Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární
  • Drama

Recenze (170)

plakát

Co na to Češi (2016) (pořad) 

Takže pro úvod chci podotknout, že původní verzi 5 proti 5 jsem neviděl. Každopádně tohle mohl být velice slušně pojaté pořad. Dojem z něj kazí to, že si samozřejmě mohli vybrat ostřílenějšího moderátora. Tomáš tam šíleně pobíhá a bublá na soutěžící. Druhá a zásadnější věc je ta, že je vidět nesmyslné vymýšlení odpovědí a čísel, které autoři vymýšlejí někde ve spěchu za kamerou. Ovšem s přihlédnutím je to průměrná zábava.

plakát

36. komnata Shaolinu (1978) 

Výborná kung-fu mlátička ! Není nutno zmiňovat stáří tohoto filmu, jelikož na svoji dobu má promakané souboje, myšlenku a odsýpající děj, super!

plakát

Žít a nechat zemřít (1973) 

Tato "negrovská" bondovka má v sobě ukryté nějaké to kouzlo. Možná je to tím, že jsem Žít a nechat zemřít viděl z celé bondovské série jako tu úplně první bondovku. Nebo, že jako agent 007 se představil můj oblíbenec Roger Moore. O nějaké nudě či klišé se ani nedá mluvit. Také mě hodně pobavila. Např. scéna s krokodýli, honička se čluny, závěrečný zápas se "stípačkou" Tee-Hee. Jako celek musím dát plný počet a vždy se na její reprízu na ČT2 těším.

plakát

Smrtonosná past (1988) 

Vánoce jsou svátky přestelek, výbuchů, honiček, granátů a já nevím čeho všeho. Takhle to asi Ježíš Kristus v plánu neměl. Tak to měl obrovskou smůlu ! John McClane a Hans Gruber si je přesně osladili podle svých představ. Nemůžeme jim to mít za zlé..Dost tý citace !..Tohle byl parádní akční nářez se vším všudy, který si nebral jen tak ledajaké servítky ! Nebojím se ho zařadit mezi nejlepší film všech dob. Myslím a vřele doufám, že nejsem jediný. Dvanáct teroristů a ani jeden se z toho nevyhrabal živý. Moje nejoblíbenější scéna je..úplně všechny ! Nevím, co už bych dál řekl, abych neopakoval. Zdravím Hanse Grubera !:-)

plakát

Labyrint (2015) (seriál) 

Zase jedna pecka po dlouhý době ! Nerad hodnotím po jednom přiblblým díle, ale tohle jsem si jenom tak nenechal ujít ! Hodinu se dívam na unylý ksicht Langmajera a na konci ňákej týpek zastřelí soudce a pak se sám zabije, no kde to jsme ? Přesně tak, jsme českých rádoby seriálech. Hnus fialovej !

plakát

Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (2006) 

Opět fantastická pirátská jízda ! Ale oproti jedničce ještě lepší ! Vše je akčnější, ubylo nudy, Jack je vtipnější, dobrodružnější, no prostě všechno, co mě jen může napadnout. Nevím, jak bych dál tento film vychvaloval, takže konec :)

plakát

Noc v muzeu 2 (2009) 

Nuda, nuda a jenom velká nuda ! To pěkně vystihuje tento film. Není to ani komedie ani fantasy ani nic. Po hodině jsem usnul.

plakát

Jurský svět (2015) 

Nemohl jsem si dovolit nezkouknout pokračování ,,Jurskáče'', i když jsem své nohy do toho kina vláčel z velkou nejistotou a pocitem následného velkého zklamání, byl jsem opravdu moc příjemně potěšen. Už jen ta hudba dokáže do vašeho těla vdechnout tu atmosféru z prvního Jurského parku. Mimořádný blockbuster, který byste si rozhodně neměli nechat ujít. Ta akce, ta hudba, ti dinosauři, ti, zkrátka všechno. Ano, všechno bylo úžasné !

plakát

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003) 

Tak tomuhle se říká pořádná pirátská jízda ! Jack Sparrow je vtipný, akční, dobrodružný. Skvělá hudba, no prostě není, co vytknout, takže já nemohu hodnotiti jinak, než plným hodnocením :)

plakát

Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů (2009) 

Zatím asi nejlépe udělaný díl Doby ledové. Vtipná veverka, úžasní mamuti atd. Samozřejmě nesmím opomenut skvělou animaci !.