Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diane Lane září v roli, za kterou byla nominována na Cenu Akademie, v erotickém thrilleru o vášni, jež je tak neovladatelná, že zničí vše, co se jí postaví do cesty. Edward a Connie Sumnerovi (Richard Gere a Diane Lane) mají na první pohled dokonalé manželství. Když ale náhodné setkání Connie s pohledným cizincem vyústí v sexem nabitý milostný vztah, touha se stává posedlostí a její důsledky jsou smrtelné. Film Nevěrná v režii Adriana Lynea (Osudová přitažlivost) nabízí strhující napětí, kterému vaše smysly neodolají. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +ústřední herecká trojice, napětí, scénář -možná je to trošku delší a má to pomalejší tempo/// Vydařený thriller, který se sice ze začátku tváří jen průměrně, ale časem začne budovat svoji atmosféru a rozhodně budete mít problém od filmu odejít. Já jsem bohužel musel, protože mi skončila kazeta a druhou půlku jsem tedy neměl nahranou, tak jsem se na ní dodíval až včera v TV (myslel jsem si, že budu čekat déle). Rozhodně stojí za vidění, i když to vrcholný thriller není./// Celkem 69%/// ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ja si nemôžem pomôcť, ale po vlažných ohlasoch som čakal nejakú klasickú, zabudnuteľnú tuctovku. Naopak Neverná ma chytila od začiatku až do konca a priznávam, že som v priebehu deja niekedy vôbec nevedel, kam bude príbeh smerovať. Na rozdiel trebárs od Fattal atraction. Neverná má dusnú a konzistentnú atmosféru a Gere s Lane tu sú dostatočne vierohodní. Chabrolov originál som videl až neskôr a je to úplne iný film, takže spätne má Neverná u mňa aj za tento fakt body navyše. ()

Reklama

klima777 

všechny recenze uživatele

Unfaithful má asi skrývat nějaké vyšší poselství ohledně mezilidských vztahů. Opravdu mi uniká a koncepce filmu mě míjí. Bezradnost manželské dvojice v závěru je pro celý počin symptomatická. Má to být moralita? Děkuju, nechci. Jakékoliv usilování totiž vyžaduje adekvátní prostředky a adekvátní řešení (na plátně i v životě...). ()

T2 

všechny recenze uživatele

Budovanie rodinnej drámy medzi Richardom Gere a Diane Lane, kde nečakane prekáža zvodca Olivier Martinez je správne napäté a skľučujúce, mierne to naštrbí nečakaný skok do thrilleru keď sa podľa vyplávajúceho deju preskočí na vraždu milenca. A potom prídu už klasické vyšetrovačky a uhybné manévre, čo nakoniec rodinu opäť vystuží a všetko pokiaľ na nás neprídu bude v poriadku. Mierne nadpriemerná dráma čo určite zaujme ale druhý krát už toľko chuti na pozeranie nebude, lebo štylisticky podobných filmov tu už zopár bolo. ║Rozpočet $50miliónovTržby USA $52,775,765Tržby Celosvetovo $119,137,784 ()

Maq 

všechny recenze uživatele

Koukám že leckterý dobrý komentátor tohle dílo neocenil, a říkám si, čím to asi je? Generační rozdíl? Nebo mám výhodu, pochybnou a bolestnou, osobní zkušenosti (až na tu vraždu, ovšem)? Tohle není moralitka, a kdepak thriller. Je to plnokrevné psychologické drama. Zručná režie, ohromné herecké výkony. Možná by to mohlo být malinko svižnější. --- A že to končí jaksi nijak? To je na tom to nejpravdivější; jistá je jenom smrt, do té doby žijeme se svým svědomím ve věčné nejistotě. Tedy, pokud nejsme hrochem. --- Shrnuji: TENTO FILM NENÍ PRO HROCHY. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (3)

  • Zda to byl záměr, ví zřejmě jen režisér obou filmů Adrian Lyne, ale jak ve filmu Nevěrná, tak ve filmu Osudová přitažlivost (1987), nabízí Paul Martel (Olivier Martinez) v Nevěrné a Alex Forrest (Glenn Close) v Osudové přitažlivosti, kteří oba stojí za hrozbou rozpadu manželství, nápoje ve stejném pořadí. Nejdříve skotskou a pak vodku. A oba představitelé nabízejí tyto nápoje  v situaci, kdy se návštěva neobejde bez nepříjemných následků. (selfesteem)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno