Reklama

Reklama

Karcoolka

  • USA Hoodwinked! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bláznivý animovaný příběh ve stylu SHREKa. Vše začíná od konce, který všichni známe... Vlk sežere Červenou Karkulku a potom... Přichází žabák - detektiv, který si předvolá všechny podezřelé a pozorně vyslechne jejich verze, aby se dopátral pravdy. Není to vůbec jednoduché a vynořují se stále nové a nové otázky: Co měla Karcoolka ve svém košíčku? Proč se vlk vloupal do babiččina domku? Proč se tam objevil jódlující dřevorubec? Je sarkastický vlk opravdu ten zloduch? Kdo má zálusk na výborné babiččiny koláčky a proč? Čemu se věnuje akční babička ve svém volném čase? Proč zazní nakonec písnička Červená je modrá? Detektiv to nemá opravdu lehké a výsledek jeho pátrání je skutečně překvapivý! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (505)

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Určite jeden z najlepších animákov čo som videl. Veľmi sa mi páčil príbeh ako bol vymyslený. Nechýbalo veľa vtipných scén a hlášok. A k tomu všelijaké paródie. Spomalené zábery sa tam fakt hodia. Bol som na to v kine ako doprovod malému bratovi a ani som nečakal že ma táto rozprávka takto zaujme. 85% ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Moderní a naprosto šílené pojetí klasiky o červené Karkulce. Animace se pravda moc nepovedla, ale jinak je to veliká legrace. Udivuje mě tak nízké hodnocení, protože jako pohádka pro děti je to velmi příjemná změna. Navíc odkazy na jiné filmy jsou velice vtipné, trefné a dokonale zapadají. Navíc český dabing je naprosto úžasný. Minimálně 70% si zaslouží. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Bláznivé, lepšie ako UDATNÉ KURČA s horšou grafikou. Ťaží hlavne z toho, že je to paródia a hučí prirýchlo, aby som sa začal nudiť. Až na týpka so sekerou samé fajn postavičky. Najväčší šéf je vďaka českému dabingu vlk. A konečne nešlo o príbeh veľkého hundroša a malého hláškara. Dokonca sa na svet vyškriabala celkom slušná konkurencia pre vevericku z DOBY ĽADOVEJ. Príjemná zábava, ktorá sa neberie príliš vážne... ()

Mr.Pumpkin 

všechny recenze uživatele

Trapné momenty střídaly povedenější. Jedny z těch světlejších okamžiků pro mě byly chvíle se zpívajícím kozlíkem, který mě celkem pobavil. Co je na první pohled do očí bijící, je naprosto nepovedená animace. Někdy jsem ani nevěřil, že by opravdu mohla být tak špatná. Jinak to ale utíkalo celkem rychle a nemůžu říct, že bych vyloženě litoval těch 80 minut, které jsem u filmu strávil, i když bych si dokázal vymyslet mnohem zajímavější program :) 40% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Můj mladší bratr byl tímto animáčem nadšen, tak jsem se rozhodl, že se na něj taky podívám. Musím uznat, že některé scény jsou vtipné a děj nepostrádá očekávání. Za nejzářivější moment považuji píseň kozla a jeho humorné pohyby. A potom se mi ještě líbilo to malý zvíře, co mluvilo rychle a fotilo. Toť vše. Z filmu by se dala udělat slušná reklama nebo nějaké video, které by se vlezlo do 5 minut. Jinak řadím tento animáč k těm méně podařeným. 55% ()

Galerie (55)

Zajímavosti (13)

  • Když se Karkulka (Anne Hathaway) dozví, že její babička (Glenn Close) je adrenalinová sportovkyně, jde do lesa. Podívá se na oblohu a vidí Měsíc, který je přímo nad ní. V dalším záběru je ale Měsíc u obzoru. (Patrik256)
  • Pracovní název byl „Hoodwinked: The True Story od Red Riding Hood“. (imro)
  • Když žabák Skokan (David Ogden Stiers) říka: "A teď už se pomalu dostáváme ke Karkulce....", tak v místnosti není židle, ale při záběru na babičku (Glenn Close) už židle na svém místě stojí. (Patrik256)

Reklama

Reklama