Reklama

Reklama

Hlubinná hvězda šest

Trailer 1

Obsahy(1)

Jedenáct členů posádky výzkumné základny "Deep Star Six" žije už půl roku hluboko pod hladinou moře. Několik z nich se vydává na průzkum do záhadné podmořské jeskyně a zmizí beze stopy. Obrovský neznámý tvor zaútočí na základnu a vážně ji poškodí. Zásoby kyslíku se zmenšují a ti, kteří jsou ještě naživu, musejí o svůj život bojovat. (Guild Home Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (101)

Pecival 

všechny recenze uživatele

Docela solidní béčko, která prohrává s konkurenčním Leviathanem, hlavně kvůli absenci napínavé atmosféry. Scénář tedy není žádný zázrak, potvorák je hodně upozaděn, což je možná škoda. Nicméně prostředí je pro mně atraktivní a proto jsem se docela bavil. Navíc ústřední duo tvoří dva sympaťáci, na které se dobře kouká. Dal bych i tři, ale chci to nějak odlišit od výše zmíněného Leviathana, který byl přecijen o fous lepší, takže takové hodně poctivé dvě. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

DeepStar Six nemá Oscarové triky Priepasti, tiež jej chýba luxusné obsadenie čo sa v ten rok ponorilo ku vraku ruskej lode Leviathan, ale nedá mi, mňa jej ponorková misia bavila najviac. Možno to bolo početnou zostavou postavičiek, ktorých charaktery by vydali na seriál, možno zvedavosťou aká spolupracovala s režisérovym prianím zostať v napätí a možno príšerkou čo nevyzerala vôbec smiešne. A že film stál skromných 8 a nie 24 či 70 miliónov? Toto nie sú rozhodujúce faktory a popravde, keby tvorcovia stopli film skôr, čím by nechali odplávať happyend, som možno ešte štedrejší. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ve stejné době, kdy vzniká úžasná Propast a o něco lepší než Deep Star 6 Leviathan, natáčí Cunningham variaci na filmy o mořských monstrech. Podmořské záběry jsou věrohodné, stanice i ponorky působivé. Velice pěkné je proplouvání podmořskou jeskyní doprovázené atmosferickou hudbou. Po vzoru Čelistí a původní verze Vetřelce z roku 1979 je monstrum ukázáno vždy jen krátce a v rychlých střizích. To podněcuje fantazii a zvyšuje napětí. Samozřejmě si divák může tipnout, kdo zařve (snad jen pořadí se špatně určuje) a kdo přežije. Nebudu řešit, že pokud by se hlubinný tvor vynořil rychle na hladinu, dopadne jako člověk bez dekomprese, jelikož závěr je prostě milý. Potěšilo, že se film obešel bez vět typu: Já se vrátím! Nikdy tě neopustím! Zachráním tě! V kině mě to bavilo o něco více, ale ani po letech jsem zklamán nebyl. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Docela slušná zhovadilost..Za zmínku stojí možná smrt změnou tlaku-všechno ostatní je předvídatelná slátanina s dost nudným tempem...Pokud se někdo těší na nějákého podmořského chrobáka co žere lidi, doporučuju moc u filmu nemrkat, protože ho můžete lehce prošvihnout(na obrazovce je čistého času cca 1-slovy Jednu-minutu). ()

Han22 

všechny recenze uživatele

No osmdesátkové béčko jak vyšité. Viděl jsem mnoho lepších, ale i horších hororů z té doby. Tady je vše jasné od začátku, karty jsou rozdány, postavy rozděleny na symaptické, nesypamtické a zbytečné, monstrum je podle známého vzoru neviděného se více bojíme dlouho skrýváno a když se objeví, stojí to zato. Takže docela fajn film s uvěřitelnou posádkou, ale neuvěřitelnými blbostmi jako příšera která zničí celou ponorku, ale vleze se do místnosti velké jako můj obývák. Takže tři. EDIT: Po druhém shlédnutí solidní spád, ale mizerní herci a celkem špatné efekty. Hodnocení ponechávám. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Podmorské scény boli natočené na Malte, v Rinella Tank vo Fort Ricasoli. (Arsenal83)

Reklama

Reklama