Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Volné pokračování hororu Dům tisíce mrtvol - pár měsíců uběhlo od doby, co rodina masových vrahů Fireflyových poslala k odpočinku několik svých posledních obětí, mezi kterými byl i poručík George Wydell, bratr současného šerifa. Ten spřádá na Fireflye, v médiích proslavené jako Ďáblovy odvržence, osobní vendetu. Při obklíčení jejich domu přesilou místních policejních jednotek se dvěma členům rodiny podaří z domu prostřílet a utéct. Za jejich dopadení je Wydell schopen obětovat snad úplně všechno. Prozatímní neúspěch ho donutí najmout si Nesvatou dvojici, dva neméně brutální texaské vrahy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (500)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Filmová láska na první pohled, Zombieho intenzivní buranská krasojízda tří vyvrhelů z pekel. Oproti jedničce velmi jiný film (celkový feeling, provedení, v podstatě nehoror) a opět naprostá dokonalost, vlastně ještě o chlup větší. A když už si myslíte, že je po všem, přijde v mých očích jedna z nejlepších závěrečných scén všech dob ("Free Bird"), kde už je vám těch bastardů dokonce na plný čáře líto(!). Můžu vidět nekonečněkrát. (x) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Pokračování Domu tisíce mrtvol je stejně tak nabušené, né-li brutálnější. Rodinka ani tentokrát nechodí v rukavičkách a jde rovnou na věc. Né v mnoha vyvražďovacích filmech začnete fandit záporákům, jako právě tady. V jednu chvíli chcete, aby zemřeli stejně bolestivou smrtí, jako jejich oběti a později si přejete, aby porazili klaďase, který je chce umučit co nejtrýznivěji. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

John Wydell je šerifom malého policajného oddelenia v Riggetsvil. Jedného dňa sa rozhodne vykonať policajný zásah voči šialenej famílii Fireflyových. Akcia však nedopadne najlepšie. Zadržať sa podarí len matku, pričom trom členom rodiny sa podarí ujsť. Šerifovi Wydellovi je jasné, že ich musí dolapiť čo najskôr. Okrem toho, že chce raz a navždy bezhlavé vyčíňanie brutálnych vrahov zastaviť, s uvedenou rodinou má nevysporiadané účty. Zabili mu totiž brata. Film je zvrátený hlavne po emocionálne stránke. Nie že by v ňom nebolo dostatok násilia, no keď sa už nejaké objavilo, ( až na úplný záver, možno + jednu scénu ) nešlo o nič výnimočné, skôr bežné hry s nožom či výstrely z pištole. Záver síce očakávaný, ale potešil. Asi som jeden z mála čo nie je z tohto snímku očarený natoľko, aby padal do kolien, no Rob Zombie proste nie je mojim "favoritom". A zrejme ani nikdy nebude - 60%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

No, tak kdejaká teenagerovská hororová produkce je proti tomuhle nasládlá limonáda. I když o horor jako takový se rozhodně nekoná. Morální hodnocení tentokráte stranou. Zatraceně zvrácená a extrémně vulgární „podívaná“ se zběsilým tempem, která jednoznačně potřebuje, aby divák už měl něco v daném žánru nakoukáno. Kritiky ohledně přístupu k násilí a jeho živého vyobrazování na plátně jsme byli svědky nesčetněkrát. Takové filmy, otřásající zaběhlé postupy, jako The Fight Club, A Clockwork Orange, The Falling Down nebo Natural Born Killers jsou ale přeci jen někde jinde. Bezuzdně krvavé jízdě vévodí nejen nekorektní scény, ale i nekompromisní William Forsythe a Sheri Moon, které si odteď budu mnohem pečlivěji všímat. Problémem je viditelně hloupý scénář, i když nevím, zda-li i to nebyl úmysl (protože dialogy jsou i se smrtelnou vážností pronášeny). Permanentní krvavá masturbace začíná úprkem povedené rodinky před bandou po zuby ozbrojených policajtů, zatímco matka Fireflyová to nestihla a v poutech skončila v policejním autě. Respekt budící dětičky ale nedovolí nikomu, aby se pletl do jejich krvavých hrátek, i když z umanutého šerifa Wydella, co jim je za prdelí, jde docela strach. Rob Zombie točí neučesané filmy, co několikrát dokonale knokautují diváka. Surová a přímočará akce je přesně taková, jakou (pokud máte na film odvahu) chcete vidět. Zombie dokáže navodit neuvěřitelně sugestivní feeling 70. let. A ten samý Rob Zombie definitivně vyzval veškeré hororové tvůrce na dost zajímavý souboj!! Konkurovat mu momentálně může snad jen Alexandre Aja!! Ostatní by se měli "stydět" a v přítmí kina srkat tu svoji limču.. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Nulová atmosféra, žádný výrazný klaďas a dech beroucí záporák si taky odskočil, tupý scénář plný nesmyslných dialogů a scén. Pokračování komentáře je jisto jistě SPOILER!! Psán pro uklidnění mých nervů! Za prvé.. Používejte stejné tužidlo na vlasy jako Sheri Moon Zombie, protože její vlasy zůstali v původním stavu za jakýkoli situace!!.. za druhé.. Milí rodičové, učte své děti, že jestli někdy budou utíkat pro pomoc s kůži svého partnera přes obličej, ať dávají pozor na cestu!! Mohlo by je srazit auto.. za třetí.. Nikdy se nezmiňujte nějak hanlivě o Elvisovi před policistou, kterému zabili bratra, mohl by se rozčílit a to přece nechceme.. za čtvrté.. Když chcete někoho upálit, polijte i je!! Né jen koberec okolo.. za páté.. Za jakékoliv situace, i když se soustředíte na škrcení jiné osoby, dávejte pozor, jestli nejde někdo kolem. Mohlo by se to hodit.. a za šesté.. Nejlepší lék na stigmata, je řízení auta.. Nevěříte? Věřte! :-) ()

Galerie (121)

Zajímavosti (22)

  • Nasnímáno kamerou Aaton XTR Prod., 16mm. (warner)
  • David Hess se ucházel o roli jednoho ze zabijáků, které ztvárnili Danny Trejo a Dallas Page. (slatkac)

Reklama

Reklama