Reklama

Reklama

Karcoolka

  • USA Hoodwinked! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bláznivý animovaný příběh ve stylu SHREKa. Vše začíná od konce, který všichni známe... Vlk sežere Červenou Karkulku a potom... Přichází žabák - detektiv, který si předvolá všechny podezřelé a pozorně vyslechne jejich verze, aby se dopátral pravdy. Není to vůbec jednoduché a vynořují se stále nové a nové otázky: Co měla Karcoolka ve svém košíčku? Proč se vlk vloupal do babiččina domku? Proč se tam objevil jódlující dřevorubec? Je sarkastický vlk opravdu ten zloduch? Kdo má zálusk na výborné babiččiny koláčky a proč? Čemu se věnuje akční babička ve svém volném čase? Proč zazní nakonec písnička Červená je modrá? Detektiv to nemá opravdu lehké a výsledek jeho pátrání je skutečně překvapivý! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (505)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Poměrně vtipná animovaná záležitost, u níž mě nejvíce bavil styl vyprávění známého, leč pro tento snímek upraveného příběhu. Každá z postav předkládá svoji verzi a je nutné říci, že každá má něco do sebe, přičemž ale s přibývajícími minutami je Karcoolka zábavnější a poutavější. Líbilo se mi i prostředí, v němž se děj odehrával, český dabing se povedl a můj výsledný dojem tedy bohatě stačí na 4*. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Strašně křečovité, neosobité a s děsnou animací.Pár vtípků se povedlo a občas padne krutý hlod, pobaví styl vyprávění a odkrývání příběhu, ale jako celek to nemá spád, nemá to napínavý děj a většina postav je bytostně nesympatická.Vůbec nic jsem o tom nevěděl a dost mě to zklamalo.Včerejší koncert Lunetic mě bavil teda mnohem víc...fakt...nekecám :D 40%. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Mark Painter a Kristin Wilkinson: 1. INTO THE BOOK ,2. GREAT BIG WORLD ,3. CRITTERS HAVE FEELINGS ,4. NICKY INTRO ,5. RED IS BLUE ,6. BE PREPARED ,7. GO FLIPPERS ,8. LITTLE BOAT ,9. RED/WOLF STAREDOWN ,10. RUNAWAY ,11. THE SCHNITZEL SONG ,12. TREE CRITTER ,13. THREE G'S ,14. THE REAL G ,15. BLOW YOUR HOUSE DOWN ,16. HOODWINKED THEME, GRANNY TECHNO MIX (BANZAI!) ,17. EVA DEANNA ,18. CHOPPING FOR ACTORS ,19. GLOW ,20. NICKY KNOWS ,21. TOP OF THE WOODS ,22. DELIVERY GIRL ,23. LAIR RESCUE ,24. CABLE CAR RESCUE/END OF THE LINE ,25. BOUNCE ,26. BOSSA FOR BOINGO ,27. HOODWINKED THEME (SURFER VERSION) , ()

Mr.Pumpkin 

všechny recenze uživatele

Trapné momenty střídaly povedenější. Jedny z těch světlejších okamžiků pro mě byly chvíle se zpívajícím kozlíkem, který mě celkem pobavil. Co je na první pohled do očí bijící, je naprosto nepovedená animace. Někdy jsem ani nevěřil, že by opravdu mohla být tak špatná. Jinak to ale utíkalo celkem rychle a nemůžu říct, že bych vyloženě litoval těch 80 minut, které jsem u filmu strávil, i když bych si dokázal vymyslet mnohem zajímavější program :) 40% ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Moderní a naprosto šílené pojetí klasiky o červené Karkulce. Animace se pravda moc nepovedla, ale jinak je to veliká legrace. Udivuje mě tak nízké hodnocení, protože jako pohádka pro děti je to velmi příjemná změna. Navíc odkazy na jiné filmy jsou velice vtipné, trefné a dokonale zapadají. Navíc český dabing je naprosto úžasný. Minimálně 70% si zaslouží. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (13)

  • Producentka Sue Bea Montgomery ukázala malým dětem koncept filmu a sledovala jejich výrazy. Když viděla, že se jim líbí postava kozla Japetha (Benjy Gaither), bylo rozhodnuto se o jeho ponechání v příběhu, přestože jej tvůrci původně chtěli vymazat. (Cheeker)
  • Snímek byl prvním filmem natočeným v novém Kanbarově animačním studiu na Filipínách. Založili ho vynálezce Maurice Kanbar (který má na kontě například SKYY vodku, po které konzumenta nečeká druhý den bolení hlavy) a producentská veteránka Sue Montgomery. Bratry Coryho a Todda Edwardsovy pro svůj projekt vybrali díky jejích vánočnímu krátkému snímku Wobots o skupince popletených robotů. (imro)
  • Když žabák Skokan (David Ogden Stiers) říka: "A teď už se pomalu dostáváme ke Karkulce....", tak v místnosti není židle, ale při záběru na babičku (Glenn Close) už židle na svém místě stojí. (Patrik256)

Reklama

Reklama