Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý spisovatel Carter Webb právě dostal kopačky od své lásky. Zničený se stěhuje na předměstí Michiganu, aby se staral o svou svéráznou nemocnou babičku. Touží napsat knihu, která by se stala bestsellerem.
Brzy po příjezdu se seznámí se Sarah Hardwickovou (Meg Ryan) a jejími dcerami Lucy a Paige. Mezi ním a okouzlující, bezprostřední Sarah začíná vznikat zvláštní vztah. Jenže o sblížení s Carterem usiluje i dcera Lucy. Jejich životy se vzájemně proplétají a Carter znamená pro ženy ve svém okolí víc, než by se zdálo… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrný námět s jistým množstvím klišovitých, typicky amerických scén povznáší na lehce nadprůměrnou úroveň ústřední herecká trojice za doplnění velmi rozumné Makenzie Vegy. Šikovný Adam Brody, skvělá Meg Ryan v roli, v jakém jsem ji doposud neviděla a úchvatná Kristen Stewart. Tady jsem si uvědomila, že ta holka někdy musí dostat Oscara(y). Její herecký projev je tak nádherně přirozený a osobitý a ona sama na mě vůbec nepůsobí jako "hvězda." Jako by se nesnažila (na něco) hrát a vypadat "nachystaně" před kamerami. Jakoby byla bez zájmu, jestli působí jako slavný idol a starostí o to, jestli jí její role přinese davy fanoušků a slávu. Je zajímavá, neskutečně talentovaná a pro mě jiná než nekonečná spousta těch mladých, usměvavých tvářiček. Vypadá, že nemá v úmyslu ze sebe dělat načančanou dámičku. Působí jako holka od vedle, se kterou byste klidně mohli kamarádit nebo zajít na pivko. Působí jako dívka, která si na sebe raději vezme tenisky a džíny, než podpatečky či vyzývavé šatičky. Tak na mne alespoň působí z fotografií. V její osobnosti je něco, jakoby klučičího, drsného, neposedného a buřičského. ()

Petaxis 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Adama Brodyho a jsem ráda, že měl konečně šanci si někde zahrát nějakou větší roli. Od filmu jsem nic moc neočekávala, ale kupodivu mě to příjemně překvapilo. Film neurazí, nenudí, herecké výkony nejsou špatné, prostě se na to pěkně kouká. Téma sice není extra originální, ale to mi vlastně vůbec nevadilo. Pokud chcete příjemně prožít hodinu a půl, rozhodně se nebojte zvolit tento film. ()

Reklama

NICOX 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ ukecaných filmů, jejichž děj by se vešel do jednoho 20minutovýho dílu seriálu, nemám ráda. Na území žen je výjimka. Má takovou pohodovou náladu, pomalu plyne, ale přitom sem se u toho vůbec nenudila a jen čekala co bude dál. Asi taky proto, že mi to prostě přišlo vhod a herecký obsazení bylo (pro mě) hodně příjemný (Brody, Stewart, Ryan), dávám 4*. 75 % ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě naprosto pohltil a strašně moc rozsekal.Jednak je to vynikající nenápadné drama,s výborným hereckým obsazením,Adam Brody luxusně hláškuje,Kristen jako lehce naivní ,bezohlená a nechápavá puberťačka hraje úžasně a největší perlou je samo sebou Meg Ryanová.Ona dodala filmu ten potřebný náboj,který tohle téma přesně potřebovalo.Navíc téma a snénář je skoro přes kopírák naší rodiny.Všechny situace se stali i nám,až skoro děsivě přesně.Ať je to srovnání s mojí mamkou a otcem,tak i sourozenecká dvojice jenž je teda v našem případě pohlaví mužského.Můj starší brácha to ještě neviděl,ale brzo by měl.Já teda hodně brečel a stalo se mi asi jednou v životě,že sem měl pocit,že podle mě někdo natočil film.Jak řikám,ta přesnost mě děsí ale dojímá zaroveň.Perfektní film ve všech směrech. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Příjemně civilní vztahové drama s reálnými vztahy, přirozenými reakcemi a sympaticky nehollywoodským zakončením, které nechává otevřené téměř všechny rozehrané vztahy. Jako by nám filmaři pouze na chvíli otevřeli okno a nechali nahlédnout do několika obyčejných životů i když přes tradiční mainstreamovou filmovou optiku. Občas nějaké to klišé a trocha sentimentu nerušila a byly vlastně taky tak trochu ze života. Po dlouhé době potěšila neokázalá Meg Ryan jako úplně obyčejná máma, a také Olympia Dudakis ve střídmě střižené roli babičky. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama