Reklama

Reklama

Na území žen

  • USA In the Land of Women (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý spisovatel Carter Webb právě dostal kopačky od své lásky. Zničený se stěhuje na předměstí Michiganu, aby se staral o svou svéráznou nemocnou babičku. Touží napsat knihu, která by se stala bestsellerem.
Brzy po příjezdu se seznámí se Sarah Hardwickovou (Meg Ryan) a jejími dcerami Lucy a Paige. Mezi ním a okouzlující, bezprostřední Sarah začíná vznikat zvláštní vztah. Jenže o sblížení s Carterem usiluje i dcera Lucy. Jejich životy se vzájemně proplétají a Carter znamená pro ženy ve svém okolí víc, než by se zdálo… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Trochu se stydím za to, jak snadno mě tento vpravdě jednoduchý a prvoplánově napsaný cajdák získal na svou stranu, přičemž velkou zásluhu na tom mají kvalitní herci v čele s nadějným Adamem Brodym, fajn soundtrack a celková atmosféra. Tentokrát jsem se přes slabší scénář tomu sentimentu úplně neubránil. 60% ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Co tím chtěl básník říci? Vztahy hlavních charakterů nebyly moc hezky navozený, věci se děly v neurčitym rytmu, postavy jednají přinejmenším zvláštně a i když se film snažil řešit poměrně závažný témata, jako nemoc a smrt, mě to nebralo. Scénář se vcelku nepoved, bych řek. Meg Ryan mám moc rád, ale v tomhle (asi) nízkorozpočtovym filmu se mi nelíbila. Ani Kirsten vlastně. Všichni herci tak nějak klouzali po povrchu a jako by se do postav nevžili. Netvrdím, že je to nějak zázračně špatnej film. Jen je zmatenej, neví co chce divákovi nadávkovat, jak to podat a bruslí si v průměrnosti. A vyzní kompletně do ztracena. 50% ()

Reklama

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Klasický snímek, který z lehkostí vypráví o vážných věcech, vyznívá pozitivně pro většinu jeho hrdinů, sleduje jejich stěžejní životní chvíle a vystupuje až po té, co je vše vyřešené. Klasická kvalitní americká romaňtárna - ne moc učesaná, ne moc vážná, ne moc vtipná, ne moc romantická - takřka realistická. Takovéhle snímky mám rád, nenudí, nevtírají se a už vůbec nejsou násilné, jsou jako čaj o páté nebo procházka při jarním soumraku. Tak akorát. (70%) ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Meg mi nějak sešla z očí a z mysli a přepadla mě chuť s tím něco udělat. Zestárla, holka jedna, ale s tím herecky uzrála. Dlouze by se dalo vykládat, jak byl ten film plný nejen lidských ale i filmových chorob, ale mně se chce říct krátce: byl svůj a zapůsobil na mě. Vzpomínala jsem i na sofistikovaně omšelou Meg a empatika Adama Brodyho ještě dlouho po tom, co dvd rekorder a všechno kolem usnulo. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Režisér a scenárista Jonathan Kasdan, ktorý týmto filmom debutuje na oboch pozíciách, zdá sa nezdedil veľa talentu od svojho otca Lawrenca. Aj napriek nie príliš veľkej stopáži je film dosť nudný a plné klišé. Dialógy sú hrozne kŕčovité a nerealistické. Je veľmi naivné, myslieť si, že keď do filmu namontujete rakovinu, hneď sa z toho stane silná dráma. Takto jednoducho to nefunguje. Navyše som bol dosť sklamaný aj z Meg Ryan, viac ma upútali Kristen Stewart a Makenzie Vega v úlohách jej dcér. Neviem, čo týmto filmom chcel autor povedať, ale je to jeden z najzbytočnejších filmov, aké som videl. Aj keď je len pár minút od jeho skončenia, už teraz si poriadne nepamätám, o čom vlastne bol. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno