Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Keď prišiel Dano Dangl so svojou partičkou, tešil som sa, že konečne máme niečo s vlastnou značkou, čo od nás svet bude vo veľkom v budúcnosti kradnúť. Miesto toho prišlo sklamanie, že trvalo 15 rokov, kým sa z Británie dostala táto značka k nám. Sklamanie, ale zarovno aj omnoho väčšia zábava ako nám ponúka TV M. . Priepastný rozdiel! ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

90% Když se člověk podívá na tuhle "Partičku" pak nemůže říct nic jiného, že žádná jiná "Partička" na tuhle nemá. A to co předvádí Wayne Brady zvláště při scénách kde se zpívá (nebo rapuje, tančí apod.), to bych se mohl dívat pořád. Zde je na místě, že každý druhý komentář obsahuje výraz "nejvtipnější". ()

Reklama

Dado 

všechny recenze uživatele

Ten, kto si myslí, že slovenská alebo česká Partička sú vtipné, by si mal čo najskôr pozrieť pár častí WLIIA. To, ako dokážu všetci prítomní herci skombinovať skvelý humor s pohotovou improvizáciu, je v mnohých prípadoch priam neuveriteľné. Rád by som na záver načrtol ukážku nejakej vtipnej scénky, ktorú sa mi nezmazateľne vryla do pamäti, no bolo ich toľko, že si nedovolím vyzdvihnúť jeden úžasný moment na úkor ostatných. (100%) ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Perfektní, největší legrace co znám...vyjma seriálu Přátelé, dala bych obojí na stejný stupínek mojí srando-stupnice:)... inteligentní humor či jen srandovní obličeje. Improvizace je těžká disciplína, ale tito pánové to zvládají na výbornou s hvězdičkou. Kolikrát mi od smíchu tečou až slzy, doporučuji :) ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama