foto

Robert Harmon

Biografie

Robert Harmon navštěvoval filmovou školu na Bostonské univerzitě. Pracoval jako asistent fotografa v Chicagu. Po několika letech se přesunul do Los Angeles, kde pracoval jako fotograf na nízkorozpočtových filmech. Tato práce nebyla dobře placena, tak musel pracovat zároveň jako reklamní fotograf. To Roberta přivedlo ke kameře k natáčení reklam. Poté se postavil za kameru ve filmu THEY CALL ME BRUCE? a THE BLACK ROOM a v dokumentu THE JUPITER MENACE.

Jeho režijní debut byl krátký thriller CHINA LAKE. Největší hit Roberta Harmona byl děsivý psycho horor STOPAŘ. Robert pak řídil dojemné drama OČI ANDĚLA a vzrušující akční jízdu v hlavní roli Jean-Claude Van Dammem NENÍ ÚNIKU. Robert se pak vrátil k hororovému žánru s filmem ONI PŘICHÁZEJÍ ve spolupráci s Rickem Botou. Další jeho film byl nervy drásající krimi/thriller SMRT NA DÁLNICI.

Kromě toho, Harmon režíroval TV filmy, např. GENERÁL EISENHOWER, MAFIÁN a zatím jeho poslední krimi/drama série je o policejním náčelníkovi Jesse Stoneovi.

Vladimír "Illuminare" Bago

Režijní filmografie

Filmy

2015 Jesse Stone: Ztracen v Paradise (TV film)
2012 Jesse Stone: Bludiště pochybností (TV film)
2010 Jesse Stone: Bez výčitek (TV film)
November Christmas (TV film)
2009 Jesse Stone: Tenký led (TV film)
2007 Jesse Stone: Radikální změna (TV film)
2006 Jesse Stone: Nový začátek (TV film)
Jesse Stone: Smrt v jezeře (TV film)
2005 Chladnokrevný Stone (TV film)
2004 Generál Eisenhower (TV film)
Smrt na dálnici
2002 Astronauts (TV film)
Oni přicházejí
2000 Generál (TV film)
1996 Mafián (TV film)
1993 Není úniku
1991 Nebezpečná hra
1986 Stopař
1983 China Lake

TV seriály

2019 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Rectify (S09E18)
2018 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Meet the New Boss (S09E02)
2017 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nepřítel mého nepřítele (S08E03)
Návrat (S07E12)
2016 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Vina ze spoluúčasti (S07E07)
Válka gangů (S07E04)
Kdysi dávno (S06E12)
2015 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Sladký domov (S05E12)
2014 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Tvrdá hra (S04E17)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Zlá krev (S04E09)
Front Page News (S03E11)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Higher Education (S03E08)
Whistle Blower (S02E10)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Moonlighting (S02E09)
2002 Uneseni (TV seriál)
2000 Sekce 9 (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace