Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Volné pokračování hororu Dům tisíce mrtvol - pár měsíců uběhlo od doby, co rodina masových vrahů Fireflyových poslala k odpočinku několik svých posledních obětí, mezi kterými byl i poručík George Wydell, bratr současného šerifa. Ten spřádá na Fireflye, v médiích proslavené jako Ďáblovy odvržence, osobní vendetu. Při obklíčení jejich domu přesilou místních policejních jednotek se dvěma členům rodiny podaří z domu prostřílet a utéct. Za jejich dopadení je Wydell schopen obětovat snad úplně všechno. Prozatímní neúspěch ho donutí najmout si Nesvatou dvojici, dva neméně brutální texaské vrahy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (500)

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Nuda až za hrob. Prvních patnáct sekund to vypadalo, že by to za něco mohlo stát, ale pak už jenom nuda až k zbláznění. Nízké napětí jenom šílená zvrhlá rodinka co se trapně snaží být hororově hodně cool. A Rob Zombie je vůl, že to takhle zprasil. No, není se co divit. Však on sám je taky dost mizerným metalistou, takže co taky jinýho čekat z jeho filmařský tvorby?! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle pokračování House of 1000 corpses, už neni tolik brutální, což by mělo uškodit, ale neni tomu tak, protože, Robík Zombík si tentokrát dal mnohem víc záležet po filmařský strance a podle mě se mu to povedlo, ale tim nechci říct, že by ze svýho filmu odstranil násilí, to vůbec ne, nezůstal svojí pověsti nic dlužen a několik scén bylo vynikajicích a bylo na nich vidět, že Zombik je na podobny drsny sceny machr, z každýho záběru na diváka dýchá atomsfera strachu a násilí a i když v tomhle filmu hrajou nepříliš známý herci, teda až na Dannyho Treja, kterej je tady pěkně vypasenej, tak neni hereckým výkonům co vytknout a jejich vyzáži už vůbec ne a zůstala i moje oblíbená posta klauna v podání Sida Haiga, kterej asi moc dětí v šapitó nerozesměje ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to priemerný hororový thriller. Má celkom dobrý príbeh o trojici veľmi brutálnych masových vrahov, ktorí sú po zistení ich totožnosti na úteku pred políciou, pričom aj teraz za sebou zanechávajú mŕtvoly, ale na stope im je aj nekompromisný policajt, ktorému zabili brata. Spracovanie je ale také zvláštne, síce nemôžem povedať, že by som sa nudil, ale je tu viacero zbytočných scén a mám pocit, že sa tu dejovo toho moc neodohrá, mohlo to byť trochu rozmanitejšie. A navyše hlavnými hrdinami sú tu masoví vrahovia a film je podaný tak, aby im divák fandil, čo je zaujímavé a pomerne nezvyčajné, ale mne to až tak moc nesadlo, pretože nemám rád, keď nemám komu fandiť, keďže tu nie je žiadna úplne kladná postava. Čo sa týka samotných násilných scén, tak tu nie som moc spokojný. Celý film síce pôsobí špinavým dojmom a vyvoláva pocit všadeprítomného násilia, ale skutočných krvavých scén je tu málo a aj napriek používaniu rôznych rezných nástrojov nepôsobia moc drsne a viac zaujme iba zrážka s kamiónom. Herecké obsadenie nie je zlé, zaujímavé ústredné trio, hlavne Sheri Moon Zombie, William Forsythe ako policajt alebo aj Danny Trejo v menšej úlohe zabijaka. Réžia je celkom dobrá, film má zaujímavú atmosféru sedemdesiatych rokov, občas poteší aj zaujímavá kamera a ani technická stránka nesklame. Vyvrženci pekla nie je zlý film, ale ani mi až tak moc nesadol. No raz sa pozrieť oplatí. 55% ()

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Příběh o vraždící rodině Fireflyových (viz.: Marx bros.), který u mě začíná na 5* už za tátu klauna a jeho hlášky i za povedenou atmosféru 70.let asi v polovině bohužel začíná i přes klipový střih mírně nudit a "nečekanou záchranu " na konci už zachraňuje :) jen konec á la Thelma & Louise... celkově, ale každopádně velmi "příjemná" zábava. A pozor : Nikdy se neotáčej ke klaunovi zády, když s tebou mluví ! ()

juta 

všechny recenze uživatele

Pokračování Domu tisíce mrtvol je stejně tak nabušené, né-li brutálnější. Rodinka ani tentokrát nechodí v rukavičkách a jde rovnou na věc. Né v mnoha vyvražďovacích filmech začnete fandit záporákům, jako právě tady. V jednu chvíli chcete, aby zemřeli stejně bolestivou smrtí, jako jejich oběti a později si přejete, aby porazili klaďase, který je chce umučit co nejtrýznivěji. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (22)

  • Karen Black požadovala daleko vyšší plat za roli matky Firefly. Rob Zombie k tomu nesvolil a požadoval přeobsazení této role za zkušenou herečku Leslie Easterbrook. (c.tucker)
  • V miestach, kde bola natočená väčšina filmu, sa iluzionista Chriss Angel pokúsil o jeho známy kúsok - pochovanie zaživa. Režisér filmu Rob Zombie bol samozrejme pri tom. (TinoArts)

Reklama

Reklama