Reklama

Reklama

Série(7) / Epizody(378)

Vaše kamarádka Peppa je malé roztomilé prasátko v červené sukni. Ráda se baví s přáteli, je zvědavá, má ráda čokoládové zákusky a narozeninové oslavy i výlety, na kterých se něco dobrého jí. Nejvíc ale miluje, když je pořádné bláto. Protože, co může být na světě lepší zábava, než je skákání v blátivých kalužích? (oficiální text distributora)

Recenze (130)

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Peppa Pig je fantastická zábava pro děti. Já na to koukala v originálním znění a úplně jsem se rozplývala nad jejím roztomilým hláskem. Oceňuji taky, že v pohádce jsou naprosto reálné situace, se kterými se děti běžně setkávají, velmi nenásilnou formou tedy učí a vychovává. Jediné, co nechápu, je proč její brácha George se v dabované verzi jmenuje Tom? A nejlepší je, jak se na konci všichni válí smíchy na zemi. ;) ()

PollyJean 

všechny recenze uživatele

pro hodně malé děti zjevně docela účinné. Když si odmyslím strašnou animaci, chrochtání, neustálé skákání do kaluží a epileptické záchvaty smíchu na konci skoro každého dílu, jde rozhodně o zábavný seriál. Narozdíl od leckdy slušně fantazijních českých večerníčků je tento anglický seriál pragmatický tak jako Angličané. Odehrává se v obyčejné rodině, která zažívá úplně obyčejné starosti - malá Peppa se učí jezdit na kole, jede na piknik, pomáhá na zahradě, hledá tatínkovi brýle, pohádá se s kamarádkou atd. atd. Navíc se děti jen tak mimochodem dozvědí spoustu praktických informací např. o Měsíci, o sázení rostlin nebo třeba o recyklování. Příběhy mají ale dvojí dabing, z nichž ten novější sestává ze schválně a neuměle pitvořivých hlásků a je naprosto strašný (náhoda nebo důsledek nedávné dabingové stávky?). ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že je pořad určen pro děti předškolního věku a určitě tak od té doby, co teprve začínají vnímat televizi a pohybující se obrázky v ní, tak podle toho taky tak hodnotím. Za mě by to byla maximálně jen jedna hvězdička a i tak bych se musela přemáhat. Jenomže já si moc dobře pamatuji, jak dceru v tom nízkém věku tenhle pořad bavil. Je mi jasné, že kdyby mohly hodnotit děti, naflákaly by tam pět hvězd jen by to hvízdlo ... já teda, i přes své sebezapření, dám za děti hvězdy čtyři. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál jednoduše nelze hodnotit optikou dospělého. Je určen těm nejmenším dětem a podle toho vypadá. Velmi prostý příběh s jednoduchým dějem a ještě jednoduššími "dialogy". Pravda moc mi nesedla animace, ale zase není nejhorší a v seriálech pro nejmenší jsem už viděl větší zvěrstva. Co oceňuji, je pozitivní vyznění seriálu, všichni jsou pořád dobře naladěni a nakonec vše dobře skončí a všichni se u toho smějí. Zdá se to jako banalita, ale až s dcerou si uvědomuji, jak jsou některé pohádky pesimistické, smutné a depresivní. Také proto si Pepa zaslouží tři veselé hvězdy. ()

easer07 

všechny recenze uživatele

CHRO,CHRO,CHRO, předpokládám, že dabéři musí mít víc jak 10 promile, aby toto vůbec mohli dabovat. Je to geniální, protože se mi to prostě líbí a ještě lepší je parodie, která nese název Prasátko Slezina. Takže opravdu super, dávám plno a teď rychle pryč, než na nás Tomík pošle ,,disaura''. CHRO, CHRO, CHRO. ()

Galerie (1 342)

Zajímavosti (6)

  • Chrochtání rodiny Peppiny se během třetí a čtvrté řady změnilo. (..Lucas..)
  • V prvních dvou sériích nebyly postavy v autech připoutány bezpečnostními pásy. Poté, co kvůli tomu obdržel seriál několik stížností, tvůrci do epizod bezpečnostní pásy přidali a upravili i ty epizody, ve kterých nebyly. (Pierre)
  • Seriál se objevil přibližně ve 180 zemích světa. (Pierre)

Související novinky

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

17.08.2023

Hračkářský konglomerát Hasbro spustil novou filmovou a televizní divizi, skrze kterou nyní hodlá ve velkém produkovat vlastní projekty na základě svých značek. Nová produkční společnost vznikla… (více)

Reklama

Reklama