Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diane Lane září v roli, za kterou byla nominována na Cenu Akademie, v erotickém thrilleru o vášni, jež je tak neovladatelná, že zničí vše, co se jí postaví do cesty. Edward a Connie Sumnerovi (Richard Gere a Diane Lane) mají na první pohled dokonalé manželství. Když ale náhodné setkání Connie s pohledným cizincem vyústí v sexem nabitý milostný vztah, touha se stává posedlostí a její důsledky jsou smrtelné. Film Nevěrná v režii Adriana Lynea (Osudová přitažlivost) nabízí strhující napětí, kterému vaše smysly neodolají. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Pit 

všechny recenze uživatele

Dobré, nedalo by sa povedať, že by to bol extrémny výkon, ale zabiť voľnú chvíľku sa pri tom dá. Koniec trošku odfláknutý a tuctový, ale inak v pohode. Taká pekná priemerka. A najlepšie je na celom tom filme ukázané to, že ako nám pekne tlačí Amerika svoje hovädsky zblblé životy do našich Európskych. " Pekná moderná domácnosť, on doslova hňogá v práci aby uživil rodinku, je štastný a milujúci svoju ženu, ktorá je celý život doma, nemá čo na práci /jedine zohnať ceny do Tomboly/ a potom má čas rozmýšlať nad hlúposťami ako je NEVERA./ Keby pekne chodila aspoň na 8,5 hodinovky a hňogala ako RICHARD, tak sa to nemuselo vôbec stať, ale tým pádom by vlastne bolo po filme a toto by sa nenatočilo. Takže asi tak. Vivat USA. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Romanticko-dramaticko-psychologicko-kriminálně-skoroerotický film s docela příjemným klavírním soundtrackem, moc pěknou Dianou Laneovou a kopulačními scénami na neobvyklých lokacích (v kině na dnech francouzského filmu, na chodbě činžáku, na toaletách v kavárně). Co se týče Richarda Gerea a toho druhého fešáka, kdyby tam místo nich hráli takoví ti dřevění panáci, co se používají při fotbalových tréninzích jako zeď, asi bych to ani nezaregistroval. ()

Reklama

NinonL 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s Chabrolovou Nevěrnou ženou má Lyneův film mnohem silnější erotický náboj. Také citové utrpení hlavních hrdinů se mi zdá výraznější. Není možné říct, který film je lepší, protože oba mají něco do sebe. Chabrolův je diskrétnější a tajemnější, Lyneův vášnivější a otevřenější. Jsem ráda, že jsem je viděla v tomto pořadí (nejdříve starší film). V opačném pořadí by na mě asi tolik nezapůsobily. U hodnocení zůstanu nad průměrem u obou. ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Kdo neví, jak oživit vztah, zde je recept. Film, zachycující lidskou dravost, hlad po vášni a touhu po útěku od stereotypu. Ano, i ženy mohou hodit všanc své dítě contra vášnivý sex s mladým milencem v kině, ale kdo jsme my, abychom průběh či dopady závěru tohoto filmu mohli soudit? Kdo jsme my, že jsme si tak jisti, že nás tohle nemůže potkat? kdo Lane nevěřil, že si roli s Olivierem Martinezem užívala, ať se jde zahrabat, protože tenhle film dokáže udržet lehké erotické nabití i pro příští generace! ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Proč milovaná a spokojená manželka / matka propadá vášnivému románku s mladým svůdným Francouzem, se naštěstí tvůrci nesnaží osvětlit (stejnak to nelze), ovšem i z tohoto důvodu vyznívá jejich neumělý psychologický "rozklad" mělce, protože zkrátka nejde o nic extra výjimečného – než tedy románek skončí předurčenou katastrofou, v tomto případě thrillerově za vlasy přitaženou, vedoucí však k povedenému filmovému, nedoslovnému uzavření. Když už tedy chyběla hloubka, mohla ji nahradit aspoň prvoplánová erotika, atraktivní (a výborná) Diane Lane se k tomu nicméně nepropůjčila. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (3)

  • Zda to byl záměr, ví zřejmě jen režisér obou filmů Adrian Lyne, ale jak ve filmu Nevěrná, tak ve filmu Osudová přitažlivost (1987), nabízí Paul Martel (Olivier Martinez) v Nevěrné a Alex Forrest (Glenn Close) v Osudové přitažlivosti, kteří oba stojí za hrozbou rozpadu manželství, nápoje ve stejném pořadí. Nejdříve skotskou a pak vodku. A oba představitelé nabízejí tyto nápoje  v situaci, kdy se návštěva neobejde bez nepříjemných následků. (selfesteem)

Reklama

Reklama