Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lance Barton je černoch a snaží se neúspěšně živit jako komik. Když při autonehodě zahyne, je jeho duše poslána přímo do nebe. Lance si je jistý, že musí jít o omyl. A skutečně...anděl mu řekne, že si jeho tělo vzali předčasně a tudíž ho vrátí zpátky na Zem. K dispozici je ovšem jen tělo staršího, bezohledného multimilionáře - bělocha. A právě v tomto nepravděpodobném převtělení se Lancovi začne neuvěřitelně dařit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Co říci a nebýt u toho sprostý?? Ten potenciál z toho jde cítit na 100 honů a proto věřím, že starší verze bude hodně dobrá. Nechápu, že někdo má potřebu tvořit remake s poloneherci a zprasit ho všemi těmi absolutně nevtipnými negr narážkami. Film jsem viděl s dabingem, a tak netuším, do jaké míry to ovlivnilo mé sympatie k Chrisu Rockovi, který mi ale tady prostě přišel nesnesitelně trapný. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

No byla to slabá komedie od začátku do konce... Obecně mne černošské komedie v rytmu hiphopsra.ky totálně nebaví, ale zde jsme se ,,přemluvil,, a dodíval jsme se do konce. Komedie o komikovi co účinkuje v komediálním klubu by měla být hlavně komická a ne trapná (snad žádnému vtipu jsem se nesmál a ani, když vtipy o černoších říkal jako bílí starý tlusťoch). Ztvárnění nebe a andělů bylo naprosto strašné. A celá pointa o reinkarnaci a ihned po novém vtělení si vzpomenout na pomalu celý ,,minulý,, život je taky síla... 1z5 ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Film stojí a padá na výkonu Chrise Rocka, kterej mě baví. Vezmu-li film jako celek, je to snad až podprůměrná romantická komedie, která ale obsahuje pár dobrých fórků, hlavně z Rockovy huby. Taky docela dobrá rapová muzika. Jen mi na celém filmu dost vadilo, že i když je postava převtělená do starého bělošského páprdy, je vidět pořád (většinou) jen Rock, to mi dost nesedělo. Měli to tedy už vymyslet naopak, aby tam mohlbýt Rock furt, takhle to trochu ztrácelo na humornosti. (Dva výborné vtípky s rapujícím dědkem nestačí). Další plus a stupínek v bodování je účast Jennifer Coolidge, Stifflerovu mámu můžu už od prvních prciček, je to prostě MCBP. 2,5* ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nevýrazná komedie sázející na komiku Chrise Rocka, který měl být asi pokračovatelem Eddie Murphyho, ale nějak se to nepovedlo. Z neoriginálního námětu se nepodařilo vymáčknout nic, co by zaujalo, a tak snímek spíše nudí. Sem tam nějaký ten vtípek sice pobaví, ale je to zatraceně málo. Pointa příběhu žádná. Po shlédnutí tohoto snímku se rychle zase na něj zapomene. ()

DjMetal 

všechny recenze uživatele

Fajneeee. Mne sa to pacilo...Haluzne sceny su tam. Hlavne ten face, ked ho namaluje ten poulicny maliar s tou cernoskou:D:D..som sa inak udrbaval. A kuknem si to v pohode este raz. Je to dobre.A dobre obsadenie tu je.velmi dobre :D Eugene Levy a Wanda Sykes su typci :D:D a Jennifer Coolidge je tu nejaka moc stihla oproti terajsim filmom:D... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama