Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lance Barton je černoch a snaží se neúspěšně živit jako komik. Když při autonehodě zahyne, je jeho duše poslána přímo do nebe. Lance si je jistý, že musí jít o omyl. A skutečně...anděl mu řekne, že si jeho tělo vzali předčasně a tudíž ho vrátí zpátky na Zem. K dispozici je ovšem jen tělo staršího, bezohledného multimilionáře - bělocha. A právě v tomto nepravděpodobném převtělení se Lancovi začne neuvěřitelně dařit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele

"Nemyslím si, že je to legrační." Blaxploitation s úsměvnými momenty, v němž se Chris Rock nevrací jen zpátky na Zem, ale i na pódia zábavných kabaretů, na kterých začala jeho komediální kariéra a musím souhlasit s názory, že tento snímek není příliš nabitý dějem, že jeho úsměvnost stojí především na verbálním projevu hlavního hrdiny a že je doprovázen opravdu kvalitním hip-hopem. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Chris Rock je král stand-up comedy, ale jeho vtip převeden do celovečerních filmů ztrácí svoji šťavnatost a údernost. Down to Earth je toho dobrým příkladem, je to pouze průměrný oddychový film, žádné orgie vtipu jak bývá u Chrise zvykem při jeho vystoupeních. Český dabing pak filmu ještě ubírá na kráse. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jamshied Sharifi: 1. "Glitches"- 4:5 (The Roots & Amel Larrieux) ,2. "Just Another Girl"- 3:23 (Monica) ,3. "Can You Tell It's Me"- 4:00 (Ginuwine) ,4. "What If I Was White"- 3:37 (Sticky Fingaz & Eminem) ,5. "Never Let Go"- 3:45 (3LW) ,6. "Ruff Ryders' Anthem"- 3:34 (DMX) ,7. "Someone to Love You"- 5:35 (Ruff Endz) ,8. "Gin and Juice"- 3:41 (Snoop Doggy Dogg) ,9. "With You"- 4:20 (Son by Four) ,10. "I Think I Like You"- 3:22 (Jordan Brown) ,11. "Up Against the Wall"- 3:46 (Layzie Bone) ,12. "Dreamed You"- 3:50 (Jagged Edge) ,13. "One Time"- 3:59 (Jill Scott & Eric Roberson) ,14. "Angel"- 3:36 (Kelly Rowland) ,15. "Thug Music Play On"- 3:35 (Bone Thugs-n-Harmony) ,16. "Everything Is Everything"- 3:57 (Lauryn Hill) ()

Káronoš 

všechny recenze uživatele

Chris Rock je skvělý komik, mám jeho černý, agresivní a ironický styl humoru rád. Down to Earth je možná průměrná až podprůměrná, řadová komedie, ale Chris tomu dává š'távu a i přes zřetelné filmové nedostatky má snímek co nabídnout. Primární cíl tohoto filmu je pobavit a pokud se nebudete chtít bavit, budete hledat chyby a nesouvislosti, tak tvůrcům nevyšel jejich záměr a vám se film nebude líbit. Chce to čistě kochat se humorným (nebo alespoň usměvavým) příběhem a vžít se do role bohatého, starého bělocha z duší komika černé barvy, který si občas neuvědomuje v jakém těle právě "přebývá". Opravdu jsem se zasmál, příjemně laděná oddechovka. Hodnocení: 7.5/10 ()

dejv01 

všechny recenze uživatele

Béčková komedie, ve které se ve velké míře objevují představitelé rolí z prciček:). Furt jsem čekal až uvidím toho strejdu do kterého se převtělil hlavní představitel a a a furt nic. Když jste černí a hrajete bělocha, dá se říct, že vaše role je nezahratelná. Jinak příjemná oddychová komedie, u které se člověk nemusí vůbec namáhat s myšlením. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama