Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

misulka03 

všechny recenze uživatele

Jedná se o celkově na svůj žánr slušnou komedii. Ale vadila mi na tom jeden zásadní fakt. Poppy s proměnou z blondýny na brunetku najednou vyměnila i celou osobu. Což mě přišlo doslova přehnané, ale co se dá dělat. Patří mezi slušné komedie, ale zatím to u mě na víc hvězdiček nedosáhne. Nesnáším snobské blondýny :) ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Neškodná teenage taškařice, která hraje na moralistickou a hodnotovou notu, nicméně vzato poměrně s nadhledem a úsměvem. V poslední třetině filmu se sice moralistické a citové výlevy stupňují, avšak i tak fajn zábava s kouzelnou Emmou Roberts. Pěkná představa o rozbití konzervativního systému britské internátní školy, která je ovšem opravdu utopistická a v tomto formátu nepředstavitelná. Dobrý soundtrack. 6/10! ()

Reklama

Aknah 

všechny recenze uživatele

Ale jo, celkem normální film, kde rozmazlená holka změní prostředí - školu, která je pro ni něco úplně jiného. Chová se jako barbína a nedovede řešit nic jinýho, než značkový hadry... Nakonec je Poppy nejen blbou blondýnou, ale citlivou holkou, která se ještě nevzpamatovala ze smrti svý mámy. Sice se chovala jako Paris Hilton, ale nakonec se mi líbila - hlavně zkoušení šatů, což byla naprosto spontánní scéna, nebo když se proměnila v brunetu, což ji nejen slušelo, ale hned mi připadala citlivější a rozumnější. Ke konci trošku dojetí a bojového tance... a VOALA - prostě relax. ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie o jedné nafoukané slečně, kterou pošlou daleko do internátní školy. Emma Roberts hraje dobře jak první část filmu, kde je opravdu nenasytná a rozmazlená, tak i další část, kdy pochopí, že takhle už se dál chovat nemůže. K její změně jí pomohou spřízněné duše v podobě nových kamarádek ze školy. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Skvělá oddechová komedie u které jsem se několikrát zasmál. Dá se říct, že mi film i zvedl náladu. Příjemné herecké obsazení. Skvělé téma. Takže vřele film doporučuji. Mám jen jedinou malou výtku a to, že z krásné blondýnky nakonec udělali tmavovlásku. Z atraktivní holky tak udělali průměrnou :-( ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • V úvodu filmu Poppy (Emma Roberts) srovnává školu Abbey Mount s Bradavicemi. Shirley Henderson, která hraje v tomto filmu Matron Cerberusovou, hraje Ufňukanou Uršulu ve filmové sérii o Harry Potterovi. (Karlos80)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii v Los Angeles a Malibu a v Anglii na místech Robin Hood's Bay, Whitby a v Harrogate v Severním Yorkshiru, na Cobham Hall School v Kentu, v Balls Park, Hertford v hrabství Hertfordshire, v Západním Yorkshiru na místech Haworth, Keighley, Bradford a v Elstree Film Studios. Natáčelo se od června do září 2007. (noelcoward73)
  • Emma Roberts a Alex Pettyfer začali randiť aj v reálnom živote a Pettyfer si dokonca dal Emmino meno vytetovať na prstenník. Pár sa rozišiel o niekoľko mesiacov neskôr. (Arsenal83)

Reklama

Reklama