Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva zloději se vloupají do vily v Beverly Hills, kde hledají trezor. Místo něj najdou v tajné místnosti muže zmučeného k nepoznání. Snaží se mu pomoci, ale místo toho se dostanou do spárů sadistického šílence, který si je bere jako své další oběti a zkouší na nich své brutální velmi rafinované, mučící metody. Film navazuje na tradici takových hitů jako Hostel nebo Saw, kde platí "zemřít je snadné… zůstat naživu jsou strašná muka". (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Vraždící mučící maniak ve sklepě. 1) Nesporně je to laciný film. Co byste chtěli za (prý) 40 000 dolarů? Nekup to za tu cenu._____ 2) Začátek byl slibný - autoři šli rovnou na věc bez zdržovacích charakteristik, o které se snaží údajně kvalitnější filmy. Nějakých deset či patnáct minut člověk mohl být (já byl) na pochybách, co ho vlastně čeká. Pak se děj stal standardně předvídatelným. Až na samém konci první pointa byla milá...ta druhá zmatečná._____ 3) Thrillery o vraždících zrůdách asi mají být, jak předpokládám, hrůzné či alespoň napínavé. Těchto emocí jsem byl při sledování snímku ušetřen. Snad by se dalo říci, že jsem se bavil, pokud lze za zábavu označit sledování více či méně úchylných vražd._____ 4) Kdo má rád kulturisty s hypertrofovanými svaly, se zalíbením spočinul na (jinak přitažlivém) 28letém Brianovi Kolodziejovi. A kdo ne, ten se asi dost nudil. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Aj keď film nemá veľa priaznivých hodnotení a komentárov, ale aj tak som k tomuto filmu pristupoval tak, že hádam to bude aspoň nejaká krvava zábava. Ale nebolo to ani krvavé a určite ani zábavné a ubiehajúci čas som si skracoval pozeraním do telefónu a to ja nerobím často, ale stáva sa to. Už začiatok napovedal, že film nebude mat a ani nemá žiadne väčšie ambície, len sa tu zišlo niekoľko ľudí, ktorí si povedali, že idu natočiť tupú a nízkorozpočtovú napodobeninu saw a aj keď tu neboli pasce, aj tak mi prišlo, že niekto chcel napodobniť Jigsawa, len pozabudol na fakt, že tento tvorca nemá ani talent a určite ani finančnú injekciu na aspoň sa trocha priblížiť tejto legende. Scenár bol mizerný a najviac ma rozčuľoval ten, čo sa trocha podobal na Stathama a jeho chovanie ma začalo pri konci už rozčuľovať. Herci boli amatérsky a ako aj cele spracovanie ci gore stránka. Nemám čo by som tu pochválil. ()

Reklama

Matros 

všechny recenze uživatele

Amatérsky rychle spíchnutá záležitost, která se chtěla aspoň trochu svést na vlně úspěchu Saw. Musel bych vytknout opravdu spoustu věcí od nehereckých výkonů až po debilní chování postav, ale spíše zmíním, že je tu jeden zajímavý zvrat a jedna velice nechutná scéna. Celkem slabá osamocená hvězdička na konto filmu, který klidně ani nemusel vzniknout. ()

wampire23 

všechny recenze uživatele

Hm. Myslím, že tvorca tohto filmu je veľkým fanúšikom Hostelu a chcel si natočiť svoje vlastné domáce video na túto tému. Lenže nejakým nedopatrením sa tento ,,skvost" dostal do požičovní a spôsobuje rovnaké potešenie ako spomínaný snímok. Scenár napísaný na kolene v deň natáčania po pol litry vodky, s hercami, ktorých zrejme odchytili na mieste nakrúcania s nulovým rozpočtom. Vôbec sa nečudujem ľuďom, ktorý to vypli po pár minútach a sám sa čudujem, ako som to mohol dopozerať do konca (holt niekedy si musíme kalich horkosti vypiť do dna:D). Koho bavia domáce videá v štýle ,,Natočto", ten bude určite spokojný. Ostatných odradím od sledovania, pretože toto je pre fajnšmekrov z rád fajnšmekrov. Ja osobne dávam jednu hviezdičku za super absurdnú a iracionálnu scénu s večerou a vianočným stromčekom. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Hoci začiatok tohto amerického hororu avizoval lukratívne "mučeníčko", to sa nakoniec nekonalo (rozpočet filmu asi nevydal na väčšie gore efekty) a tak to celé ostalo len pri sústavnom vzájomnom otĺkaní sa a bezhlavom pobehovaní po nepeknom interiéri jedného domu. Hlavný hrdina niekoľkokrát neobratne zahodil svoju šancu dostať situáciu pod kontrolu a jeho počínanie v niektorých okamihoch bolo tak nelogické a ľahkovážne, až som mal na neho zlosť. Gag je iba ďalším hororom z americkej "hosteloidnej" vlny, zo skromnou výpravou, ktorý sa odohráva doslova na pár metroch štvorcových a účinkuje v ňom dohromady asi 6 hercov, takže reálne nemôže konkurovať takmer ničomu. ()

Zajímavosti (1)

  • Přibližně v čase 1:00:00 lze na okamžik jasně zahlédnout hlavu člena štábu. (Zmrv)

Reklama

Reklama