Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lance Barton je černoch a snaží se neúspěšně živit jako komik. Když při autonehodě zahyne, je jeho duše poslána přímo do nebe. Lance si je jistý, že musí jít o omyl. A skutečně...anděl mu řekne, že si jeho tělo vzali předčasně a tudíž ho vrátí zpátky na Zem. K dispozici je ovšem jen tělo staršího, bezohledného multimilionáře - bělocha. A právě v tomto nepravděpodobném převtělení se Lancovi začne neuvěřitelně dařit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Film má rozhrkanou atmosféru a jestli nějak působí, tak jako onanistická pocta talentu Chrise Rocka coby klubového komika. Vlastně ani nevidím žádný jiný důvod, proč by jinak tento remake "prcičkáři" vůbec dělali, protože scénář nechává diváka dost mimo a pobavit dokáže jen velmi malinko. Aspoň že si představitelé vedlejších postav z Prciček měli kde zahrát. 40% ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Co říci a nebýt u toho sprostý?? Ten potenciál z toho jde cítit na 100 honů a proto věřím, že starší verze bude hodně dobrá. Nechápu, že někdo má potřebu tvořit remake s poloneherci a zprasit ho všemi těmi absolutně nevtipnými negr narážkami. Film jsem viděl s dabingem, a tak netuším, do jaké míry to ovlivnilo mé sympatie k Chrisu Rockovi, který mi ale tady prostě přišel nesnesitelně trapný. ()

Reklama

Káronoš 

všechny recenze uživatele

Chris Rock je skvělý komik, mám jeho černý, agresivní a ironický styl humoru rád. Down to Earth je možná průměrná až podprůměrná, řadová komedie, ale Chris tomu dává š'távu a i přes zřetelné filmové nedostatky má snímek co nabídnout. Primární cíl tohoto filmu je pobavit a pokud se nebudete chtít bavit, budete hledat chyby a nesouvislosti, tak tvůrcům nevyšel jejich záměr a vám se film nebude líbit. Chce to čistě kochat se humorným (nebo alespoň usměvavým) příběhem a vžít se do role bohatého, starého bělocha z duší komika černé barvy, který si občas neuvědomuje v jakém těle právě "přebývá". Opravdu jsem se zasmál, příjemně laděná oddechovka. Hodnocení: 7.5/10 ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nevýrazná komedie sázející na komiku Chrise Rocka, který měl být asi pokračovatelem Eddie Murphyho, ale nějak se to nepovedlo. Z neoriginálního námětu se nepodařilo vymáčknout nic, co by zaujalo, a tak snímek spíše nudí. Sem tam nějaký ten vtípek sice pobaví, ale je to zatraceně málo. Pointa příběhu žádná. Po shlédnutí tohoto snímku se rychle zase na něj zapomene. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

No byla to slabá komedie od začátku do konce... Obecně mne černošské komedie v rytmu hiphopsra.ky totálně nebaví, ale zde jsme se ,,přemluvil,, a dodíval jsme se do konce. Komedie o komikovi co účinkuje v komediálním klubu by měla být hlavně komická a ne trapná (snad žádnému vtipu jsem se nesmál a ani, když vtipy o černoších říkal jako bílí starý tlusťoch). Ztvárnění nebe a andělů bylo naprosto strašné. A celá pointa o reinkarnaci a ihned po novém vtělení si vzpomenout na pomalu celý ,,minulý,, život je taky síla... 1z5 ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama