Hodně krve, hodně mlácení a snahy o co největší úchylárnu. Všechno k ničemu, protože Rob Zombie, i když má velmi špinavý styl plný všeho možného jen ne toho, o čem si povídají křesťané, dokazuje svou nekonečnou zvrácenost, které obětuje klidně celý snímek. Příběh sleduje jednu hodně ujetou rodinku a nenabízí prakticky nic zajímavého. Pokud měl tohle být horor, tak propadá na celé čáře a vyvolává více smíchu než strachu v divákovi, který prohlédne jeho povrchnost. Nudný příběh, v kterém stále očekáváte velký zvrat a něco překvapivého a ono nic. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola extrémna brutalitka a brutálna jednohubka. Skvelé vykreslenie psycho rodinky na pohľadanie, ktorí sú ozaj nechutní fa brutálni a ich fanatické činy presahujú všetky medze. Dobrá atmosféra a Filmová fanatickosť Roba Zombieho (priezvisko nemôže byť trefnejšie) sa mi začína sakra páčiť. 80%. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Filmová láska na první pohled, Zombieho intenzivní buranská krasojízda tří vyvrhelů z pekel. Oproti jedničce velmi jiný film (celkový feeling, provedení, v podstatě nehoror) a opět naprostá dokonalost, vlastně ještě o chlup větší. A když už si myslíte, že je po všem, přijde v mých očích jedna z nejlepších závěrečných scén všech dob ("Free Bird"), kde už je vám těch bastardů dokonce na plný čáře líto(!). Můžu vidět nekonečněkrát. (x) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak jsem konečně dohnal můj dlouho odkládaný rest a jsem velmi spokojen. Velmi syrová, špinavá, oplzlá road movie, ve které je účast tolika ošklivých lidí, že si to nedovedete ani představit. Musím také vychválit velmi ostré, drsné a vtipné hlášky a slušná porce gore, která tenhle hixploitation dělá velmi nadprůměrným. 75% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tady uz se Rob Zombie trochu uklidnil, co se tyce vizualniho stylu, ale pridal na realisticnosti, je videt, ze mel vic zkusenosti a cely je to vic strasidelny, i kdyz tu neni tolik mrtvol. Tentokrat tu dostal daleko vetsi prostor Bill Moseley, kterej je primo dabelskej a spolu s Sid Haigem a Sheri Moon vytvorili uzasnou zabijackou particku. Navic je tenhle horor docela originalni, nepamatuju si film, kde by misto teenageru utikali zabijaci. I kdyz utikali, oni to maj spis jako takovej prijemnej vylet. Opet se tu krvi nesetri a opet se snazi zmasakrovat kazdyho, koho potkaj a do toho ma tahle particka husty hlasky. Opet jsem se skvele bavil a tenhle horor uz ma vetsi sanci zaujmout vic lidi, nez prvni dil, kterej byl precejen moc velky psycho. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (22)

  • Ve filmu si mimo jine zahrála i herečka P. J. Solis. Ta ztvárnila jednu z hlavních rolích v hororu Halloween (1978), jehož remake má na svědomí Rob Zombie, režisér tohoto snímku. (fiLLthe3DD)
  • The Family Media Guide tvrdil, že slovo "fuck" a jeho varianty bylo ve filmu použito 224 krát, nicméně jiné zdroje uvedly číslo 560, což z tohoto filmu dělalo rekordmana, až do snímku Fuck (2005) (dříve rekord držel film Nil by Mouth (1997), ve kterém se užilo tohoto slova 470 krát). (c.tucker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno