Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

beso74 

všechny recenze uživatele

Nuž čo, Krokodýl Dundee do toho nášho 21. storočia nepatrí a rozhodne ani do amerického veľkomesta, aj keby to malo byť mesto anjelov. Je to relikt zašlých časov a austrálsky národný symbol, ako napríklad vtákopysk, koala, kengura a Ayers Rock. Čo si určite nezaslúžil, je dehonestácia v tomto filme. Isteže, konfrontácia dvoch rozdielnych svetov je vďačná téma filmárov, taký malý Indián v meste, návštevníci z francúzskeho stredoveku, zbláznení bohovia z Juhoafrickej republiky mali niečo do seba. Musia to byť však funkčné vtipy a nie typu ako chodí Nemec. Nuž čo, Hogan, Hogan, vy ste ma nepotešil, ani ja Vás nepoteším, je to za jednú hviezdičku, z nostalgie a súcitu, čo ti tí parchanti spravili. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nepovažuji za příliš šťastné, že humor byl postaven na infantilnosti hlavního hrdiny, takovou podbízivost americkému publiku si Mike fakt nezaslouží. Své světlé chvilky film měl, ale nebylo to nic, co už jsme neviděli v podobném ladění v předchozích dvou dílech. Zvláštní, že Linda stárne, ale Paul ne. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Už to není ono, bohužel. Ne, že bych se nabavil, to určitě ne. Jako komedie na odpoledne to rozhodně nemůže urazit, ale prvnímu ani druhému dílu to nesahá ani po kotníky. P. Hogen je pořád fajn. Mně už ze zvyku moc neberou pokračování o hrdinech, kdy je v dalších dílech doplňují jejich často dokonalé děti (viz Mumie apod.). Scéna s M. Tysonem dobrá!! ()

Chajimwitz 

všechny recenze uživatele

Nebral jsem ohled na nízká hodnocení svých oblíbených uživatelů a tzv.top uživatelů už vůbec ne a podíval se na závěrečný díl krokodýlí trilogie.Oproti prvním dvěma dílům je zde minimálně kýčovité romantiky,Linda Kozlowska naštěstí moc příležitosti nedostává a je tu dost dobrých scének a gagů.Dávám 3,5 hvězdičky a vzhledem k tomu,že se jedná o nejlepší díl,tak zaokrouhluji na čtyři. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Začátek snímku je velice pěkný a vtipný. Kdy v rezervaci Dundee s partákem uvíznou na sromě ,protože je honí krokodýl a jakýsi domorodec se jim směje. Jenže pak kdy se to odehrává ve filmovém studiu je to už spíše nudné a až příliš předvidatelné. Začíná to postrádat onu lehkost a vtip. U mě tak za 50%. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V čase 23:12 pokládá Sue (Linda Kozlowski) papír s obrázky na stůl, v dalším záběru je to však čistý papír bez obrázků. (Iveet)
  • Mick Dundee jazdí vo filme na Subaru Outback. Jeho predstaviteľ Paul Hogan prepožičal svoj hlas reklame na toto vozidlo. (m.a.t.o.)
  • V čase 29:38 má číšník Tony položené ruce na baru od sebe, v dalším záběru je má však u sebe. (Iveet)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno