Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nad tímhle filmem jsem dlouhou dobu váhal a to i přestože tam hraje Emma Roberts a sympaťák Nick Frost. Nick k mému zklamání dostal jen malé, ale dost vtipné cameo. Škoda, že tak vtipný nebyl celý film, který často sklouzával k trapnosti. Scénář na bázi osvědčené šablony, kdy se z mrchy stává klaďaska + nějaká ta love story + zaškobrtnutí těsně před koncem a následné usmiřování. Šablona tedy viděná snad 100x a šablona která neomrzí, ale Wild Child tuhle šablonu nezpracovává nijak zajímavě a jednoduše nebýt Emmy, asi bych to ani nedokoukal. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ne, tohle opravdu neni lepší, než co se dá vidět v každý jiný teen komedii. Opakujou se tu stejný dějový principy, problémy hlavní postavy, úspěchy, napravení a oblíbenost hlavní postavy na konci, prostě úplně ten nejjednodušší příběh, co se dá vidět se všema záporama, co s tim bývaj spojený a některý scény jsou fakt na pokraji trapnosti, ale musí se tomu nechat, že to na těch 90 minut umí zabavit a i když Emma Roberts měla v začátcích asi solidní tlačenku tětičky Julie, tak tady to zvládla dobře ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Nestává se často, abych se na puberťáckou komedii tak těšil! Ale co se nestává ještě častěji je, aby teen komedie měla úroveň, hloubku a obešla se bez fekálností a přemrštěných vulgarit. Nejen, že se příběh odehrává v Britanii, ale on má i britskou eleganci a vznešenost, která většině podobným filmům chybí! ___ Emma Roberts na jedničku, celý film v podstatě utáhla sama, a i přes svojí rozmazlenou roli mi byla hodně sympatická. Že by talent po tetě? :-) __ Na plný počet to objektivně rozhodně není, ale film mi zvedl náladu a já si mohl na chvíli zafantazírovat, že i takovéhle příběhy se dějí! ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Skvělá oddechová komedie u které jsem se několikrát zasmál. Dá se říct, že mi film i zvedl náladu. Příjemné herecké obsazení. Skvělé téma. Takže vřele film doporučuji. Mám jen jedinou malou výtku a to, že z krásné blondýnky nakonec udělali tmavovlásku. Z atraktivní holky tak udělali průměrnou :-( ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Naivné, trápne, hlúpe... proste Wild Child. Americká puberťačka na mňa dojem rozhodne nespravila. Klamal by som, ak by som tvrdil, že ma pár momentov nezaujalo, avšak ako celok veľmi slabé. Strašne ma iritovali "fopa" scény, ktoré kazili môj zážitok. No a na city sa tu hralo tak, že ma to po hodine prešlo takže 5/10, ale 2* ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • Keď dievčatá zo školy vystúpia z autobusu na nákupnom výlete, idú dole kopcom po dláždenej ceste. Vo filme Rita, Sue a Bob tiež (1987) idú dievčatá na školský výlet a kráčajú po tej istej ulici (Main Street, Haworth, Spojené kráľovstvo). V skutočnosti sú tieto dva zábery takmer totožné. (Arsenal83)

Reklama

Reklama